Top Social

Image Slider

Showing posts with label fr laptop service. Show all posts
Showing posts with label fr laptop service. Show all posts

Servis Laptop Murah Di KL Hanya Di FR Laptop Service

Saturday, June 22, 2019
Servis Laptop Murah Di KL Hanya Di FR Laptop Service  |  Baru-baru ni ada la seorang sahabat ni mengadu yang mana laptop dia lambab macam siput.. Nak tunggu loading untuk on laptop tu pun kemahen memakan masa yang lama.. Tu belum masalah hang lagi.. Bila ditanya, pernah servis tak? Jawapannya, tak pernah servis sebab tak tahu pun kepentingan servis laptop ni.. huhu.. Inilah masalahnya bila beli dan hanya tahu pakai sahaja.. Maintanance tak jaga.. Macam aku dulu-dulu jugak.. Haha!! Sekarang dah cerdik sikit.. Hiks..

Servis Laptop Murah di KL

Ok, ni nak cerita sikit la kan.. Sebenarnya masalah laptop lembab macam siput ni memang tak asing lagi dah bagi semua orang yang mempunyai laptop.. Time masih baru, kepantasannya memang berdesup... Bila dah sampai satu tahap, masalah ini akan membelenggu setiap pemilik laptop jika pakai tak pernah nak servis.. Bila dah terjadinya masalah sebegini, memang boleh mengganggu kehidupan seharian terutamanya dalam kerjaya.. Kalau macam aku sebagai blogger, bila on laptop then nak loading pun lembab pastu hang pulak memang mendatangkan kemarahan.. Semua kerja akan terganggu sekaligus merosakkan fokus dan komitmen kita pada kerja.. So, apakah jalan penyelesaiaannya?

Servis Laptop Murah di KL

Kebiasaannya yang menjadi punca laptop lembab ni selalunya adalah masalah windows.. Sama ada windows tu sendiri yang bermasalah ataupun ianya tidak sesuai dengan spesifikasi laptop kita.. Lagi parah kelembaban dia tu bilamana banyak sangat dok simpan software dalam laptop.. Selain tu, hardisk rosak pun menjadi punca laptop lembab.. Selepas processor, hardisk juga menentukan kelajuan sesebuah laptop itu.. Walaupun processor laju, bila hardisk rosak maka laptop akan tetap menjadi perlahan..

Satu lagi kene tengok jugak spesifikasi laptop korang tu sama ada rendah atau tinggi.. Kalau dah memang laptop jenis spesifikasi rendah, memang lembab la laptop korang.. Kalau untuk penggunaan biasa-biasa mungkin tiada masalah tetapi kalau untuk multi-tasking memang tak dapat la weh sebabnya multi-tasking ni memerlukan RAM yang tinggi barulah laju laptop korang tu..

Paling kritikal bila laptop diserang virus.. Huh ini memang masalah yang agak stress bila dihadapi.. Virus adalah salah satu punca laptop menjadi lembab.. Inilah juga masalah terbesar yang aku hadapi sepanjang menggunakan laptop..

Habis tu, macam mana nak selesaikan masalah ini semua?

Kedai Servis Laptop Murah Di KL Mampu Menyelesaikan Masalah Laptop Anda

Servis Laptop Murah di KL

Jangan risau, sekiranya korang mengalami masalah laptop lembab, hang, crash dan sebagainya korang boleh ke kedai servis laptop murah di KL iaitu FR Laptop Service kerana mereka menawarkan pelbagai servis laptop dengan harga yang berpatutan..

Sebelum ni aku dah pernah share kan cerita tentang format laptop mudah di KL .. Haa kalau korang nak tahu format laptop juga merupakan salah satu servis yang ditawarkan di kedai servis laptop murah di KL ini malah format laptop juga merupakan salah satu jalan penyelesaian bagi masalah laptop lembab ataupun hang..

