Showing posts with label lazada. Show all posts
Showing posts with label lazada. Show all posts
Lazada Lancarkan M·A·C Lazada Super Brand Day Pada 29 Julai 2018

Lazada Lancarkan M·A·C Lazada Super Brand Day Pada 29 Julai 2018


Lazada Lancarkan M·A·C Lazada Super Brand Day Pada 29 Julai 2018 | Holaa!! Hari ni kemain rajin lagik aku mengemas alat make up aku.. Rupa-rupanya lipstik aku dah banyak nak habis.. Seingat aku dah agak lama jugak aku tak beli lipstik.. Dah alang-alang baru je gaji ni kan, tengahari tadi aku usha la laman web Lazada.. Biasalah kalau aku nak shopping apa-apa mesti aku terjah laman web Lazada Malaysia dulu.. Sekarang dah malas nak ke pasaraya bagai untuk cari barang keperluan.. Lebih mudah beli secara online, main klik-klik aje barang pun sampai depan pintu.. Hehe.. 


Ni nak cerita kat korang.. Masa aku bukak laman web Lazada Malaysia tadi, aku nampaklah iklan M.A.C Super Brand Day ni.. Wahhh macam tau-tau jerk kan aku nak cari lipstik... Lagik best time aku gaji pulak tu.. Pandai betul Lazada Malaysia cari date untuk lancarkan Lazada Super Brand Day ni.. Haha!! Aku pulak dah lama mengidam nak pakai lipstik dari jenama M.A.C ni.. Time promosi macam ni lah aku boleh beli banyak sikit.. Ye tak? Hehe.. Ok jom aku story sikit kat korang..

M.A.C X Lazada Super Brand Day - Too many lipsticks? Never.

Sempena Nasional Lipstick Day, Lazada Malaysia bergabung dengan satu jenama antarabangsa iaitu M.A.C akan melancarkan secara exclusive M.A.C Lazada Super Brand Day bertemakan 'Too many lipsticks? Never' pada 29 Julai 2018 ini iaitu pada hari Ahad dimana banyak tawaran menarik dan tawaran eksklusif akan disediakan untuk semua pelanggan Lazada terutamanya bagi peminat tegar jenama M.A.C.. Best gile wehh!!.. Aku akan pastikan yang aku tak lepaskan peluang keemasan ini.. Haha!! 


TENTANG LAZADA - Ditubuhkan pada tahun 2012, Lazada merupakan destinasi membeli belah dan online shopping terbesar di Asia Tenggara iaitu di Indonesia, Malaysia, Filipina, Singapura, Thailand dan Vietnam. Sebagai perintis ekosistem eCommerce di Asia Tenggara, Lazada mempunyai 155,000 penjual dan 3,000 jenama yang melayani 560 juta pengguna di rantau ini melalui platform pasarannya, disokong oleh pelbagai penyelesaian pemasaran, data, dan perkhidmatan yang disesuaikan. Dengan 300 juta SKU yang tersedia, Lazada menawarkan pelbagai jenis produk dalam kategori dari elektronik pengguna kepada barangan isi rumah, mainan, fesyen, peralatan sukan, dan barangan runcit. Berfokus pada memberikan pengalaman pelanggan yang cemerlang, ia menawarkan pelbagai kaedah pembayaran termasuk Cash-On-Delivery (COD), penjagaan pelanggan yang komprehensif dan pulangan tanpa kerumitan menerusi lengan penghantaran mil pertama dan terakhir yang disokong oleh kira-kira 100 rakan logistik. Lazada Group adalah majoriti yang dimiliki oleh Alibaba Group Holding Limited (NYSE: BABA).

Oh ya, untuk pengetahuan korang semua, tawaran bagi M.A.C Lazada Super Brand Day ni hanya berlangsung untuk satu hari sahaja.. Lepas itu, semuanya back to normal.. Jadi, jangan lepaskan peluang ini kerana M.A.C merupakan salah satu jenama make up yang paling ikonik dan fashion-forward di dunia.. Aku yakin korang pun teringin menggunakan lipstik M.A.C ni kan.. hehe..

