Top Social

Image Slider

Showing posts with label win. Show all posts
Showing posts with label win. Show all posts

Menang Dua Giveaway Hadiah Berbentuk Wang Tunai

Sunday, August 13, 2017
Menang Dua Giveaway Hadiah Berbentuk Wang Tunai  |  Kadang-kadang bila kita join giveaway ni, kita tak ingat nak semak balik sama ada nama pemenang dah diumumkan atau belum.. Kadang tu sampaikan dah lama nama pemenang diumumkan baru kita perasan.. Macam tulah aku sejak akhir-akhir ni.. Banyak jugak join giveaway tapi tak alert dengan tarikh tamatnya.. Bukan tak nak alert tapi tak sempat nak semak satu persatu.. Sibuk dengan draft entry client.. Takut tak sempat sebab due date nak bersalin dah semakin hampir.. Tu yang pulun sakan tu buat entry kasi siap.. Sampaikan aku tak blogwalking langsung ke blog kengkawan.. Maaf ye.. Bukan sombong tapi memang tak sempat.. Sob sob sob... Kepada yang sudi singgah blog aku dan tinggalkan komen serta follow blog aku ni, aku ucapkan terima kasih banyak-banyak.. Bukan tak nak buat kunjung balas tapi masa sangat terhad sekarang ni.. Harap jangan kecik ati ye.. InsyaALLAH, kalau semuanya dah tenang, aku akan balas kunjungan korang nanti..  Ehh, panjangnya mukadimah.. Hehe.. Sebenarnya aku nak cerita pasal aku menang dua giveaway hadiah berbentuk wang tunai.. Tapi dok melalut kelain pulak.. Haha!! Maafkan saya........

sumber foto : google


Eceli, kemenangan yang aku kecapi ini (cewah ayat, cam menang award aje gayanya) dah lama... Hadiah pun dah dapat.. Dah habis pun.. Haha.. Giveaway pertama yang aku menang adalah Giveaway Nurul & Friend.. Aku join pada 05 Julai 2017 bulan lepas.. Dan senarai pemenang telah diumumkan pada 05 Ogos 2017 di blog Syahirah Valiant... Sponsor untuk hadiah aku adalah Blogger Radhia Penselduabee... Berapa yang aku menang untuk giveaway ni? 

Yeahh wang tunai berjumlah RM10... Alhamdulillah wang tersebut dah di bank in kan ke akaun aku.. Thank for Radhia untuk hadiah ini.. Moga dimurahkan rezeki dan dilimpahi rezeki yang halal.. Amiin YRA... :)


Orite, untuk giveaway kedua yang aku menang adalah dari Mini Giveaway : Duit Raya anjuran Blogger Tashira dari Blog Ohthrillers... Giveaway ini pula aku join pada 10 Julai 2017 dan telah tamat pada 31 Julai 2017... Macam biasa, aku tak alert dengan pengumuman senarai pemenangnya sehinggakan adik Tashira DM aku dekat IG... Terkejut jugak aku mula tu sebab aku tak ingat giveaway mana satu sehinggakan aku check balik satu persatu.. Hehe.. Alhamdulillah, Adik Tashira seorang penganjur yang perihatin.. Siap DM lagik pemenang.. Thank ya Adik.. Senarai Pemenang telah diumumkan pada 02 Ogos 2017 lagi sebenarnya.. Dan aku memenangi tempat kedua dengan hadiah wang tunai sebanyak.......

Yeahh RM20.. Alhamdulillah.. Hadiah pun dah selamat dimasukkan ke dalam akaun aku.. Apa-apa pun aku doakan moga Adik Tashira dimurahkan rezeki dan dilimpahi rezeki yang halal.. Amiin YRA... 

Jom kenali kedua-dua blogger ini...






Baby Headband Hadiah Giveaway Sis Hawa

Monday, July 24, 2017
Baby Headband Hadiah Giveaway Sis Hawa  |  Bulan Mei yang lalu aku ada up entry pasal aku Menang Giveaway Anjuran Sis Hawa kan.. Dannn hadiahnya dah pun aku terima beberapa hari yang lepas... Baby Headband hadiah giveaway Sisi Hawa.. Alhamdulillah.. Sebenarnya aku dapat 1 aje headband ni.. Disebabkan beberapa masalah yang tak dapat dielakkan dan Sis Hawa terpaksa pos lambat hadiah aku, beliau hadiahkan lagi 2 headband buat aku.. Allahuakbar.. Tq ye Sis Hawa.. 