Servis Laptop Murah di KL

FR Laptop service merupakan sebuah kedai servis laptop murah di KL yang bertapak di Kampung Pandan dimana ianya adalah sebuah syarikat bumiputera yang pakar dalam bidang teknologi maklumat dan laptop yang menjalankan perniagaan membaiki laptop. Mereka menyediakan pelbagai jenis servis untuk laptop tidak kira sama ada dari segi software mahupun hardware.. Servis yang ditawarkan oleh FR Laptop Service kedai servis laptop murah di KL ini pada harga yang sangat murah dan berpatutan.. Korang juga boleh memeriksa masalah laptop korang di kedai servis laptop murah di KL ini secara percuma, malah boleh terus membaikinya sekiranya mengalami masalah hanya dalam masa 24 jam.

Servis Laptop Murah di KL

FR Laptop Service ini dikenali dan diyakini ramai kerana perkhidmatan yang ditawarkan oleh mereka adalah berbaloi-baloi, berkualiti dan murah berbanding tempat lain. Antara servis yang ditawarkan di kedai servis laptop murah di KL ini adalah :-
  • Format
  • Clean Dust
  • Hardware/Parts
  • Windows
  • Software
  • Apple/Mac
  • Upgrade
Untuk masalah-masalah lain, korang boleh berhubung terus dengan mereka dan mereka akan mengenal pasti permasalah laptop korang serta mereka akan menyelesaikannya..

Servis Laptop Murah di KL

Aku sendiri ada pengalaman laptop rosak dimana motherboardnya rosak.. Bila on, laptop akan shutdown dengan sendirinya.. Time tu memang down sangat sebab semua kerja tergendala.. Bila dilihat balik, ini disebabkan aku tak servis laptop aku.. Main guna aje.. Sama kisah dengan sahabat aku tadi.. Cumanya laptop dia hanya bermasalah dengan loading yang lembab.. So, aku nasihatkan dia supaya hantar servis laptop dia di kedai servis laptop murah di KL kerana di FR Laptop Service perkhidmatanya sangat berkualiti dan berbaloi-baloi..

Mujurlah ada FR Laptop Service ni, semua masalah laptop dapat di atasi.. Now, aku lebih bijak dalam maintance laptop aku tak macam dulu-dulu.. Aku dah tak perlu susah hati dah sebabnya aku dah ada tempat servis laptop mudah di KL untuk aku servis laptop aku dengan kadar harga yang murah dan berbaloi-baloi.. Walaupun terpaksa ke Kuala Lumpur, aku sanggup supaya laptop aku sentiasa berada dalam keadaan yang baik.. Alah, pergi sana sesambil menyelam sesambil la minum air.. Hehe.. Dapat jugak jenjalan kat sana.. Hehe..

Perbezaan FR Laptop Service Kedai Servis Laptop Murah Di KL Dengan Kedai Servis Laptop Yang Lain

Servis Laptop Murah di KL

FR Laptop Service berbeza dengan kedai servis laptop yang lain kerana kedai servis laptop murah di KL ini menyediakan perkhidmatan yang menyeluruh bermula dari sekecil-kecil part sehinggalah pengendalian dan pembaikian part yang lebih besar seperti motherboard dan sebagainya. Bukan itu sahaja tau, apa yang lebihnya kalau korang servis laptop korang di kedai servis laptop murah di KL ini, mereka juga menerima semua jenis versi windows termasuklah macbook.. Haaa tak semua ye kedai mengambil semua jenis laptop.. FR Laptop Service ni tak memilih, semua pun dia ambil.. Tu yang bagusnya..

Servis Laptop Murah di KL

Apa yang lagi menarik, kedai servis laptop murah di KL ini menyediakan perkhidmatan runner.. So, bagi korang yang tiada masa untuk menghantar laptop ke kedai untuk servis dan repair, bolehlah menggunakan servis runner yang mereka sediakan.. Korang boleh guna servis 'pickup and delivery' di kedai servis laptop murah di KL ini bagi memudahkan korang yang mengalami kekangan masa.. Mereka akan datang ke tempat korang untuk mengambil laptop untuk dibaiki dan menghantar semula setelah siap dibaiki.. Ia dapat menjimatkan masa korang.. Tak perlu bersesak-sesak dijalan raya mahupun menggunakan perkhidmatan awam yang agak melemaskan..

