Showing posts with label win. Show all posts
Showing posts with label win. Show all posts
Menang Dua Giveaway Hadiah Berbentuk Wang Tunai

Menang Dua Giveaway Hadiah Berbentuk Wang Tunai


Menang Dua Giveaway Hadiah Berbentuk Wang Tunai  |  Kadang-kadang bila kita join giveaway ni, kita tak ingat nak semak balik sama ada nama pemenang dah diumumkan atau belum.. Kadang tu sampaikan dah lama nama pemenang diumumkan baru kita perasan.. Macam tulah aku sejak akhir-akhir ni.. Banyak jugak join giveaway tapi tak alert dengan tarikh tamatnya.. Bukan tak nak alert tapi tak sempat nak semak satu persatu.. Sibuk dengan draft entry client.. Takut tak sempat sebab due date nak bersalin dah semakin hampir.. Tu yang pulun sakan tu buat entry kasi siap.. Sampaikan aku tak blogwalking langsung ke blog kengkawan.. Maaf ye.. Bukan sombong tapi memang tak sempat.. Sob sob sob... Kepada yang sudi singgah blog aku dan tinggalkan komen serta follow blog aku ni, aku ucapkan terima kasih banyak-banyak.. Bukan tak nak buat kunjung balas tapi masa sangat terhad sekarang ni.. Harap jangan kecik ati ye.. InsyaALLAH, kalau semuanya dah tenang, aku akan balas kunjungan korang nanti..  Ehh, panjangnya mukadimah.. Hehe.. Sebenarnya aku nak cerita pasal aku menang dua giveaway hadiah berbentuk wang tunai.. Tapi dok melalut kelain pulak.. Haha!! Maafkan saya........

sumber foto : google


Eceli, kemenangan yang aku kecapi ini (cewah ayat, cam menang award aje gayanya) dah lama... Hadiah pun dah dapat.. Dah habis pun.. Haha.. Giveaway pertama yang aku menang adalah Giveaway Nurul & Friend.. Aku join pada 05 Julai 2017 bulan lepas.. Dan senarai pemenang telah diumumkan pada 05 Ogos 2017 di blog Syahirah Valiant... Sponsor untuk hadiah aku adalah Blogger Radhia Penselduabee... Berapa yang aku menang untuk giveaway ni? 

Yeahh wang tunai berjumlah RM10... Alhamdulillah wang tersebut dah di bank in kan ke akaun aku.. Thank for Radhia untuk hadiah ini.. Moga dimurahkan rezeki dan dilimpahi rezeki yang halal.. Amiin YRA... :)


Orite, untuk giveaway kedua yang aku menang adalah dari Mini Giveaway : Duit Raya anjuran Blogger Tashira dari Blog Ohthrillers... Giveaway ini pula aku join pada 10 Julai 2017 dan telah tamat pada 31 Julai 2017... Macam biasa, aku tak alert dengan pengumuman senarai pemenangnya sehinggakan adik Tashira DM aku dekat IG... Terkejut jugak aku mula tu sebab aku tak ingat giveaway mana satu sehinggakan aku check balik satu persatu.. Hehe.. Alhamdulillah, Adik Tashira seorang penganjur yang perihatin.. Siap DM lagik pemenang.. Thank ya Adik.. Senarai Pemenang telah diumumkan pada 02 Ogos 2017 lagi sebenarnya.. Dan aku memenangi tempat kedua dengan hadiah wang tunai sebanyak.......

Yeahh RM20.. Alhamdulillah.. Hadiah pun dah selamat dimasukkan ke dalam akaun aku.. Apa-apa pun aku doakan moga Adik Tashira dimurahkan rezeki dan dilimpahi rezeki yang halal.. Amiin YRA... 

Jom kenali kedua-dua blogger ini...