Pada 29 Julai 2018, bermula dari tengah malam hinggalah 11.59 malam, pelbagai special offer yang korang akan dapat di M.A.C Lazada Super Brand Day, antaranya :-

1. Percuma lipstik full size dengan setiap pembelian melebihi RM70 (Sementara stok masih ada)


2. Percuma M.A.C Lipstick Mobile Key Ring dengan setiap pembelian melebihi RM140 (Sementara stok masih ada)


3. Limited Edition Little M.A.C Duos dengan special gift box yang eksklusif (Mini lippies in three different pairs of smashing shades, sangat sesuai untuk travel)


4. M.A.C X Lazada Super Brand Day gift box dan Stiker Lazada National Lipstick Day dengan sebarang pembelian.


Wahhh banyak gile tawaran hebat kan.. Tak sabar rasanya nak tunggu tibanya hari Ahad.. Kalau boleh semua sekali aku nak.. Haha!! Setiap tahun ke Lazada Super Brand Day ni akan diadakan? Atau hanya tahun ni sahaja? Haaa jangan tak tahu ye, Lazada Super Brand Day ni akan diadakan setiap tahun dan tahun ini merupakan tahun pertama ia dilancarkan.. Lepas ni, korang boleh nikmati lagi tawaran hebat di Lazada Super Brand Day ni.. Mungkin dengan jenama lipstik yang lain pula.. Siapa tahu kan..

Super Brand Day menjadi tonggak bagi Lazada untuk mempamerkan pengalaman membeli belah satu-hari yang menarik dengan jenama global. Perkongsian eksklusif dari kami dengan M.A.C untuk  melancarkan Super Brand Day ini juga menjadi bukti komitmen Lazada untuk menghubungkan jenama-jenama terbesar dunia dengan 560 juta pengguna yang semakin berkembang pesat di Asia Tenggara. - kata Ketua Pegawai Lazada Group's, Robin Mah.

Jom Shopping Lipstick M.A.C di Lazada Super Brand Day

Pelbagai pilihan warna lipstik di M.A.C X Lazada Super Brand Day

Yang mana tengah cari lipstik tu dan juga peminat setia jenama M.A.C ni, jom kita pakat shopping Lipstick M.A.C di Lazada Super Brand Day.. Bila? Semestinya 29 Julai 2018 ini.. Ingat ye tarikh ni korang.. Set terus kat kalender korang tu.. Nak lagi best, terus aje set alarm kat smartphone korang tu.. haha!! Rugi tau lepaskan peluang keemasan ni.. Bila lagi nak pakai lipstik jenama antarabangsa kan.. Tambahan pula, shopping kali ni dapat sekali dengan hadiah menarik.. Aku rasa aku nak grap M.A.C Lipstick Mobile Key Ring tu.. Korang nak grap apa pula? Haa boleh buat target awal-awal.. Nanti dah sampai hari kejadian, boleh terus shopping aje.. Hehe.. Jangan lupa penuhkan troli korang di https://c.lazada.com.my/t/c.0MS tau!!


Untuk sebarang maklumat lanjut mengenai M.A.C X Lazada Super Brand Day, sila layari :-

Website

Facebook

Instagram

Twitter



Mengenai M.A.C

M · A · C (Make-up Art Cosmetics), sebuah jenama kosmetik profesional terkemuka, telah diwujudkan di Toronto, Kanada pada tahun 1984 dan merupakan sebahagian daripada The Estée Lauder Companies, Inc. Populariti syarikat telah berkembang melalui tradisi kata- sokongan mulut dari artis, model, jurugambar, dan wartawan di seluruh dunia. M · A · C kini dijual di 106 negara / wilayah di seluruh dunia.