Selesaikan Masalah Laptop Anda Di Kedai Servis Laptop Murah Di KL

Servis Laptop Murah di KL

Laptop ni kalau tak di servis memang akan mendatangkan masalah sebabnya laptop ni lebih sensitif daripada dekstop.. So, untuk mengatasi masalah laptop korang, bolehlah dapatkan servis laptop mudah di KL ini iaitu di FR Laptop Service.. Bagi yang berada di KL terutamanya student dan mereka yang bekerja menggunakan laptop seperti aku sebagai blogger ni yang mempunyai masalah laptop jangan lepaskan peluang untuk servis laptop korang di kedai servis laptop murah di KL ini kerana mereka memang pakar dan berpengalaman luas dalam bidang IT dan juga laptop..

Apa yang lebih penting, selain perkhidmatan yang berkualiti, harga mereka adalah yang termurah berbanding di tempat lain.. Memang berbaloi! Ramai yang dah mencuba perkhidmatan servis laptop murah di KL ini dan mereka berpuashati dengannya..

Servis Laptop Murah di KL

Servis Laptop Murah di KL

Servis Laptop Murah di KL

Bagi mereka yang jauh, kalau berkesampatan ke KL bolehlah berkunjung ke kedai servis laptop murah di KL ni untuk mengenalpasti masalah laptop korang sebabnya customer mereka juga ramai dari luar kawasan KL.. Mereka sanggup ke KL semata-mata untuk mendapatkan perkhidmatan servis laptop murah di KL ini sebabnya mereka yakin dengan FR Laptop Service.. Servis mereka memang tiptop dan cepat!!

Servis Laptop Murah di KL

Kalau korang nak lebih detail tentang servis laptop murah di KL ni, korang boleh layari laman web mereka atau ke facebook mereka dimana korang boleh melihat sendiri review dari pelanggan mereka.. Nak PM mereka di facebook pun boleh untuk bertanyakan servis laptop murah di KL ini... Staff mereka yang sangat friendly sedia membantu korang..

Servis Laptop Murah Di KL Hanya Di FR Laptop Service

Kepada korang yang mempunyai masalah laptop yang perlu di servis, aku sangat recommend korang untuk dapatkan servis laptop murah di KL hanya di FR Laptop Service ini untuk korang menikmati keistimewaan yang ditawarkan oleh mereka.. Gerenti korang berpuashati..




Untuk sebarang pertanyaan dan info lanjut, sila layari :-

Website

Facebook

Instagram

No. Telefon / Whatsapp
017-288 2349

Alamat
508, Jalan Kanan 1,
Kg. Pandan,
55100 Kuala Lumpur

Waktu Operasi
9.00 pagi - 9.00 malam

WazeG & Google Maps
FR Laptop Service


FR Laptop Service Kedai Format Laptop Murah Di KL

Monday, May 27, 2019
FR Laptop Service Kedai Format Laptop Murah Di KL |  Jika dilihat dari kemajuan zaman sekarang, laptop menjadi salah satu gadget yang mesti ada dan dimiliki oleh setiap orang terutamanya bagi student dan juga mereka yang bekerjaya termasuklah blogger macam aku ni.. hehe.. Berbanding PC, laptop lebih mudah dibawa kemana sahaja dan sangat fleksibel untuk menyiapkan tugasan, mencari dan menyimpan data, berblogging dan sebagainya.. Selalunya jika laptop tersebut bersifat peribadi, ia jarang sekali diambilberat untuk dihantar servis atau di format.. Betul tak? Jangan begitu ye kengkawan, laptop yang telah digunakan bertahun-tahun lamanya sememangnya perlu diservis dan diformat supaya tidak berisiko mengalami masalah atau kerosakan yang serius.

Format Laptop Murah Di KL

Kenapa Laptop Perlu Di Format?