Sebenarnya aku pun dah lupa tentang hadiah giveaway ni.... Tetiba dapat email dari Sis Hawa mohon maaf sebab terlewat pos hadiah.. Aku pun tertanya-tanya giveaway yang mane satu ni.. Bila check balik dekat blog, oh baru tahu aku ada menang giveaway anjurannya.. Thankz too Sis Hawa atas emel tersebut..

Apa-apa pun baby headband yang aku dapat ni sangat comel.. Tapi kan, ritu scan baby aku ni LELAKI.. Hehe.. Tak dapat lee nak digunapakai pada baby baru aku nanti.. Jawabnya kene hadiahkan pada anak saudara la headband ni.. Hikhik..

Moga Sis Hawa terus dimurahkan rezeki dan berjaya dalam apa jua bidang yang diceburi.. :)


Lipstik NOVO Hadiah Top Commentator Blog Starlavenderluna

Thursday, July 06, 2017
Lipstik NOVO Hadiah Top Commentator Blog Starlavenderluna  |  Bila dah terlebih makan kuih raya, semua bende pun lupa.. Hehe.. Agak lambat sikit aku update tentang hadiah yang aku terima daripada Blogger Shikin ni.. Lipstik NOVO hadiah Top Commentator Blog Starlavenderluna.. Di entry terdahulu aku pernah update yang aku tersenarai sebagai Top Commentator di Blog Starlavenderluna kan.. Baca kat SINI... Dan hadiahnya sudah pun selamat aku terima sebenarnya.. Sebelum raya lagi.. Aku aje yang terlupa nak update.. Adesss!!

Lipstik NOVO Hadiah Top Commentator Blog Starlavenderluna
Lipstik NOVO Hadiah Top Commentator Blog Starlavenderluna

Inilah rupa hadiah yang aku terima.. Lipstik NOVO... Lipstik ni best tau.. Dwiwarna.. Warnanya pun cantik.. Bukan jenis matte ye.. Bila pakai, nampak lembap jerk bibir.... Paling best bila apply kat bibir kedua-dua warna, nampak kontra.. Kalau bibir korang jenis cerah, memang cantik pakai lipstik ni.. Ala-ala bibir artis korea gittewwww!! Bibir aku ni tak berapa nak cerah.. Tapi masih ok la bila dipakai..


Dwiwarna... Red + pink... Kombinasi warna yang menarik bila dipakai memang nampak cantik.. Aku biasa pakai warna pink tu belah luar bibir.. Warna merah, belah dalam.. Lipstik ni pun tahan lama.. Lepas makan pun masih bersisa warna lipstiknye... 


Yeahhh... Calit kat tangan sudah.. Kang tunjuk gambar calit kat bibir aku kang, ramai yang muntah hijau pulak.. Haha... Kire jelas la kan tu warnanya.. Pink dan merah.. Banyak lagi sebenarnya variasi warna lipstik NOVO ni.. Kebanyakan warnanya menarik.. 


Ini antara warna-warna yang ada... No.01 tu pun menarik uolls.. hiks.. Aku pernah tengok orang jual lipstik NOVO ni dalam koleksi warna nude... Cantik ohhh!!.. Hadoii... Apa-apa pun, aku nak ucapkan terima kasih bebanyak kepada Blogger Shikin untuk hadiahnya yang terlebih ohsemnesssss ni... Alhamdulillah aku dapat warna yang aku suka.. Thankz tau Shikin...

Orite, nak promot sikit ye.. Kalau korang nak mendapatkan perkhidmatan Urut Terapi Buang Angin Bagi Wanita Muslimah bagi kawasan Salak Tinggi, Nilai, Dengkil, Putrajaya dan Cyberjaya bolehlah menghubungi Blogger Shikin ni.. Beliau ada menawarkan perkhidmatan tersebut.. Hanya untuk Wanita Muslimah aje yerk.. Lelaki tidak dibenarkan sama sekali.. Haha!! Untuk caj perkhidmatan, boleh tengok dekat bawah ni..