Read more »
Lea Azleeya
8 Comments
LazAdaStyle Fashion Reality TV Show Bersiaran Di TV3

LazAdaStyle Fashion Reality TV Show Bersiaran Di TV3


LAZadaStyle Fashion Reality TV Show Di TV3  |  Lazada Malaysia merupakan sebuah nama  besar yang tidak asing lagi bagi mereka yang gemar membeli belah secara online. Lazada Malaysia kini melangkah setapak lagi kehadapan bagi meluaskan kemasyurannya dengan melancarkan sebuah program realiti tv iaitu LazAdaStyle Fashion Reality TV Show yang bersiaran di TV3 pada setiap hari Ahad jam 3 petang bermula 8 hingga 27 Mei 2018 dengan menampilkan Selebriti Tempatan seperti Rizman Rozaini, Wirda Adnan, Nana Mahazan dan ramai lagi..


LazAdaStyle Fashion Reality TV Show ini merupakan sebuah rancangan realiti tv yang pertama di negara ini untuk Fashionistas Tempatan dan Pereka Fesyen.. Ia disiarkan khas sempena Hari Raya Aidilfitri tahun ini..

Dengan kerjasama Rangkaian Televisyen Media Prima, LazAdaStyle Fashion Reality TV Show ini akan diacarakan oleh seorang pelakon Malaysia iaitu Nana Mahazan. Rancangan realiti tv ini disiarkan bertujuan untuk meletakkan Lazada sebagai destinasi membeli belah rakyat Malaysia bagi produk kecantikan dan juga fesyen.

"Kami sedang memulakan perjalanan yang menarik untuk memperdalamkan rayuan kami kepada pengguna yang berpusatkan fesyen. LazAdaStyle Fashion Reality Show ini merupakan cara kami untuk terus melibatkan mereka dalam cara yang lebih menarik dan relevan selain menyediakan pengguna dengan pelbagai jenis barangan. Fesyen dan kecantikan adalah tumpuan utama kami untuk Hari Raya tahun ini kerana fashion merupakan salah satu elemen penting untuk keluarga Melayu semasa hari perayaan ini." - kata Christophe Lejeune, Ketua Pegarai Eksekutif Lazada Malaysia.

LazAdaStyle Fashion Reality TV Show - Episod 1

Rancangan LazAdaStyle ini terdiri daripada 4 episod dengan menggabungkan 8 pereka fesyen tempatan yang berminat untuk mempamerkan pakaian terbaik mereka dalam program ini.. Mereka juga akan dibekalkan dengan bahan atau material mengikut tema yang akan diberikan pada setiap minggu.

LazAdaStyle Fashion Reality TV Show - Episod 1

Reka bentuk yang mereka hasilkan akan dinilai oleh personaliti terkenal dalam industri fesyen seperti Rizman Rozaini dan Wirda Adnan.. Sepanjang pertandingan ini berlangsung, para peserta akan diawasi oleh usahawan fesyen popular seperti Min Luna, Syed Faizal dan Bustaman Mokhtar.

LazAdaStyle Fashion Reality TV Show - Episod 1

Selain itu, para penonton juga dapat melihat selebriti undangan seperti Siti Sarah, Elfira Loy, Sherry Alhadad, Yasmin Hani, Sha'rin Razali dan pereka kegemaran mereka.. Para peserta juga akan melalui proses penyingkiran secara berperingkat sehinggalah pemilihan pemenang dibuat di akhir rancangan ini.

Apa yang bestnye, pemenang LazAdaStyle ini akan membawa pulang wang tunai dan hadiah yang cukup lumayan bernilai sehingga RM100,000.00.

Menerusi rancangan ini juga, Lazada turut menawarkan tawaran Hari Raya dan promosi khas di lazada.com.my. Jadi kepada korang semua di luar sana, jangan lupa ikuti episod LazAdaStyle pada setiap hari Ahad jam 3.00 petang bermula 6 hingga 27 Mei di TV3.

LazAdaStyle Fashion Reality TV Show - Episod 2

LazAdaStyle Fashion Reality TV Show - Episod 2

8 peserta telah disenarai pendek melalui uji bakat tertutup yang diadakan selepas pertandingan yang dianjurkan oleh Lazada Malaysia di Instagram yang menerima lebih daripada 300 penyertaan di seluruh negara..

