Top Social

Image Slider

Showing posts with label beauty care. Show all posts
Showing posts with label beauty care. Show all posts

Setelah Sebulan Consume Matrix Hybrid Amino Plus...

Wednesday, October 05, 2016
Assalamualaikum wbt..

Hi korang... Lama tak bersiaran kerana kesihatan yang tak mengizinkan.. Hehe.. Kali ni aku kembali dengan cerita-cerita yang tertangguh beberapa hari.. Hiks.. Okeh, ingat lagi tak tentang produk yang aku review ni dalam entry yang terdahulu... Kalau tak ingat boleh baca balik ye dekat link yang aku sertakan dibawah ni..

PART 1          PART 2          PART 3          PART 4

Dah 4 episod rupanya aku apdet tentang produk ni tanpa sedar.. So, hari ni aku akan review sikit feedback dari pengambilan produk ini.. Rasanya lebih kurang sebulan dah kowt aku consume produk Hybrid Amino Plus ni.. Dan banyak jugak manfaat yang aku dapat dari produk ni.. Mungkin tak keseluruhan manfaat yang sebenar produk ni yang aku dapat tapi sebahagiannya aku dapat rasakan dan alami..

Yang sebenarnya produk ni memang dibuat khas untuk orang yang suka bersenam.. Yang suka pergi gym dan berworkout.. Aku bukanlah dikalangan orang-orang seperti itu yang suka bersenam dan suka pergi gym.. Tapi kenapa aku ambil produk ni?? Haaa sebabnya aku ingin mencubanya kerana aku seorang yang aktif.. Pendek kata tak pernah duduk diam asyik nak bergerak aje kesana kesini.. 

Kebiasaannya, sebelum aku consume produk ni, bila terlalu aktif bergerak aku akan cepat letih dan akan rasa tak bermaya.. Itu tandanya stamina aku tiada... Bila aku diperkenalkan dengan Hybrid Amino Plus ni dan aku consume produk ini, alhamdulillah ada perubahan sikit.. Aku tak cepat letih dan sentiasa cergas... Mata pown tak cepat mengantuk tau.. Kalau dulu cepat benar rasa mengantuknya bila tak buat ape-ape kerja..


Yang paling best tentang produk ni adalah berat badan menten uolls... Haaa itu yang bestnye.. Hehe.. Pastu rasa sentiasa segar dan sehat...Tak sia-sia aku cuba produk ni tau...

Kalau korang yang jenis suka bersenam dan suka workout di Gym, haaa elok sangat la consume Hybrid Amino Plus ni.. Banyak sangat manfaat yang korang akan dapat dari pengambilannya... 



Throwback cerita pagi tadi... Setiap pagi sebelum pergi kerja harus pekena dulu Hybrid Amino Plus ni.. Baru bertenaga dan semangat nak buat kerja.. Ye dak?? Hehe.. Kebetulan hari rabu adalah hari sukan di tempat aku dan kami akan bersenamrobik.. Makanya, elok sangatlah aku consume Hybrid Amino Plus ni hari ni kerana banyak tenaga yang akan digunakan semasa senamrobik nanti.. Ahakz.. Kire macam workout jugak la tu kan.. Haha...

Okeh, kalau korang nak bertenaga macam aku kene consume jugak la produk ni.. Hehe.. Kat mana nak beli produk ni?? Kat bawah ni aku kasi link untuk korang bershopping Matrix Hybrid Amino Plus ni... Jom terjah!!




The Benefit Matrix Hybrid Amino Plus

Wednesday, September 28, 2016
Assalamualaikum wbt..


The Benefit Matrix Hybrid Amino Plus  |  Hi korang!!.. Seperti yang telah dijanjikan, kali ni aku nak bercerita pula tentang manfaat Matrix Hybrid Amino Plus ni... Seperti yang dah aku war-warkan pada entry sebelum ni, Matrix Hybrid Amino Plus ni adalah makanan tambahan bagi penambah prestasi atau lebih tepat meningkatkan stamina dan memberi sumber tenaga yang baik untuk membina otot serta memberi kesan positif kepada prestasi senaman kita..

Matrix Hybrid Amino Plus ini diformulasikan untuk memaksimakan komponen yang paling penting yang diperlukan untuk meningkatkan senaman kita.. Ianya juga dapat meningkatkan tahap pengoksidaan lemak dan membolehkan kita bersenam dengan lebih kuat untuk masa yang lebih lama tanpa keletihan... Hybrid's power-charged formula dapat melindungi badan kita bagi mencapai penggunaan tenaga yang tinggi... Yang mana boleh digunakan untuk latihan yang berat begitu juga dengan latihan biasa.. Hybrid bukan sahaja dapat meningkatkan kebolehan badan kita untuk kekal bertenaga lebih lama tetapi juga membenarkan pemulihan yang cepat untuk senaman yang lebih baik..


Apakah manfaat lain Matrix Hybrid Amino Plus??

High Intesity Training
- Endurance Training

Boost Nitric Oxide
- Increase blood flow to the muscles

Increase Stamina
- Keep up the pace

Accelarate Muscle Growth
- Increase your muscle mass

Increase Mental Alertness
- Stay focused and mentally energised

Speed Up Recovery
- Delay fatigue. Get back to your workout quicker than ever before.