Caj Perkhidmatan untuk 1 Jam

Salak Tinggi
RM 35.00

Kawasan lain
Pilihan 1 - RM 35.00 (Rumah beliau)
Pilihan 2 - RM 45.00 (Rumah anda)


Untuk temujanji, sila hubungi :-

Shikin Razali
019-988 4032



Menang Giveaway CASH RM1000+ May 2017 By Emas Putih

Wednesday, July 05, 2017
Menang Giveaway CASH RM1000+ May 2017 By Emas Putih  |  Alhamdulillah, rezeki baby baru ada lagi... Kali ni aku menang giveaway anjuran Blogger femes, Emas Putih & Sponsors - Giveaway CASH RM1000+ May 2017 By Emas Putih.... Sebenarnya memang tak sangka nama aku akan tersangkut sebagai pemenang memandangkan terlalu ramai penyertaan dalam giveaway ni.. Bila dah tertulisnya rezeki untuk aku, maka akan terpilih jugak kan.. Rezeki dari tuhan siapalah yang tahu.. Hanya DIA yang Maha Mengetahui dan Maha Pemberi...

Menang Giveaway CASH RM1000+ May 2017 By Emas Putih
Menang Giveaway CASH RM1000+ May 2017 By Emas Putih

Seramai 20 orang pemenang disenaraikan... Aku tersenarai pada angka yang ke-19.. Fuhhh.. Di garis penghabisan tu.. Haha!! Alhamdulillah... Sebenarnya, aku pun hampir terlupa dengan giveaway ni.. Nasib baik aku ada masa untuk blogwalking blog kengkawan hari semalam... Blog Emas Putih adalah salah satu blog feberet aku bila blogwalking... Banyak info aku dapat kat sana.. Terutama tentang review produk... Memang banyak.. Ownernya aku panggil dengan panggilan Uzu... Hehe.. Jom kenali beliau..


Kalau nak terjah blog beliau boleh klik link kat bawah ni ye..


Pape pun, thankz to Uzu and Friends kerana menganjurkan giveaway yang terlebih ohsemnesss ni dan sekaligus sudi pulak pilih diri ini sebagai pemenang.. Cewahh.. Drama sangat ayat aku kan... Hahaha!!..


Menang Giveaway Raya By Mya And Friends

Tuesday, July 04, 2017
Menang Giveaway Raya By Mya And Friends  |  Dek kerana sibuk beraya sampai aku terlupa nak up entry tentang terpilihnya aku sebagai pemenang dalam Giveaway Raya by Mya And Friends ni... Senarai pemenang dah pun diumumkan pada 21 Jun 2017 yang lalu... Dah lama kot.. Aku jerk yang terlebih raya sampai lupa nak update.. Ngeeee!!

Menang Giveaway Raya By Mya And Friends
Menang Giveaway Raya By Mya And Friends

Seramai 4 orang pemenang telah diumumkan... Alhamdulillah aku tersenarai sebagai pemenang tempat pertama... Sungguh murah rezeki aku dibulan ramadhan dan di bulan syawal.. Mungkin juga rezeki baby baru ni kot... Hehe.. Alhamdulillah.. Hadiah untuk giveaway ni agak lumayan juga nilainya...

Tempat pertama : RM 100
Tempat kedua : RM 70
Tempat ketiga RM 50
Tempat keempat : RM 20

Dalam IG dah update sebenarnya.. Hehe.. Alhamdulillah dengan menangnya giveaway duit raya ni, dapatlah cover sikit sebanyak duit yang dah habis untuk persiapan hari raya... Syukur.. Pape pun terima kasih sangat-sangat kepada penganjur giveaway, Mya dan kengkawan yang menjadi sponsors.. Dorang pun tak asing lagik, semua pun dari group AFB... Thankz korang!!

Jom terjah blog dorang...