Apa yang menarik, korang boleh membeli setiap barangan penampilan kegemaran korang di rancangan realiti tv tersebut di aplikasi Lazada.. [ KLIK SINI ].

Korang juga boleh terus muat turun Lazada App bagi memudahkan korang untuk membuat sebarang pembelian di Lazada kerana kesemua alatan dan material yang digunakan di dalam rancangan ini adalah daripada barangan yang terdapat di Lazada.. Manalah tahu kan, ada yang berkenan di hati korang.. Bolehlah terus beli secara online di Lazada..


"Shake Shake" Contest

Ada sesuatu yang istimewa menanti korang sepanjang rancangan ini disiarkan.. Semasa rancangan LazAdaStyle Fashion Reality TV Show ini ditayangkan, korang berpeluang untuk menyertai "Shake Shake" Contest dimana Lazada Malaysia akan menyediakan voucher untuk dimenangi.. Jadi, pastikan anda telah memuat turun LazadaApp di dalam smartphone korang bagi membolehkan korang menyertai "Shake Shake" Contest ini..

Korang seller? Haaa kalau korang adalah seorang seller dan berminat untuk dipaparkan dalam LazadaStyle, korang bolehlah terus daftar sebagai seller di lazada.com.my.. Manakala bagi pelanggan Lazada yang membuat pembelian di Lazada pula, korang berpeluang untuk kongsikan gambar OOTD korang dengan menggunakan #mylazadastyle dan korang berpeluang untuk muncul di dalam LazAdaStyle.

Saksikan Episod Ke-4 LazAdaStyle Fashion Reality TV Show Di TV3

Jangan lupa saksikan Episod ke-4 pada hari Ahad ini, 27 Mei 2018 dengan tema "Raya Couple Collection".. Sudah pastinya pada minggu ke-4 ini cabaran dan persaingannya lebih sengit.. Hanya 3 finalists sahaja yang akan tercalon pada minggu akhir nanti.. Siapalah agaknya juara LazAdaStyle ini ye?.. Nak tahu siapa juara, kenalah saksikannya nanti..

Video Teaser - Episod 4


Mungkin ada yang terlepas menyaksikan episod yang sebelumnya.. Jadi, untuk menyaksikan semula episod pertama, kedua dan ketiga, korang boleh tonton video dibawah ni..

Episod 1
Tema : Hijabista Collection



Episod 2
Tema : Mother & Me Collection



Episod 3
Tema : Bold & Curvy Collection - Plus Size


Jumlah Keseluruhan Peserta adalah 8 orang


  • Episode 1: 2 teams, 2 eliminated from losing team 
  • Episode 2: 2 teams, 2 eliminated from losing team 
  • Episode 3: 1 eliminated out of remaining 4 contestants. Contestants to push their own style in this episode! 
  • Episode 4: 3 finalists

Untuk maklumat lanjut, sila layari :-

Facebook

Instagram




Read more »
Lea Azleeya
6 Comments
Lazada Online Revolution Blogger Contest

Lazada Online Revolution Blogger Contest


Lazada Online Revolution Blogger Contest  |  Seperti tahun sebelumnya, Lazada sekali lagi mengadakan Lazada Online Revolution 2017 dan kali ini bertemakan "Shop The Universe" yang akan berlangsung sepanjang bulan bermula 11 November sehingga 14 Disember 2017.. Pelbagai tawaran menarik dan produk popular dari jenama terkenal ditawarkan sempena Online Revolution ini..


Bersempena dengan Lazada Online Revolution 2017 ini, Lazada Malaysia juga telah menganjurkan Lazada Online Revolution Blogger Contest khas buat Blogger-Blogger di Malaysia dan mencari seramai lebih kurang 111 orang pemenang.. Waahhh ramai tu.. Jadi, apa tunggu lagi, jom pakat join contest ini.. Manalah tahukan ada rezeki untuk menang shopping voucher dari Lazada..