Korang tahu tak kenapa kita perlu format laptop kita? Haaa jangan tau main guna jerk ye.. Nanti sendiri yang kusut sebabnya tak mampu nak selesaikan tugasan dek kerana laptop rosak tak di servis atau diformat.. Kebiasaannya antara sebab utama laptop perlu di format adalah black atau blue skrin dimana kegagalan operating system untuk berfungsi, serangan virus dan malware serta loading jadi slow gile.. 

Format Laptop Murah Di KL

Masalah virus memang kerap berlaku pada laptop aku.. Yelah, aku ni bukan tahu sangat pasal laptop ni.. Yang aku tahu hanya guna dan guna.. Bila dah kandungan virus terlalu banyak, mulalah sistem laptop tu menjadi lembap.. Nak tunggu loading tu kemain lama lagi sampai hangin satu badan.. Huh!! Tapi itulah, salah aku sendiri sebab tak hantar servis dan format balik.. 

So, jika tanda-tanda tersebut berlaku pada laptop korang, itu bermakna laptop korang tu dah nak kena format semula.. Jangan nak fikir lama sangat untuk format laptop tu, nanti kerosakan makin serius laptop korang dah tak dapat diselamatkan lagi.. Mungkin ada dikalangan korang yang memikirkan kosnya.. Betul tak? Haa jangan risau, FR Laptop Service kan ada. Kedai format laptop murah di KL...

Kedai Format Laptop Murah Di KL

Format Laptop Murah Di KL

Selalunya kalau laptop bermasalah, perkara yang paling aku risau adalah data dalam laptop tersebut hilang.. Risau jika semua data tak dapat diselamatkan.. Pernah terjadi, laptop aku bermasalah, habis semua data kerja dan juga gambar-gambar peribadi aku hilang tak dapat diselamatkan sebabnya aku tak simpan dalam hard disk D... Nak menyesal dah tak guna weh!! Lepas kejadian tu, aku lebih berhati-hati dengan menyimpan dalam D dan backup dalam google drive.. Jadinya, kalau nak selamat lagi rajin-rajinlah servis dan format korang punya laptop ye.. Nak murah, pergi aje kedai format laptop murah di KL.. Di mana? Haaa tentu-tentulah di FR Laptop Service.. Murah tau format dekat dorang..

Format Laptop Murah Di KL

Kalau korang nak tahu, FR Laptop Service merupakan kedai format laptop murah di KL yang menawarkan perkhidmatan membaiki dan format laptop pada harga yang sangat rendah dan berbaloi-baloi.. Tidak dinafikan di KL mempunyai banyak kedai yang menawarkan perkhidmatan yang sama tetapi tidak semua kedai yang menawarkan harga yang rendah dan berpatutan.. Hanya di FR Laptop Service, kedai format laptop murah di KL ini sahaja yang menawarkan harga murah, berbaloi dan yang paling penting berkualiti.. 

FR Laptop Service sememangnya kedai format laptop murah di KL yang telah diyakini dan dipercayai oleh warga Kuala Lumpur.. Kepakaran mereka dalam menangani masalah komputer dan laptop untuk semua jenama dan jenis windows tidak perlu diragui lagi kerana mereka sangat komited dan berinovasi dalam bidang ini..

Bukan itu sahaja tau, sekiranya korang menggunakan perkhidmatan di kedai format laptop murah di KL ini, korang akan mendapat layanan yang mesra dari kakitangan mereka dan korang juga boleh meminta khidmat nasihat dalam penjagaan laptop korang.. 