 Mya
 Ain



Tudung iBawal | Tudung Wangi Yang Selesa Dan Senang Bentuk

Monday, July 03, 2017
Tudung iBawal | Tudung Wangi Yang Selesa Dan Senang Bentuk  |  Lama benar rasanya blog ni tak berupdate... Terasa rindu yang amat untuk berblogging kembali.. Hari ni baru berkesempatan untuk jengok dan update.. Untuk blogwalking, insyaallah akan diusahakan.. Terima kasih kepada yang sudi jengok blog picisan ni miskipun tak berupdate.. Sayang korang ketat-ketat.. Hiks.. Orite, hari ni nak update tentang hadiah giveaway yang aku dapat daripada Blogger Comel Suzlin... Aku dah pernah update kot sebelum ni tentang aku Menang Giveaway Tudung iBawal Di Instagram By Blogger Cik Suzlin ni.. Dan hadiahnya dah pun selamat aku terima.. Alhamdulillah.. Thankz tau Cik Suzlin.. Cantik sangat tudung iBawal tuu.. Hari ni aku dah pun rasmi tudung iBawal, tudung wangi yang selesa dan senang bentuk... Seriuss..!!

tudung ibawal, tudung wangi
Tudung iBawal | Tudung Wangi Yang Selesa Dan Senang Bentuk
Ini corak yang aku terima.. Mula-mula bukak parcel tu, teruja sangat baq hang!! Tak sabar nak tengok corak apa yang aku dapat.. Dah bukak tu, wahh alhamdulillah corak yang cantik.. Butterfly.. Warna pun soft jerk.. Aku suka.. Memang tak sabar nak pakai...

Dalam ketidaksabaran aku itu, timbul jugak kerisauan... Risau tentang apa tu?? Risau kalau aku tak selesa pakai tudung iBawal ni.. Sebab sebelum ni aku memang tak suka dengan tudung bawal satin.. Susah dipakai dan susah dibentuk.. Selain tu, satin ni licin dan telinga akan bergema... Haiss.. Sebelum ni pun dah pernah beli bawal satin sehelai.. Pakai sekali aje, pastu terus kasi adik aje.. Sangat tak selesa.. Semalam, tengah iron tudung iBawal ni sambil berfikir, boleh ke aku pakai tudung iBawal ni.. Selesa ke? Terus aje iron tudung bawal biasa untuk standby kot-kot tak selesa pakai iBawal ni esok... Hehe.. Alhamdulillah, pagi tadi aku pakai tudung iBawal ni sangat la selesa dan senang dibentuk... Memang terbaik.. Dah terjatuh cinta pulak dengan tudung iBawal ni dan tudung bermaterial satin.. Mungkin kena pilih kain jugak kot kalau nak pakai bawal dari jenis satin ni.. Kalau material macam iBawal ni memang ok.. Tak licin dan senang bentuk.. Lain kali boleh usha la corak lain lagik.. Haha!! Tambah lagik koleksi bawal aku nanti.. Hadoiii!!

Jom tengok gambar aku menggayakan tudung iBawal ni... Jangan muntah sudah.. Hiks..

Acecece... Pandang lain kengkonon..!! Haha..

iBawal bercorak butterfly

Kot ada yang bekenan dengan corak ni atau nak cuba pakai bawal wangi dari iBawal ni, bolehlah terjah laman web iBawal ye seperti di bawah ni :-

website
http://www.ibawal.com/

Facebook

Instagram


Menang Giveaway Tudung iBawal Di Instagram By Blogger Cik Suzlin

Wednesday, June 21, 2017
Menang Giveaway Tudung iBawal Di Instagram By Blogger Cik Suzlin  |  Syukur alhamdulillah, rezeki aku dibulan Ramadhan yang penuh berkat ni mencurah-curah... Daripada tawaran job review yang berbayar mahupun tak berbayar, menang giveaway anjuran rakan-rakan blogger, dpt surprise gift untuk birthday dan sebagainya.. Tak putus-putus rezeki dariNYA buat aku.. Syukur tak terhingga.. TQ ALLAH... Sesungguhnya rezeki itu datang tanpa disangka-sangka dan hanya DIA yang tahu dan Maha Pemberi Rezeki.. Rezeki seterusnya aku perolehi dengan memenangi giveaway anjuran Blogger Cik Suzlin di Instagram... Firstime tau aku menang giveaway di Instagram... Biasa di blog aje.. ^_^ ... Kali ni aku menang Giveaway Tudung iBawal anjuran Blogger Cik Suzlin atau lebih dikenali dengan nama 'Mak'... :)

menang giveaway ibawal
Menang Giveaway Tudung iBawal Di Instagram By Blogger Cik Suzlin

