Showing posts with label sponsor. Show all posts
Showing posts with label sponsor. Show all posts
Jom Pakat Join "Duit Raya Giveaway By Abam Kie And Pals"

Jom Pakat Join "Duit Raya Giveaway By Abam Kie And Pals"


Jom Pakat Join "Duit Raya Giveaway By Abam Kie And Pals"  |  Orite, hari ni aku nak ajak korang, korang dan korang semua yang bergelar blogger untuk join giveaway  by Abam Kie ni... Duit Raya Giveaway By Abam Kie And Pals... Ramai penaja giveaway ni dan termasuklah aku sendiri.. hehe... Rugi tak join..!! Hadiah menarik menanti korang semua tau... Nak tau hadiah apa? Moh le aku kabo...

Duit Raya Giveaway By Abam Kie And Pals
Duit Raya Giveaway By Abam Kie And Pals
Klik banner untuk join

Ok, kalau korang nak tahu hadiah yang disediakan bukan sahaja berupa Duit Raya tetapi terdapat hadiah berbentuk barang ye.. Hadiah yang bakal dimenangi oleh 32 orang pemenang iteww adalah seperti berikut :-

RM 20 x 11 pemenang
RM 10 x 13 pemenang
Selendang Rindu x 2 pemenang
Handsock dan Stokin Silvy x 2 pemenang
Preloved Novel x 2 pemenang
Kad Raya untuk peserta terpantas dan terakhir

Menarikkan!! So, apa tunggu lagi.. Jom la ramai-ramai memeriahkan giveaway ni.. Mane tahu kot-kot korang adalah salah seorang pemenangnya kan.. Giveaway ni akan tamat pada 16 JUN 2017 ini.. Cepat-cepat tau.. 2 minggu sahaja berlangsung... 

Kalau korang nak join bolehlah klik banner kat atas nun ye.. Good Luck Uolls.. :)


Read more »
Lea Azleeya
9 Comments
Mega Giveaway By Blogger's Family 2016

Mega Giveaway By Blogger's Family 2016


Assalamualaikum wbt..

Klik banner untuk join

Mega Giveaway By Blogger's Family 2016  |  Ponnn Ponnnn!! Hellooo BLOGGER MALAYSIA!! Jom ramai-ramai join Mega Giveaway by Blogger's Family ni.. Hadiah menarik menanti anda.. Okeh, aku intro sikit ye tentang GA ni.. Alah malas pulak rasa nak buat ayat.. Hurmm jom tengok apa kata penganjurnya lah senang... Wohaa!!


Bermula pada hari ini, Mega Giveaway buat pertama kalinya by Blogger's Family dibuat atas persetujuan 30 blogger yang menjadi ahli. Alhamdulillah, semuanya memberikan kerjasama dan saling memberi pendapat untuk menaikkan lagi B'sF..
Walaupun tidak seberapa tetapi dengan kerjasama ahli, in shaa Allah akan berjalan lancar. Giveaway ini berjalan selama sebulan. Sebulan guys.. Tunggu apa lagi , cepat cepat join. Bukan mudah tau ahli B'sF nak sponsor. Semuanya ada hadiah yang menarik. Cash, topup dan lain lain. Takkan taknak join? Rugi kalau tak join. Ahli B'sF bukan mudah nak sponsor tau. Ini peluang untuk hampa grab !



Haaa itulah kata-kata aluan daripada penganjurnya Blogger Nabila.... Baiklah, kalau dah nama pown GIVEAWAy, mesti sebelum join tu nak tau dulu hadiah-hadiahnya kan.. Okeh, kat bawah ni aku akan senaraikan hadiah apa yang bakal dimenangi oleh para peserta yang bertuah.. Mari kita lihat..

Antara hadiah yang bakal korang dapat ialah :-
Image result for topup
Topup free? Serius? Seriuslah.. Semua rangkaian boleh tau. Jangan nombor luar negara sudah...
Image result for 50 ringgit
Image result for 20 ringgit
Duit cash pun ada? Tudiaa.. Kalau hampa tak join , memang rugi gila !! Cepat join!!
Haaa.. Sabun kopi pun ada. Sabun ini susah didapati tau sekarang. Amat terlaris !
Image result for totebag
Totebag juga ada. Tetapi bukan macam inilah designnya. Aku rahsiakan designnya khas untuk pemenang saja tahu tau. 
Image result for notebook tumblr
Notebook juga ada gaiss.. Design dirahsiakan juga. Katanya nak surprise untuk pemenang juga.


Banyak gile bapaknya hadiah.... Jom la join korang-korang semua.. Kita bukan mencari seorang atau dua orang pemenang sahaja tau.. Tetapi kita mencari pemenang seramai 15 @ 16 orang untuk memenangi hadiah-hadiah seperti di atas nunn.. Cerah wooo peluang untuk menang tu.. 