Keistimewaan Menggunakan Perkhidmatan Format Laptop Di FR Laptop Service

Format Laptop Murah Di KL

Di FR Laptop Service, mereka menyediakan 2 jenis format iaitu format clean dan juga format backup. Aku yakin sekiranya korang menggunakan perkhidmatan format laptop di kedai format laptop murah di KL ni, korang pasti berpuashati dengan servis yang diberikan kerana mereka bukan sahaja format laptop korang tau tetapi korang juga mendapat keistimewaan lain seperti :-
  • FR Laptop Service mempunyai pelbagai jenis versi windows bermula dari windows 7 sehinggalah windows yang terkini
  • Format laptop di kedai format laptop murah di kl ini sangat cepat dan pantas dimana laptop korang akan siap dalam masa 24 jam dengan lengkap, ringan dan laju berdesup! hehe
  • FR Laptop Service akan memberikan software-software asas yang telah hilang tanpa sebarang caj dan driver-driver juga akan lengkap diinstall.
  • FR Laptop Service juga menawarkan perkhidmatan format Macbook dimana mereka akan memberikan OS yang paling stabil iaitu EI Capitan dan juga Yosemite
  • Mereka juga memberikan software percuma seperti microsoft office, excel dan sebagainya

Format Laptop Murah Di KL

Satu keistimewaan lagi, di FR Laptop Service, kedai format laptop murah di KL ini, mereka menyediakan perkhidmatan mengambil dan menghantar laptop korang.. Jadi, bagi korang yang menghadapi kekangan masa, tak punya masa nak menghantar format laptop korang, jangan risau mereka boleh mengambil dan menghantar laptop korang setelah siap di format.. Baguskan!

Apa yang lagi menarik, mungkin ada yang sangat memerlukan laptop dan ingin menggunakannya dengan secepat mungkin... Haaa di kedai format laptop murah di KL ni menjanjikan servis yang terpantas iaitu dalam tempoh 3 jam sahaja laptop korang boleh disiapkan.. Cepat gile kot weh!! Selain itu, mereka juga akan menanggung 100% risiko kerosakan sekiranya berlaku apa-apa masalah lain dalam tempoh mereka format laptop korang tu.. Baiknya mereka kan.. I luv it!!

Format Laptop Murah Di KL

Untuk pengetahuan korang, mereka di kedai format laptop murah di KL ini terdiri daripada mereka yang terlatih dan mahir dalam bidang komputer dan laptop.. Jadi, korang tak perlu meragui lagi kepakaran mereka dalam bidang ini.. Mereka pasti dalam menyelesaikan segala permasalahan laptop korang.. 

FR Laptop Service Menawarkan Perkhidmatan Format Laptop Murah Di KL Yang Terbaik

Format Laptop Murah Di KL

FR Laptop Service yang bertapak di Kuala Lumpur ini memberikan jaminan kualiti yang terbaik dan menjanjikan kepuasan kepada pelanggannya dengan perkhidmatan yang ditawarkan. Lokasi yang strategik membuatkan kedai format laptop murah di KL ini menjadi tumpuan kerana ia berdekatan dengan MRR2 dan memudahkan pelanggan yang datang dari kawasan KL dan juga Selangor. Parking pun senang weh..

Selain itu, servis runner yang mereka tawarkan juga menjadi tarikan kepada pelanggan untuk menggunakan perkhidmatan mereka terutamanya pelanggan yang tiada masa untuk berkunjung ke kedai format laptop murah di KL ini.. Selain format laptop, mereka juga menawarkan perkhidmatan servis laptop, membaiki hardware, keyboard, skrin dan banyak lagi. Bukan sahaja harganya murah malah kerja mereka sangat berkualiti..

Format Laptop Murah Di KL

Secara keseluruhannya, ramai yang menyukai dan berpuashati dengan servis yang mereka berikan.. Ramai yang memberikan feedback yang positif dan review di Facebook Page mereka juga kebanyakannya memberikan 5 bintang untuk perkhidmatan mereka.. Sebab tulah FR Laptop Service menjadi kedai format laptop murah di kl yang di yakini dan dipercayai ramai dek kerana servis yang diberikan sangat berkualiti pada harga yang berbaloi-baloi.. 



FR Laptop Service Kedai Format Laptop Murah Di KL

Kepada korang yang mempunyai masalah laptop yang perlu di format, aku sangat recommend korang ke kedai format laptop murah di KL ini untuk korang menikmati keistimewaan yang ditawarkan oleh mereka.. Gerenti korang berpuashati.. 