Giveaway ni agak senang syaratnya.. Cuma like, share dan tag... Aku sekadar mencuba nasib sahaja pada mulanya.. Tak sangka pula terpilih... Katanya, iBawal ni bila digosok berbau wangi... Ramai juga blogger yang review tentang tudung iBawal ni.. Tak sangka pula, aku dapat memilikinya nanti.. Hiks.. Thankz to Cik Suzlin a.k.a Mak... Moga Lin dimurahkan dan dilimpahkan rezeki yang halal olehNYA... 

Review di IG : Lea_Azleeya

Okies, kot ada blogger yang belum mengenali atau belum follow blog mahupun IG Cik Suzlin ni boleh la terjah blog dan IG beliau... Leh kenal-kenal antara satu sama lain disamping meramaikan kenalan dikalangan blogger kan... Moh kite blogwalking sesama..


Blog The Real Blogger Mak

Instagram CikSuzlin
https://www.instagram.com/ciksuzlin/



Akhirnya Terpilih Sebagai Pemenang Giveaway SGShop Shopping Credit By Wani Sukarno

Tuesday, June 20, 2017
Akhirnya Terpilih Sebagai Pemenang Giveaway SGShop Shopping Credit By Wani Sukarno  |  Alhamdulillah, setelah percubaan beberapa kali join giveaway SGShop shopping credit anjuran rakan-rakan blogger, akhirnya terpilih sebagai pemenang Giveaway SGShop Shopping Credit by Wani Sukarno.. Sebenarnya, nama pemenang dah diumumkan pada 14 Jun 2017 yang lalu.. Tapi aku jerk terlupa nak update tentang hal ini.. Otak terlalu sarat dengan idea sampai tercicir entry untuk yang ini.. Hukhuk!!

Akhirnya Terpilih Sebagai Pemenang Giveaway SGShop Shopping Credit By Wani Sukarno
Terpilih Sebagai Pemenang Giveaway SGShop Shopping Credit By Wani Sukarno
Pinjam banner cantik ni ye wani.. ^_^

Giveaway RM1000 Shopping Credit by Wani Sukarno ni aku join akhir bulan Mei hari tu.. Tak sangka juga terpilih sebagai pemenang untuk kali ni.. Alhamdulillah ada rezeki aku untuk shopping di SGShop nanti.. Pape pun nak ucapkan terima kasih bebanyak pada Blogger Wanie kerana sudi memilih diri ini sebagai pemenang... Cewahhh.. Ayatnya ya ampunnn!!




Plan asal aku kalau menang giveaway ni nak beli kabinet baju untuk baby baru.. Tetapi bila di riki-riki dengan Blogger Sha tentang pembelian rak buku beliau di SGShop, terus tak jadi kerana kos postage agak mahal berbanding harga barang.. So, aku kuburkan niat aku tu dan aku akan shopping baju baby aje nanti kat SGShop... Hiks.. 

Orite, kalau korang tak de idea nak masak ape hari ini, korang boleh terjah Blog Wani Sukarno untuk mendapatkan resepi-resepi yang superb sedap... Berlambak uolls resepi kat blog beliau... Semua sedap-sedap belaka.. Tak pun, kalau korang nak beli produk Nurraysa pun boleh.. Beliau ada menjual produk tersebut...

Jom terjah sekarang!!





