design
Showing posts with label design. Show all posts

Header Baru Sempena Raya

Monday, July 11, 2016

4 comments

Assalamualaikum wbt..




Header Baru Sempena Raya |  Woha..!! Nampak takkkk?? Bila raya semua nak baru termasuklah header blog ku ini.. Ahakzz... Tetiba rasa nak tukar header untuk blog aku ni supaya ada perubahan sikit.. So, create aje la yang baru.. Puas pusing sana.. ejas sana... padam sana.. Last-last aku berpuas hati dengan hasil yang ini... Tataw la sampai bila boleh bertahan mengadap header ni.. hehe.. 

Harap korang tak sakit mata tengok header baru aku ni.. Ye laa.. Macam-macam warna dok ada nun... Kalau rasa pijar mata sila pakai spek itam yee.. hiks...
Read More

DP Lea Azleeya by Lanun Ranggi

Wednesday, April 13, 2016

2 comments

Assalamualaikum wbt..

Alhamdulillah... Syukur sangat kerana masih diberi nafas untuk teruskan kehidupan untuk hari ini... Wohaa... Hari ni aku nak cite pasai DP baru aku... Baru jerk dapat semalam... Pepagi ni terus jerk pasang... Seronok tak terkata.. Haha.. 



Aku tempah dengan blogger Aujinz.. Owner blog Lanun Ranggi... Aku memang peminat dan pembaca setia blog LR... Lukisan dia cantik.. Cerita dia menarik..  Terutama cerita Origami biru.. hoho.. ohsemm cite OB tu dan ramai follower... cam yang aku penah post baru-baru ni.. Sini.. Satu lagik cerita yang menarik bagi aku dan sentiasa aku follow cerita Mem Kecik... Seronok tengok keletah Mem Kecik yang bijak dan pintar tu.. Hehe..

Pada awalnya aku teragak-agak jugak nak tempah DP dengan Aujinz ni.. Kowt-kowt la dia tak amek tempahan kan.. Tapi kuatkan hati jugak untuk bertanya.. Ohh.. Alhamdulillah.. Dia terima tempahan aku.. Dan ini lah hasilnya seperti apa yang aku nak.. Cantik.. Ohsemm... Aku suka..!! Akan datang boleh tempah agik ye dak.. hehe..

Aku doakan moga blogger aujinz maju jaya dalam kerjayanya.. Dan terus menghasilkan lukisan yang cantik-cantik serta cerita yang menarik-menarik.. Hoh.. Berdabel-dabel dahnye ayat aku... Pape pown.. Komik Lanun Ranggi Besttttt...~

p/s : Tq yek Aujinz.. [yang sentiasa mengkonfiuskan orang ramai dengan status jantina nye itew.. Haha.. !!]

Read More

Wajah Baru...

Monday, September 7, 2015

2 comments

Assalamualaikum wbt...



Kasi tukar lagi... Tukar dah lama tapi baru berkesempatan nak update.. Sempena Hari Raya Aidilfitri ritu, aku nak mendewasakan sedikit blog aku.. so, terus aku mintak khidmat nasihat rakan blogger aku
Fiza Si Hati Merah Jambu untuk tukarkan template blog aku... Aku suka sangat hasil kerja dia.. Sangat-sangat memuaskan hati.. hehehe.. ( tq ye fiza )

Blog dah baru tapi update masih berabuk... Memang masa sangat pantas sekarang.. Tak sempat nak mencelah untuk update blog.. banyak bende sebenarnya nak update.. cuma masa je tak mengizinkan.. So simpan aje la dulu semua tu...

Pape pown... Moga dengan template baru ni membuatkan aku lebih bersemangat untuk berblog... huhuhu...


Read More

Berwajah Baru

Thursday, February 13, 2014

3 comments

Assalamualaikum..

Alhamdulillah, blog aku sudah bertukar wajah.. Mesti korang dah perasan kan.. hehehe... Makin ceria dan pinkish-pinkish gitu... Terima kasih yang tak terhingga kepada sahabat aku yang comel lagik kreatif, Ms Fiza  yang sudi melayan kerenah aku sepanjang memperbaharui aku punye blog ni.. Thankz Fiza..

Wajah Lama

Header Baru



Wajah Baruku


Haaaa bertukar kan.. Alhamdullillah, Ms Fiza telah merealisasikan impian aku.. wahh impian tu uolss.. Hahaha.. Kire impian jugak la ni kan...

Ape-ape pown aku ucapkan terima kasih kepada teman-teman yang sudi menziarahi aku disini.. Terharu sangat-sangat ni tau... hikhik..


Hak Cipta Terpelihara

Read More