Lazada Online Revolution Blogger Contest, lazada contest, lazada online revolution 2017, lazada online revolution sales, online revolution sales

Oleh itu, aku juga tak mahu lepaskan peluang keemasan ini untuk turut serta dalam contest anjuran Lazada Malaysia ini.. Rugi tau tak join.. Bak kata pepatah 'untung sabut timbul, untung batu tenggelam'.. hehe.. Berperibahasa pulak ye.. Ok, dengan lafaz Bismillah aku join contest ini.. Apa syarat-syaratnya? Yeahh, syaratnya kena jawab soalan la seperti tahun-tahun yang lalu.. Jom kita jawab soalan yang ada satu persatu..

Soalan 1
Do you remember the first product that you ever purchased online? What was it and how was your experience?  
Adakah anda masih ingat produk pertama yang pernah anda beli dalam talian? Apakah dan bagaimanakah pengalaman anda?

Ok, produk pertama yang pernah aku beli secara online di Lazada adalah smartphone.. LENOVO PHAB PLUS DUAL SIM... Tapi, time tu aku belum tahu lagi macam mana nak membeli secara online di Lazada dan untuk tidak mengambil sebarang risiko kecuaian aku sendiri, aku mintak pertolongan dari kawan aku untuk belikan aku smartphone tersebut..

Selepas itu baru aku belajar selok belok untuk membeli secara online di Lazada Malaysia dan produk pertama aku beli dengan jayanya adalah Pampers Drypers untuk anak aku.. Tapi tak up entry la pulak.. Adeh.. Bermula dari situlah baru aku tahu, membeli di Lazada sangat mudah dan websitenya adalah mesra pengguna..

Soalan 2
Which types of products would you prefer buying online?   
Jenis produk mana yang anda lebih suka membeli dalam talian?

Soalan yang paling aku suka jawab.. Haha!!

Produk yang paling aku suka beli secara online terutamanya di Lazada adalah produk kecantikan dan barangan anak.. Kebiasaannya produk-produk inilah yang biasa akan aku usha di laman web Lazada.. Kalau harga 'cantik', mesti aku grab punye..

Biasanya untuk produk kecantikan aku akan tengok BBCushion dan Lipstick.. 2 produk ni wajib aku usha terutama time Lazada buat sale... Untuk barangan anak pula, kebiasaannya aku akan tengok dan beli pampers.. Selalunya kalau Lazada buat sale, harga pampers memang memikat hati.. Murah gila-gila.. So, memang tak lepas peluang terus aje beli..

Soalan 3
What to you love about online shopping?  
Apa yang anda suka tentang membeli-belah dalam talian?

Bagi aku, beli belah secara online ni lebih menyeronokkan berbanding shopping di kedai-kedai kerana bila shopping online, aku tak perlu buang masa untuk jelajah dari satu kedai ke satu kedai untuk cari barang yang diperlukan dan bersesak-sesak di shopping mall.. Lagi pula, itu semua sangat memenatkan, buang tenaga, membazir masa dan membazir duit untuk isi minyak kereta dan makan-makan.. Huhu..

Selain itu, shopping online ni pun lebih pantas dan mudah,... Yelah semuanya dihujung jari je kan.. Main klik-klik aje dah boleh membeli belah dan tunggu aje barang sampai depan pintu rumah.. Gile mudah..!! Lagipun semua barang keperluan ada dijual secara online... Sebut aje nak beli apa, pasti ada dijual.. Satu lagi, harganya lebih murah berbanding shopping di luar dan banyak tawaran hebat dengan diskaun yang berbaloi-baloi dan sales besar-besaran juga selalu diadakan.. Memang best!!

Soalan 4
Which products did you buy or are you planning to buy on Lazada during the Online Revolution sales?
Produk manakah yang anda beli atau anda merancang untuk membeli di Lazada semasa Online Revolution sales?

Kalau diikutkan hati dan nafsu bershopping ni, macam nak memborong semua sekali yang ada kat Lazada tu.. Haha...!! Mane tak nye semua menarik dan murah-murah harganya.. Memang rambang mata jadinya.. Tak tahu mane satu yang nak diutamakan dulu.. Jadi, sempena Lazada Online Revolution sales ni, aku dah mark 3 barang untuk dibeli.. Nak tahu apa? Jom tengok..