Name Card, Hadiah Dari Blogger Busyra Takiyudin

Monday, June 19, 2017
Name Card, Hadiah Dari Blogger Busyra Takiyudin  |  Dah agak lama sebenarnya nak update pasal hadiah giveaway yang aku dapat ni.. Tapi asyik tertangguh jerk dek kerana kekangan masa dalam menyelesaikan tugas hakiki, tugas sebagai housewife dan ummi serta tugasan blog yang berbayar dan tidak berbayar... Terpaksa bahagi-bahagikan masa yang ada dengan pelbagai tugasan.. Nak-nak lagi raya pun dah dekat.. Sibuk dengan persiapan raya juga... Orite, kali ni aku nak update tentang name card hadiah dari blogger Busyra Takiyudin yang dah selamat pun aku terima pada 13 Jun 2017 yang lalu.. Lama dah kot aku terima.. Baru hari ni nak apdet.. Hahahadoiii!!

Name Card, Hadiah Dari Blogger Busyra Takiyudin
Name Card, Hadiah Dari Blogger Busyra Takiyudin
Pada 02 Mei 2017 yang lalu, aku ada sertai giveaway anjuran Blogger Busyra Takiyudin dan pada 27 Mei 2017, nama pemenang diumumkan... Aku adalah salah seorang pemenang itu.. Alhamdulillah... Rezeki dari tuhan untuk aku disampaikan melalui adik Busyra Takiyudin.. Thankz ALLAH.. Thankz Busyra.. Untuk pemilihan template name card, aku boleh pilih sendiri atau design sendiri.. Tapi aku tak mahu pening-peningkan kepala aku yang dah sedia pening ni, aku amek aje template yang Busyra dah show off kan kat blog beliau.. 

Warna pilihan aku adalah Gold Black... Exclusive kot warna ni.. Nampak mewah gituu.. Simple tapi Elegant.. Hah, itu motto untuk name card aku.. Siap ada motto lagik tu.. Hiks.. Aku sangat berpuashati dengan hasil kerja Busyra.. Kemas sangat.. Tiada cacat celanya.. Kualiti card pun sangat bagus.. Card aku ni bukan dari jenis kertas berkilat ye tetapi jenis matte.. Konklusinya, aku sangat suka, berpuashati dan sangat sayang nak guna.. Haha!!


Show off sikit name card exclusive aku ni.. Haha!! Jangan kecam mak ye nakkk!! Hiks.. Okeh, kalau korang nak jugak namecard cam aku ni, korang boleh la buat tempahan dengan Adik Busyra Takiyudin.. Selain name card, beliau juga menerima tempahan untuk banner, bunting dan flyers dengan harga yang berpatutan.. Kualiti memang terbaik dari ladang... Untuk maklumat lanjut dan sebarang pertanyaan, boleh layari :-


Blog 



Facebook

Instagram

Twitter


Blog Lea Azleeya Di Review Lagi!

Tuesday, June 13, 2017
Blog Lea Azleeya Di Review Lagi!  |  Alhamdulillah, ada blogger yang sudi review Blog Lea Azleeya ni.. Terharu rasanya... Walaupun hanya short review, tetapi ianya sangat bermakna... Thankz to Adik Farah Wahidah.. Bukan senang nak dapat review dari seseorang blogger kan.. Bila ada yang sudi review dan free pulak tu memang seronok.. 

blog lea azleeya
Blog Lea Azleeya Di Review Lagi!

Kengkadang kite sebagai owner blog ni, nak baca apa yang direview oleh blogger lain memang rasa berdebar-debar... Yelah, mane tahu kot-kot komen yang diberikan tu banyak yang negatif kan... Itu bermakna blog kite tak layak untuk disinggahi oleh mana-mana pengunjung kerana membawa aura negatif... Tapi ada jugak kebaikannya, sekurang-kurangnya kita dapat tahu kelemahan blog kita... 