Read more »
Lea Azleeya
21 Comments
Baby Headband Hadiah Giveaway Sis Hawa

Baby Headband Hadiah Giveaway Sis Hawa


Baby Headband Hadiah Giveaway Sis Hawa  |  Bulan Mei yang lalu aku ada up entry pasal aku Menang Giveaway Anjuran Sis Hawa kan.. Dannn hadiahnya dah pun aku terima beberapa hari yang lepas... Baby Headband hadiah giveaway Sisi Hawa.. Alhamdulillah.. Sebenarnya aku dapat 1 aje headband ni.. Disebabkan beberapa masalah yang tak dapat dielakkan dan Sis Hawa terpaksa pos lambat hadiah aku, beliau hadiahkan lagi 2 headband buat aku.. Allahuakbar.. Tq ye Sis Hawa.. 


Sebenarnya aku pun dah lupa tentang hadiah giveaway ni.... Tetiba dapat email dari Sis Hawa mohon maaf sebab terlewat pos hadiah.. Aku pun tertanya-tanya giveaway yang mane satu ni.. Bila check balik dekat blog, oh baru tahu aku ada menang giveaway anjurannya.. Thankz too Sis Hawa atas emel tersebut..

Apa-apa pun baby headband yang aku dapat ni sangat comel.. Tapi kan, ritu scan baby aku ni LELAKI.. Hehe.. Tak dapat lee nak digunapakai pada baby baru aku nanti.. Jawabnya kene hadiahkan pada anak saudara la headband ni.. Hikhik..

Moga Sis Hawa terus dimurahkan rezeki dan berjaya dalam apa jua bidang yang diceburi.. :)


Read more »
Lea Azleeya
16 Comments
Lipstik NOVO Hadiah Top Commentator Blog Starlavenderluna

Lipstik NOVO Hadiah Top Commentator Blog Starlavenderluna


Lipstik NOVO Hadiah Top Commentator Blog Starlavenderluna  |  Bila dah terlebih makan kuih raya, semua bende pun lupa.. Hehe.. Agak lambat sikit aku update tentang hadiah yang aku terima daripada Blogger Shikin ni.. Lipstik NOVO hadiah Top Commentator Blog Starlavenderluna.. Di entry terdahulu aku pernah update yang aku tersenarai sebagai Top Commentator di Blog Starlavenderluna kan.. Baca kat SINI... Dan hadiahnya sudah pun selamat aku terima sebenarnya.. Sebelum raya lagi.. Aku aje yang terlupa nak update.. Adesss!!

Lipstik NOVO Hadiah Top Commentator Blog Starlavenderluna
Lipstik NOVO Hadiah Top Commentator Blog Starlavenderluna

Inilah rupa hadiah yang aku terima.. Lipstik NOVO... Lipstik ni best tau.. Dwiwarna.. Warnanya pun cantik.. Bukan jenis matte ye.. Bila pakai, nampak lembap jerk bibir.... Paling best bila apply kat bibir kedua-dua warna, nampak kontra.. Kalau bibir korang jenis cerah, memang cantik pakai lipstik ni.. Ala-ala bibir artis korea gittewwww!! Bibir aku ni tak berapa nak cerah.. Tapi masih ok la bila dipakai..


Dwiwarna... Red + pink... Kombinasi warna yang menarik bila dipakai memang nampak cantik.. Aku biasa pakai warna pink tu belah luar bibir.. Warna merah, belah dalam.. Lipstik ni pun tahan lama.. Lepas makan pun masih bersisa warna lipstiknye... 


Yeahhh... Calit kat tangan sudah.. Kang tunjuk gambar calit kat bibir aku kang, ramai yang muntah hijau pulak.. Haha... Kire jelas la kan tu warnanya.. Pink dan merah.. Banyak lagi sebenarnya variasi warna lipstik NOVO ni.. Kebanyakan warnanya menarik.. 