Pampers Petpet Mega Pack - Saiz S (84pcs)

Produk pertama yang aku akan usha bila bukak laman web Lazada Malaysia adalah Pampers!! Anak-anak aku dah bertukar ke jenama Petpet sekarang.. Memandangkan stock pampers anak aku yang baru mencecah usia 2 bulan tu dah nak habis, jadi aku bercadang untuk memborong Petpet saiz S ni.. Harganya agak menarik dan bolehlah aku buat stock.. Hiks..

Pensonic Chef's Like Air Fryer

Memandangkan baru-baru ni aku dah terlebih dahulu membeli BBCushion dan Lipstick di Lazada, jadi kali ni aku tak usha lah produk kecantikan ye.. Hehe.. Menyesal pulak beli awal sangat.. Kalau tak dapat lagik murah.. Tak pe la, keperluan mendesak masa tu kan.. So, produk kedua yang aku cadang untuk beli adalah Pensonic Chef's Like Air Fryer.. Dah lama aku idam-idamkan air fryer ni sebenarnya dan dah lama juga berada dalam wishlist aku menunggu masa sesuai aje untuk membelinya.. Bila tengok ada potongan 55% sempena Online Revolution sales ni, terus aje rasa nak beli.. Rugi tak grab tau.. Haha!!

Orite, nampaknya untuk kali ni, aku cuma nak dapatkan 2 barang ini sahaja di Lazada Online Revolution Sales yang bermula 11 November hingga 14 Disember 2017.. Nasib baik tempohnya masih panjang.. Sempatlah aku grab masa gaji nanti.. Tak sabar rasanya nak tunggu gaji untuk dapatkan barang-barang ni terutamanya Air Fryer tu.. Hehe.. Korang tak nak usha sama ke? Jomlah, jangan lepaskan peluang ni..

Oklah, semua soalan pun aku dah jawab.. Mesti korang nak tahukan hadiah yang ditawarkan dalam Lazada Online Revolution Blogger Contest ni.. Meh tengok hadiah-hadiahnya..
Prizes – More Participants, More Winners! 
Depending on the overall number of participants there will be either 25, 50, 80 or 111 winners :-

Less than 200 Participants (RM3,150 to 25 winners)
  • 1st Prize: 1 x RM300   
  • 2nd Prize: 9 x RM150   
  • 3rd Prize: 15 x RM100   

More than 200 Participants (RM6,150 to 50 winners)
  • 1st Prize: 1 x RM500   
  • 2nd Prize: 15 x RM150   
  • 3rd Prize: 34 x RM100   

More than 350 Participants (RM10,400 to 80 winners)
  • 1st Prize: 1 x RM750   
  • 2nd Prize: 35 x RM150   
  • 3rd Prize: 44 x RM100  

More than 500 Participants (RM14,500 to 111 winners)
  • 1st Prize: 1 x RM1,000   
  • 2nd Prize: 50 x RM150   
  • 3rd Prize: 60 x RM100 

Menarik gila kot hadiahnya.. Buat blogger-blogger semua, jomlah join beramai-ramai contest ni.. Lagi ramai join, lagi banyak peluang untuk menang.. Rugi tak join..!! Kalau korang nak join, boleh klik link di bawah ini...


http://www.lazada.com.my/blogger-contest/



Read more »
Lea Azleeya
16 Comments
Shopping Sakan Di Lazada Dengan Voucher Merdeka Contest

Shopping Sakan Di Lazada Dengan Voucher Merdeka Contest


Shopping Sakan Di Lazada Dengan Voucher Merdeka Contest  |  26 September lalu, pemenang untuk Merdeka! Merdeka! Lazada Blogger Contest telah pun diumumkan di SINI... Dan aku telah memenangi tempat kedua dalam contest tersebut dengan hadiah berupa shopping voucher bernilai RM300.. Alhamdulillah... Hadiahnya dah pun di emailkan kepada aku pada 29 September yang lalu..

