Jom Blogwalking


Assalamualaikum wbt..

Hari ni memang membizi join Kursus Pengacaraan Majlis.. Tak punyai masa yang panjang untuk berehat-rehat di mana-mana blog kawan-kawan.. Ini pown sempat la jengok sekejap blog sendiri di waktu rehat... hehe.. Panjang lak membebel yek...

Okeh.. Macam yang semua tahu, 05hb haritu aku ada buat GA - First Giveaway Prelove by Lea Azleeya yang akan tamat akhir bulan ni 31 Mei 2016 untuk mencari 4 orang pemenang... Senarai pemenang pown aku dah senaraikan... Alhamdulillah, setakat ni aku dah blogwalking ke semua blog peserta GA aku dan aku follow juga... Terima kasih yang tak terhingga kepada para peserta yang sudi menyertai first GA aku yang tak seberapa ni..

Bagi korang yang belum menyertai dan sudi menyertainya boleh la klik kat Banner kat bawah ni ye.. Penyertaan korang semua sangat-sangat dialukan dan sangat-sangatlah aku hargai... Disamping kita dapat kenal antara satu sama lain..


Jom la join korang-korang semua.. Klik banner yek.. 


Korang juga boleh blogwalking ke blog-blog para peserta... Yang tak join pown boleh kalau nak blogwalking.... Tak salah.. Leh la kenal-kenal... tambah-tambah kenalan... Tak gitu..?? Kalau nak kenal @ blogwalking ke blog mereka leh klik gamboooo0o0oo kat bawah ni yek..



Klik pica untuk ke senarai peserta


Sebelum join tu mesti korang nak tahu apa hadiah yang disediakan atau lebih tepat lagik ditawarkan ye dak??.. Haa kalau nak tau korang leh laaa klik pulak gambar kat bawah ni ye.. Senarai hadiah akan tertera selepas korang buat klik-kan.. haha.. Rosak perkataan dapat kat aku.. haiss... Maafkan sayyeeee..!!



Klik pica yek untuk tau hadiah-hadiah nyeee...


Okeh.. hadiah pown dah tahu... so, apa lagik.. jom la join GA aku ni bagi yang belum join.. hikss.. Hadiah tak seberapa pown, harapnya korang sudila join yek... Terima kasih korang... Sayang korang semua.. :)


No comments