Ini antara warna-warna yang ada... No.01 tu pun menarik uolls.. hiks.. Aku pernah tengok orang jual lipstik NOVO ni dalam koleksi warna nude... Cantik ohhh!!.. Hadoii... Apa-apa pun, aku nak ucapkan terima kasih bebanyak kepada Blogger Shikin untuk hadiahnya yang terlebih ohsemnesssss ni... Alhamdulillah aku dapat warna yang aku suka.. Thankz tau Shikin...

Orite, nak promot sikit ye.. Kalau korang nak mendapatkan perkhidmatan Urut Terapi Buang Angin Bagi Wanita Muslimah bagi kawasan Salak Tinggi, Nilai, Dengkil, Putrajaya dan Cyberjaya bolehlah menghubungi Blogger Shikin ni.. Beliau ada menawarkan perkhidmatan tersebut.. Hanya untuk Wanita Muslimah aje yerk.. Lelaki tidak dibenarkan sama sekali.. Haha!! Untuk caj perkhidmatan, boleh tengok dekat bawah ni..

Caj Perkhidmatan untuk 1 Jam

Salak Tinggi
RM 35.00

Kawasan lain
Pilihan 1 - RM 35.00 (Rumah beliau)
Pilihan 2 - RM 45.00 (Rumah anda)


Untuk temujanji, sila hubungi :-

Shikin Razali
019-988 4032



Read more »
Lea Azleeya
11 Comments
Menang Giveaway CASH RM1000+ May 2017 By Emas Putih

Menang Giveaway CASH RM1000+ May 2017 By Emas Putih


Menang Giveaway CASH RM1000+ May 2017 By Emas Putih  |  Alhamdulillah, rezeki baby baru ada lagi... Kali ni aku menang giveaway anjuran Blogger femes, Emas Putih & Sponsors - Giveaway CASH RM1000+ May 2017 By Emas Putih.... Sebenarnya memang tak sangka nama aku akan tersangkut sebagai pemenang memandangkan terlalu ramai penyertaan dalam giveaway ni.. Bila dah tertulisnya rezeki untuk aku, maka akan terpilih jugak kan.. Rezeki dari tuhan siapalah yang tahu.. Hanya DIA yang Maha Mengetahui dan Maha Pemberi...

Menang Giveaway CASH RM1000+ May 2017 By Emas Putih
Menang Giveaway CASH RM1000+ May 2017 By Emas Putih

Seramai 20 orang pemenang disenaraikan... Aku tersenarai pada angka yang ke-19.. Fuhhh.. Di garis penghabisan tu.. Haha!! Alhamdulillah... Sebenarnya, aku pun hampir terlupa dengan giveaway ni.. Nasib baik aku ada masa untuk blogwalking blog kengkawan hari semalam... Blog Emas Putih adalah salah satu blog feberet aku bila blogwalking... Banyak info aku dapat kat sana.. Terutama tentang review produk... Memang banyak.. Ownernya aku panggil dengan panggilan Uzu... Hehe.. Jom kenali beliau..


Kalau nak terjah blog beliau boleh klik link kat bawah ni ye..


Pape pun, thankz to Uzu and Friends kerana menganjurkan giveaway yang terlebih ohsemnesss ni dan sekaligus sudi pulak pilih diri ini sebagai pemenang.. Cewahh.. Drama sangat ayat aku kan... Hahaha!!..


Read more »
Lea Azleeya
9 Comments
[name=Lea Azleeya] [img=//1.bp.blogspot.com/-grWfwgzBOkQ/Xq8WSYJDTsI/AAAAAAAAfZI/tVxseM6NvuIeDN_Ksav4Cf2pX3udRXJGQCLcBGAsYHQ/s1600/lea%2B1.jpeg] [description=Hi, Lea here! I'm lifestyle & beauty blogger based in Kuantan, Pahang. I'm started blogging since Jun 2013. For any review, please email me at sotskirts@gmail.com] (facebook=http://www.facebook.com/s0tskirt) (twitter=http://www.twitter.com/LeaAzleeya) (instagram=http://www.instagram.com/lea_azleeya) (youtube=http://www.youtube.com/leaazleeya)