Banyak gile kowt manfaat dengan mengambil produk ni... Patutlah produk ni diambil oleh ahli bina badan dan bagi mereka-mereka yang kuat senaman.. Produk ni berfungsi dengan baik untuk mereka ye.. Mane tak nye produk ni dapat meningkatkan daya tahan untuk berlatih, menambahkan kekuatan otot, meningkatkan aliran darah ke otot-otot, pertumbuhan otot-otot pown laju berdesup, meningkatkan jisim otot juga dan banyak lagik manfaat kepada mereka ahli sukan ni.. Semua berkaitan dengan otot.. hehe..

Zainal Arif - Ahli Bina Badan Malaysia

Oke la, aku tak nak cakap banyak dah.. Kalau korang nak tahu lebih lanjut korang rujuk gambar kat bawah ni ye..  Gambar tersebut akan bercerita secara menyeluruh tentang Matrix Hybrid Amino Plus ni... Cewahhh..





Matrix Hybrid Amino Plus - The Usage

Wednesday, September 21, 2016
Assalamualaikum wbt..

Matrix Hybrid Amino Plus - The Usage  |  Kembali bersiaran aku malam ni... Semalam aku rehatkan diri sepenuhnya kerana 'bateri' badan aku sangat low semalam... Hehe.. Okeh, rasanya dah hampir 2 minggu lebih aku menggunakan Matrix Hybrid Amino Plus ni... Tapi, untuk apa sebenarnya aku mengambil Hybrid Amino Plus ni yek?? Korang tau tak?? Nak cakap aku ni ahli bina badan tak jugak.. Nak cakap aku ni nak bina badan pown tak jugak?? Habis untuk apa aku ambil produk ni sebenarnya?? Haaa ini la yang aku nak cerita malam ni... Jom tadah mata baca apa yang aku nak taip atas laman putih ni.. Ahakz..


Oke.. First sekali tujuan aku amek produk ni adalah untuk menambah stamina dan tenaga aku sebenarnya... Dalam tempoh 2 minggu lebih ni memang menten la tenaga dan stamina tubuh badan aku ni.. Bertepatan dengan objektif produk ni... Yang lagik ohsem, yang aku sendiri tataw sebelum ni, produk ni dapat menurunkan berat badan jugak tau.. Tak de la turun mendadak tapi turun secara 'cantikkkkk' jerk.. Tetapi kene bersenam jugak la dan jaga pemakanan.. hehe..


Dah nama lagik produk untuk orang yang kuat bersenam, so kene la bersenam.. Bukan semata-mata menggunakan produk aje.. hehe.. Usaha tu penting ye... Tapi serius, produk ni sangat membantu bagi tujuan tersebut..

Bagusnya Matrix Hybrid Amino Plus ni adalah  :-

  • No Calories
  • No Carbs
  • No Sugar



Agak-agak korang boleh tak aku jadik badan cam ni?? Haha... Tak mustahilkan kalau rajin dan konsisten dalam pengambilan Matrix Hybrid Amino Plus ni... Tak lupa juga mesti kuat bersenam dan jadual pemakanan yang teratur..


Harini spesel sikit.. Encik husband tolong bancuhkan aku Hybrid Amino Plus... Pagi tadi agak kelam kabut so aku mintak dia bancuhkan untuk aku.. Ahakz.. Biasala yang penting kerjasama bak kata wonderpet!!

Oke la.. Sebenarnya dengan pengambilan Matrix Hybrid Amino Plus ni, banyak sangat benefit yang akan kite perolehi.. Tapi aku tak nak la cerita sekarang.. Kalau korang nak tahu apakah manfaat dari penggunaan Hybrid Amino Plus ni, korang kene tunggu entry seterusnya yang akan mengupas lebih lanjut tentang benefit Hybrid Amino Plus ni.. Tunggu tau..


WHERE TO BUY??

Anda boleh mendapatkan Matrix Hibrid Amino Plus ini di :-

SiteGiant

Lazada

Shopee

11street 
FaceBook




Matrix Hybrid Amino Plus - Ingredients

Tuesday, September 13, 2016
Assalamualaikum wbt..


Matrix Hybrid Amino Plus - Ingredients  |  Sebelum ni aku dah up entry berkenaan Hybrid Amino Plus ni.. Baca kat SINI ye... Kali ni sekali lagi aku nak bercerita tentang Hybrid Amino Plus ni.. Tetapi kali ni aku nak selongkar apakah ingredientsnya... Eceli dah hampir 2 minggu jugak aku mengambil Hybrid Amino Plus ni.. Setakat ni semuanya berjalan lancar dan aku sentiasa bertenaga untuk menjalankan aktiviti harian aku... Hari cuti sahaja aku berkesempatan untuk ke Gym.. Nak jugak tengok result dari pengambilan Hybrid Amino Plus ni kan... Kena lah bersenam sikit baru tau hasilnya macam mana nanti.. hehe..