Untuk sebarang pertanyaan dan info lanjut, sila layari :-

Website

Facebook

Instagram

No. Telefon / Whatsapp
017-288 2349

Alamat
508, Jalan Kanan 1,
Kg. Pandan,
55100 Kuala Lumpur

Waktu Operasi
9.00 pagi - 9.00 malam

WazeG & Google Maps
FR Laptop Service



Kedai Repair Laptop Terbaik Dan Termurah Di KL

Saturday, January 12, 2019
Kedai Repair Laptop Murah KL | Di zaman serba maju dan canggih ni, laptop menjadi salah satu keperluan bagi setiap orang terutamanya bagi mereka yang bekerjaya mahupun dikalangan pelajar.. Tidak dinafikan juga, ramai kini yang beralih arah kepada smartphone untuk tuntutan kerja mahupun belajar memandangkan ianya mudah dibawa kemana sahaja... Sungguhpun begitu, ada sesetengah perkara tidak dapat dilakukan melalui smartphone dan laptop diperlukan.. Jadi, laptop adalah pilihan tepat untuk melunaskan tugasan dengan lebih baik dan lancar.. Tidak hairanlah laptop masih mendapat permintaan tinggi di pasaran kini dan teknologinya juga semakin meningkat dari hari ke hari..


Bagi aku sendiri, penggunaan laptop lebih mudah berbanding smartphone untuk melakukan sebarang tugasan yang memerlukannya tambahan pula aku sebagai blogger yang memerlukan keselesaan semasa blogging.. Serius, kalau guna smartphone memang boleh mengundang ketidakpuashatian.. Guna laptop lebih baik.. Tapi sesebuah laptop itu sampai bila boleh bertahan? Nak nak lagi kalau digunakan sepanjang masa.. Mahu meletop jugak laptop tu kan.. Paling tak pun meragam.. Eh, jangan kata laptop, manusia pun kalau dah bekerja 24 jam boleh jatuh sakit tau.. Hehe..

Sebenarnya, ikut atas penggunaan juga.. Kalau pandai jaga, lama la sikit jangka hayatnya... Aku sendiri pernah alami laptop rosak.. Bila hantar ke kedai, katanya motherboard.. Nak repair katanya tak berbaloi-baloi.. Jadi aku simpan sajelah buat pekasam... Itu cerita 10 tahun dulu la, sebelum aku kenal dengan sebuah kedai repair laptop murah KL ni.. Andai kata 10 tahun dulu aku dah tahu tentang kedai ni, memang aku panjat KL pergi hantar repair laptop aku tu.. Huhu.. Haa nak tahu tak kedai apa yang aku maksudkan tu? Yeahhh, FR Laptop Service, kedai repair laptop murah KL..


FR Laptop Service, kedai repair laptop murah KL

FR Laptop Service adalah sebuah syarikat Bumiputera yang menjalankan perniagaan berasaskan perkhidmatan dalam bidang IT yang jujur dan berkualiti.. Mereka menawarkan pelbagai perkhidmatan pembaikan komputer yang berkualiti dari Laptop, Komputer Dekstop, Mac dan Windows.. Selain itu, skrin, virus, komputer laggy, naik taraf, back up data dan lain-lain semua mereka boleh lakukan. Antara perkhidmatan yang mereka lakukan adalah :-
  • Menyediakan pelbagai jenis perkhidmatan membaiki komputer dan laptop bagi kesemua jenis-jenis jenama komputer dan laptop
  • Menawarkan perkhidmatan penetapan sistem pengendalian, pembaharuan lesen bagi software multimedia dan lain-lain
  • Melakukan penambahbaikan terhadap komputer dan menyediakan perkhidmatan menambah RAM/HDD/SDD dan semua jenis upgrade dan servis
  • Menerima semua jenis komputer atau laptop yang berasaskan sistem pengendali dari jenis versi windows.
  • Menerima semua jenis Mac Pro, iMac, MacBook Pro, Mac Mini yang berasaskan sistem pengendalian versi OSX.
Eh, kalau korang nak beli laptop pun boleh tau di kedai repair laptop murah KL ni kerana mereka juga ada menjual laptop... Mudahlah kan, beli kat situ dan kalau ada kerosakan boleh terus repair juga dekat situ.. Tak payah nak pening kepala.. Jadi, kalau nak repair atau beli laptop, boleh lah terjah kedai repair laptop mudah KL ni iaitu FR Laptop Service.. Gerenti puashati!!