So, ape tunggu lagi.. Dipersialah join ye.. Terbuka kepada semua blogger Malaysia.. Tak kira pangkat dan usia.. Cewahhh.. Gituu sekali ayat.. Hehe.. Giveaway ini akan tamat pada 10 Disember 2016.. Cepat-cepat korang join.. Cuba nasib... 

Good Luck buat korang.. xoxo..!!


Read more »
Lea Azleeya
7 Comments
Jom Join "Book Giveaway By Abam Kie and Friends"

Jom Join "Book Giveaway By Abam Kie and Friends"


Assalamualaikum wbt..

Klik banner untuk join

Jom Join "Book Giveaway By Abam Kie and Friends" |  Holaaa...!! Aku nak war-warkan kat korang ni... Blogger Abam Kie ada buat Book Giveaway bagi memupuk semangat membaca dikalangan kekita ni... Aku juga adalah salah seorang sponsor untuk Giveaway  ni.. hehe.. Jom la korang-korang semua menghavockan lagik GA ni.. Meh aku kasitau ape syarat-syarat yang kene patuhi bagi menjoinkan diri dalam GA ni... Mudah dan ringkas je habaq hang...!!

Syarat-syarat:

1. Follow blog atau google + Abam Kie dan penaja2 berikut:

Abam Kie
Bin Muhammad
Henrietta Jose
Cik Noor
Lea Azleeya
Shahida Mohamed


 2. Buat entri bertajuk "Book Giveaway by Abam Kie and Friends"

3. Letak banner dekat entri.

4. Backlink kan ke SINI

5. Publish!

6. Tinggalkan link entri giveaway anda di ruangan komen entri INI ..


Ok.. Ini pulak senarai hadiah untuk pemenang GA ni... Semua berbentuk buku ye... Ehh penanda buku pown ada... Hehehe Janji ada perkataan buku yekk!!

Buku-buku dan novel menarik menanti para pemenang bertuah!

1 buah buku X 2 pemenang oleh Bin Muhammad.
1 buah novel dan 1 penanda buku X 3 pemenang oleh Henrietta Jose
1 buah buku X 1 pemenang oleh Cik Noor 
1 buah novel X 1 pemenang oleh Lea Azleeya
1 buah novel X 2 pemenang oleh Shahida Mohamed
1 buah novel X 1 pemenang oleh Gadis Misteri
1 buah buku X 2 pemenang oleh Abam Kie

Hadiah terjamin kepada peserta pertama dan terakhir! Top up RM5!

Pemilihan pemenang : pemilihan 100% secara undian oleh Abam Kie :)



Mula : 20 Ogos 2016

Tamat : 9 September 2016



Selamat Berjaya..!!


Read more »
Lea Azleeya
2 Comments
Hadiah Giveaway Pertama Edisi Raya

Hadiah Giveaway Pertama Edisi Raya


Assalamualaikum wbt..

Klik banner untuk join

Hadiah Giveaway Pertama Edisi Raya | Korang dah join ke belum giveaway by blogger SYF.DEAN ni...?? Kalau belum silalah join beramai-ramai bagi memeriahkan lagik GA ni ye korang semua.. hehe.. Aku adalah salah seorang sponsor untuk giveaway ni.. Dalam GA ni aku mencari 2 orang pemenang sahaja untuk memenangi sehelai tudung bawal Aidijuma untuk setiap seorang..

Nak tengok tak corak mana menjadi pilihan aku kali ni untuk para pemenang.. Jom lihat..


Ni lah corak yang aku pilih.. Diharapkan GA ni mendapat sambutan dari para blogger malaysia dan aku berharap sangat para peserta melunaskan syarat-syarat yang ditetapkan dengan sempurna.. Jangan pula nanti, pemenang dah diumumkan tetiba syarat tak lengkap lagi diselesaikan oleh para pemenang... Tamo la cenggitu ekkk korang-korang semua... hehe..

Tarikh tutup GA ni 31 Julai 2016.. Ini bermakna masih berbaki 5 hari lagi untuk korang join yang mana belum join... Kalau nak join boleh klik banner yek.. hiks..

Babai korang.. Good Luck ye...!!



Read more »
Lea Azleeya
6 Comments
[name=Lea Azleeya] [img=//1.bp.blogspot.com/-grWfwgzBOkQ/Xq8WSYJDTsI/AAAAAAAAfZI/tVxseM6NvuIeDN_Ksav4Cf2pX3udRXJGQCLcBGAsYHQ/s1600/lea%2B1.jpeg] [description=Hi, Lea here! I'm lifestyle & beauty blogger based in Kuantan, Pahang. I'm started blogging since Jun 2013. For any review, please email me at sotskirts@gmail.com] (facebook=http://www.facebook.com/s0tskirt) (twitter=http://www.twitter.com/LeaAzleeya) (instagram=http://www.instagram.com/lea_azleeya) (youtube=http://www.youtube.com/leaazleeya)