Shopping Sakan Di Lazada Dengan Voucher Merdeka Contest 

Lama jugak dok peram voucher ni sebab tak tahu nak shopping apa.. Biasalah kalau dah banyak camni nilainya, harus dimanfaatkan sebaiknya sampaikan tak tahu nak beli apa.. Pada asalnya plan nak beli barang baby, tapi rasanya semua dah ada cukup lengkap cuma botol susu aje yang tak beli lagi.. Jadi beli apa yang perlu aje lah.. Encik suami pun awal-awal lagi dah mintak dibelikan kasut kerja.. Almaklumlah kasut kerjanya lama dah tak bertukar.. Kesian jugak.. Jadi bagilah reward dekat dia untuk kali ni.. Ehh, kali ni je ke..?? Rasanya banyak kali dah.. Haha.. Nak beli baju untuk Qhaliff pun, tak jadi sebab risau tak padan dengan saiz.. Banyak dah beli baju online, bila sampai aje tengok saiznya kecil.. Jadi lebih baik beli terus di kedai.. Nak tau barang apa aku shopping di Lazada? Jom tengok..


7 barang aku shopping di Lazada dengan voucher merdeka contest tersebut... Itu pun puas fikir nak beli apa.. Encik suami rembat 2 pasang kasut kerja.. Ewaaahh sakan dia noooo... Untuk baby, aku beli botol susu pigeon.. Beli yang besar terus.. Kalau beli yang kecik, sekejap aje pakai.. Rugi hokeh!! Kalau baby tak sesuai botol ni, boleh kasi Qhaliff aje.. Pastu Desk Lamp untuk kegunaan sebagai lampu malam.. Untuk aku pulak, aku beli Maybelline Super BB Cushion dan lipstik aje.. Lipstik tu tak plan pun nak beli sebenarnya.. Itu pun sebab nak kasi cukupkan jumlah RM300 tu.. Nampak, wipes pun aku beli.. Haha.. Dah alang-alang bende alah tu dok lalu lalang depan bijik mata aku, terus aje lah masuk dalam cart..  Total semua RM 299.45.. Tak cukup jugak 300 tu.. Tak pe la.. Sen-sen aje pun kan.. Halalkan aje.. Hehe..

Postage memang tak termasuk dalam RM300 tu.. Perlu dibayar secara berasingan.. So, aku cuma bayar kos postage aje RM20..

Aku shopping ni 9hb Oktober dan kebetulan time ni tengah MYCYBERSALE... Potongan sehingga 90%.. Lagi murahlah harga barang.. Dapatlah shopping banyak sikit barang.. Ada hikmahnya juga aku peram lama voucher ni yek.. Kalau tak, kena bayar harga asal.. Huhu.. Alhamdulillah..

lazada malaysia, lazada, mycybersale

Korang yang mana nak shopping online tu, jom pakat terjah LAZADA MALAYSIA.. Sekarang tengah ada sale bersempena MYCYBERSALE.. Potongan sehingga 90% bermula 9hb hingga 13 Oktober 2017 ini.. Jangan lepaskan peluang untuk shopping sakan di Lazada ye..


Read more »
Lea Azleeya
22 Comments
[name=Lea Azleeya] [img=//1.bp.blogspot.com/-grWfwgzBOkQ/Xq8WSYJDTsI/AAAAAAAAfZI/tVxseM6NvuIeDN_Ksav4Cf2pX3udRXJGQCLcBGAsYHQ/s1600/lea%2B1.jpeg] [description=Hi, Lea here! I'm lifestyle & beauty blogger based in Kuantan, Pahang. I'm started blogging since Jun 2013. For any review, please email me at sotskirts@gmail.com] (facebook=http://www.facebook.com/s0tskirt) (twitter=http://www.twitter.com/LeaAzleeya) (instagram=http://www.instagram.com/lea_azleeya) (youtube=http://www.youtube.com/leaazleeya)