Oh ya, selain perkhidmatan membaiki laptop, kedai repair laptop murah KL ini juga menyedikan perkhidmatan clean dust dimana laptop korang akan diservis segala kekotoran seperti habuk, debu dan sebagainya yang boleh merosakkan laptop korang.. Sangat penting weh servis ni.. Sekurang-kurangnya dilakukan 2 kali setahun.. Barulah jangka hayat laptop boleh dipanjangkan lagi.. Hehe.. Clean dust service ni tak memerlukan masa yang lama, ia boleh disiapkan dalam masa 24 jam sahaja.. 


Yang mana laptop cepat panas dan selalu saja hang, hah korang jangan risau kedai repair laptop murah KL ini juga membuat servis Thermal paste untuk memastikan pengaliran haba laptop korang dapat berfungsi dengan baik dan lebih lancar.. Jangan kata servis clean dust dan thermal paste sahaja yang mereka lakukan, tetapi bab skrin rosak atau pecah juga mereka boleh 'ubati'.. Malah apa sahaja masalah berkenaan laptop dan komputer mereka adalah pakar dan mampu merungkainya.. Cewahh dah macam misteri nusantara sangat.. hehe..


Kelebihan Menggunakan Perkhidmatan FR Laptop Service

Banyak keistimewaannya kalau korang menggunakan perkhidmatan repair laptop di kedai repair laptop murah kl, FR Laptop Sevis ni tau.. Antaranya :-
  • Mempunyai lebih daripada 2400 review 5 bintang dari pelanggan yang berpuashati dengan servis yang mereka berikan.. Ini telah membuktikan bahawa FR Laptop Servis adalah sebuah kedai repair laptop murah kl yang diyakini ramai bagi servis repair laptop.. Boleh klik SINI untuk lihat review pelanggan mereka..
  • Mereka juga memberikan warranty yang lama kepada pelanggan mereka.. Jadi, sempatlah pelanggan mencuba laptop yang telah di repair dalam tempoh yang lebih panjang untuk memastikan ianya berfungsi dengan baik.. 
  • 99% pelanggan berpuashati dengan perkhidmatan yang mereka berikan..
  • Wang tunai sebanyak RM500 bagi setiap pelanggan yang berpuashati. (mengikut terma dan syarat)
  • Mereka juga mengadakan contest setiap bulan dengan menawarkan hadiah wang tunai RM600.
  • Servis runner disediakan bagi memudahkan urusan pickup dan hantar.



Runner Servis - Self-Pickup & Delivery

Bagi mereka yang tiada masa menghantar laptop untuk servis dan repair, jangan risau FR Laptop Service ada menyediakan perkhidmatan self-pickup dan delivery dengan menawarkan khidmat runner bagi memudahkan korang yang berada dan tinggal di sekitar kawasan Lembah Klang. Jadi lepas ni korang dah tak perlu lagi nak bersusah payah mengadap jalan raya yang sesak semata-mata untuk menghantar laptop korang tambahan pula korang merupakan orang yang terlalu sibuk..  Dengan menggunakan Runner Service yang disediakan di kedai repair laptop murah kl ni dah boleh menjimatkan masa dan memudahkan korang.. Betul tak?


Kalau aku diberi pilihan, aku juga lebih selesa menggunakan runner service.. Apatah lagi jika tinggal di kawasan yang sibuk dan sesak.. Nak keluar rumah pun kena fikir banyak kali tak sanggup nak hadap jalan raya yang sesak.. Jika ada perkhidmatan runner ni, bagi aku ia lebih memudahkan.. Bagi korang yang berada di sekitar lembah klang, kalau nak repair laptop, aku suggest korang guna servis runner dari kedai repair laptop mudah kl ni iaitu FR Servis Laptop.. Dorang datang ambil dan dorang juga akan pergi hantar laptop korang tu.. Tapi kalau korang rajin, boleh aje terus walk in ke kedai mereka.. 