Oklah, jom kita support pulak kawan blogger kita ni.. Adik Farah Wahidah.. Kita terjah blog beliau.. Banyak juga dia review blog rakan bloggernya... Terdapat juga tutorial di blog beliau.. Tips pun ada tau... Jadi, apa tunggu lagi... Moh le kita ke FWS Blog untuk tinjau apa yang ada kat sana..

 
blog FWS - http://fws00blog.blogspot.my/


Top Commentator Di Blog Starlavenderluna

Tuesday, June 13, 2017
Top Commentator Di Blog Starlavenderluna  |  Sejak kebelakangan ni aku tak berjaya nak blogwalking ke blog rakan-rakan setiap hari.. Ada saje kesibukan yang aku alami... Dengan shopping rayanya.. Dengan jemputan berbuka puasanya.. Cewahhh.. Jemputan berbuka puasa tu.. Dah macam artis gituwww..!! Padahal jemputan dari keluarga, rakan taulan aje pun.. Haha!! Alah kira jemputan jugak la kan.. Bila dah keluar, memang tak de masa nak jengok blog dan blogwalking.. Mintak maaf sangat-sangat ye rakan-rakan blogger yang rajin singgah kat blog aku ni.. Tak dapat nak balas kunjungan dengan segera.. Mungkin mengambil masa sikit.. Hiks.. Bukan itu yang tujuan utama entry ni.. Tujuan utamanya, cuma nak cerita tentang keberjayaan aku menjadi top commentator di Blog Starlavenderluna tempoh hari...

Top Commentator Di Blog Starlavenderluna
Top Commentator Di Blog Starlavenderluna

Kali ni yang tersenarai dalam Top Commentator blog Starlavenderluna akan menerima hadiah dari Blogger Shikin selaku owner blog.. Alhamdulillah rezeki sempena hari raya namanya tu.. Aku memang suka terjah blog Shikin ni sebab banyak info yang menarik.. Kengkadang aku sendiri tak tahu menahu tentang kewujudan info tersebut.. Dah alang-alang sampai ke blog beliau, tak sah kalau tak tinggalkan komen sepatah duakan.. Alhamdulillah rezeki aku untuk tersenarai dalam Top Commentator blog beliau bagi bulan Mei-Jun 2017


Nampaknya ada saingan sengit disitu.. Hehe.. Sama pulak jumlah komen aku dengan Blogger Sha tu yek.. Tak pe la.. Komen mengomen ni bukan nak bersaing.. Tapi lebih kepada meninggalkan jejak dan support blog kengkawan.. Bila ada masa kita blogwalking.. Tapi time tak berpeluang nak blogwalking, memang tak de la tinggal jejak kita kat blog kengkawan.. Gitu la rutinnya seorang blogger...

Semua yang tersenari juga akan dimasukkan ke dalam bloglist blog  beliau.. Memang terbaik.. Thankz buat Shikin.. 😊 Orite, nak tahu tak hadiah apa yang akan kami terima nanti... Lipstik Novo... Pilihan warnanya pun menarik...


Oklah.. Kalau korang nak info lebih, bolehlah ke blog Starlavenderluna ni... Jom sesama terjah blog beliau...



Menang Giveaway Free Name Card by Busyra Takiyudin

Tuesday, May 30, 2017
Menang Giveaway Free Name Card by Busyra Takiyudin  |  Alhamdulillah rezeki di bulan Ramadhan.. Aku tersenarai sebagai Pemenang Giveaway Free Name Card by Busyra Takiyudin.. Nama-nama pemenang dah pun diumumkan pada 27 Mei 2017 yang lalu.... Kalau korang join jugak giveaway ni, bolehlah semak senarai pemenang kat SINI.. 

Menang Giveaway Free Name Card by Busyra Takiyudin
Pemenang Free Name Card

Tak sangka sebenarnya boleh menang giveaway ni.. Sebabnya terlalu ramai yang join.. 74 orang kot penyertaan untuk giveaway ni.. Alhamdulillah, kalau dah tertulis rezeki kita memang tak kemana kan.. Thankz to Busyra dan jugak mesin nombor (random.my) sebab pilih nombor #11 - Blog Lea Azleeya untuk menang Name Card... Terharu baq hang!! Hehe..

Tahniah jugak buat pemenang yang lain... Moga lepas ni makin rajin Busyra buat giveaway yek.. Leh join lagik.. Hiks.. Kot ada yang belum mengenali Blogger Busyra kita ni, moh le pakat terjah blog beliau.. Banyak info yang menarik kat blog beliau tau.. Rugi tak follow.. Blog mesra alamnya akan membuatkan korang suka berada di sana untuk membaca entry yang menarik nukilan beliau.. Jom terjah!!