VIP Card Untuk Pelanggan Tetap FR Laptop Service


Berita baik buat korang pelanggan setia kedai repair laptop murah kl, FR Laptop Service dimana korang berpeluang untuk mendapatkan VIP Card dari FR Laptop Service dengan hanya menjadi pelanggan tetap mereka.. Ada syarat-syarat tak? Haaa kalau korang nak tahu, VIP Card ini akan diberikan secara percuma kepada pelanggan tetap mereka tanpa sebarang bayaran dikenakan.. Korang hanya perlu, hantar repair atau servis laptop korang di kedai repair laptop murah KL ni dah melayakkan korang memegang VIP Card.. Mudah kan? 

Nak tahu apa keistimewaanya? Yeah, korang akan menikmati diskaun sebanyak RM10 untuk next servis dan repair manakala diskaun RM50 pula diberikan jika korang repair semasa Birthday korang.. Perghhh terbaik weh.. Jadi, nak dapatkan diskaun banyak kene tunggu besday korang la ye.. Haha!! Tapi sebenarnya, kalau korang nak tahu harga di FR Laptop Servis ni sememangnya dah murah berbanding tempat lain.. Tak hairanlah ianya menjadi kedai repair laptop murah KL.. Sungguhpun harganya murah tetapi servisnye tiptop dan berkualiti.. Bukan cincai-cincai sahaja tau..


Testimoni Pelanggan FR Laptop Service

Bila nak percaya akan sesuatu perkhidmatan sesebuah perniagaan tu mesti kita kene rujuk testimoni pelanggannya dulu kan.. Seperti aku juga, bila nak menggunakan mana-mana servis atau membeli barang, aku pastikan pelanggan mereka memberi feedback yang baik terhadap perkhidmatan tersebut.. Apatah lagi yang berkaitan dengan perkhidmatan baikpulih seperti ini.. Sudah pastinya ramai yang ingin mendapatkan maklumbalas pelanggan sebelumnya barulah mereka dapat mempercayainya.. Betul tak?

Seperti yang aku katakan di awal tadi, kedai repair laptop murah KL ni mempunyai lebih daripada 2400 review 5 bintang dari pelanggan yang berpuashati dengan perkhidmatan mereka.. Jadi, ternyata servis yang ditawarkan oleh FR Laptop servis ini tidak perlu diragui lagi.. Kalau korang tak percaya, hah boleh baca testimoni pelanggan mereka ini..



Jaminan Yang Diberikan FR Laptop Service

Ada jaminan ke repair laptop di FR Laptop Service ni? Yeah ofkos ada!! Kedai repair laptop murah KL ni memberi jaminan kepada pelanggannya dimana mereka akan memberi jaminan 100% wang dikembalikan sekiranya perkhidmatan yang diberikan tidak memuaskan hati dan bermasalah.. Selain itu, mereka bertanggungjawab keatas spare part laptop korang dan dijamin selamat. Bukan itu sahaja ye, mereka juga bertanggungjawab sepenuhnya diatas kesilapan yang dilakukan oleh pekerja mereka.. Memang terbaiklah FR Laptop Servis ni kan..


Ok, jika korang mempunyai masalah laptop/PC atau Macbook, bolehlah terus whatsapp ke 017-288 2349 sekarang juga untuk mendapatkan servis berkualiti daripada mereka.. 

Windows atau Mac korang SLOW?

Klik SINI untuk lihat video 3 Tips Lajukan Windows/Macbook, hanya 5 minit... DIY jerk uollssss!!


Untuk sebarang pertanyaan dan maklumat lanjut, sila layari :-

Website
(Dapatkan tips dan artikel berkenaan laptop di sini)

Facebook

Instagram

Location

Waktu Operasi
9.00 am - 9.00 pm