Bukan aku!!! Gambar sekadar hiasan.. Hahaha

Korang nak tahu tak apa yang terhasil dari pengambilan selama 2 minggu ni?? Wiiihuuuuu berat badan aku menurun sedikit ohh!! Seronoknyeee.. Tak sangka yek, dengan pengambilan Matrix Hybrid ni dan ber-workout disamping menjaga pemakanan dapat menurunkan berat badan.. Hebat sangat aku rasa.. Haha.. 

Okehlah, tamo melalut panjang sangat, jom kite selongkar apakah ingredients Matrix Hybrid Amino Plus yang terlebih ohsem ni... 



MATRIX HYBRID AMINO PLUS
INGREDIENTS 

Matrix Hybrid Amino Plus ini mengandungi Microencapsulated Mixed Fruit Flavor dan Acesulfame K.. Ianya tidak mengandungi bahan kimia mahupown bahan pengawet yee dan 100% diperbuat daripada bahan semula jadi... 



Ada lagi yang korang kena tahu tentang Matrix Hybrid Amino Plus ni!!


MATRIX HYBRID AMINO PLUS ABSOLUTE SYMBIOSIS

Do Not Exceed Recommended Serving
These statements have not been evaluated by the food and drug administration. This product in not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease..

Warning!!
  • Keep out reach of children. 
  • Not intended for use by persons under 18.
  • Do not use if pregnant or nursing.
  • Consult a healthcare practitioner prior to use if you have any pre-existing medical conditions
  • Discontinue use and consult your health care professional if you experience any adverse reaction ti this product.
  • Do not consume with caffeine, alcohol or other stimulants.
  • Not to be used as the only source of nutrition.
  • Store in a dry, cool place.
  • Do not use if the seal is broken.
Bagaimana pula cara nak bancuh Hybrid Amino Plus ni?

Suggested Use :-

As a dietary supplement,
  • Take 1/2 scoop of Hybrid 30 - 45 mins before your workout with 100ml - 150ml water or your favourite fruit juice..
  • Do not consume more than 2 servings per day.
**Consume Hybrid Amino Plus to rapidly boost your anergy levels, focus, endurance, recovery and athletic performance...



Matrix Hybrid Amino Plus Meningkatkan Stamina Harianku

Wednesday, September 07, 2016
Assalamualaikum wbt..


Matrix Hybrid Amino Plus Meningkatkan Stamina Harianku  |  Setiap pagi sebelum pergi kerja mesti kene minum Matrix Hybrid Amino Plus dulu... Ehh korang jangan nak buat-buat terkejut ye.. Jangan dok tertanya-tanye, ehh Lea ni nak jadi ahli bina badan ke?? haha... Tak beragak korang ni tau, kalau terfikir akan soklan cenggitu.. hehe.. Aku minum Hybrid Amino ni bukan lah nak membina otot-otot badan aku ni cam Ahli Bina Badan tu.. Aku ambil minuman ni sebabnya nak kekalkan stamina aku yang dah kelaut ni dan juga ofkos untuk bertenaga sepanjang hari.... Almaklumlah bila dah meningkat "dewasa" ni, cepat benoo letihnya.. Mane lagi kerja kat pejabat nak kena buat.. Kat rumah lagik nak kene buat... Anak pulak tengah lasak.. Huiiii lotih den mengejooonyeee!!

Ehhh korang aku tengok cam blurrr jerk.. Mesti korang tak pernah dengar tentang produk ni kan... Haaa meh aku perkenalkan kat korang... Produk ni sebenarnya diambil oleh Ahli Bina Badan atau orang yang memang kuat bersenam bagi menambah prestasi.. Kat Malaysia ni, Zainal Ariff dan Ray Leow adalah pengguna produk ni sebab dorang ni Ahli Bina Badan.. Seram ohh tengok badan dorang... hehe

Zainal Arif


Leow Ray Kok Wah

Hybrid Amino ni juga adalah sebagai sumber tenaga yang sangat bagus untuk membina otot-otot serta memberi kesan yang positif kepada prestasi senaman yang kuat... Haaa sebab tu le kebiasaannya produk ni diambil oleh Ahli Bina Badan atau orang yang memang kuat bersenam..  

Macam aku ni, nak cakap kuat bersenam tak juga.. Nak cakap nak bina otot-otot cam Ahli Bina Badan tu mungkin tidakkk lah.. Haha.. Tapi aku  ambil produk ni sebab nak kuatkan stamina dan tenaga supaya tak cepat letih.. Supaya aku dapat bekerja dengan lebih cepat dan semangat gituuu... 

Aku start amek produk ni awal September hari tu.. Masuk hari ni dah 6 hari... Setakat 6 hari ni, aku memang bertenaga dan tak terasa cepat letih... Aku bekerja dan menguruskan rumah tangga tu dah kira cam senaman la untuk aku kan.. Sebab tu aku nak cuba produk ni.. hehe.. Rasa dia pown best.. Rasa buah... Mixed Fruit Flavour!!


Kalau korang nak mencuba produk ni, sangatlah disarankan... Manelah tahu kowt-kowt kat luar sana ada yang bercita-cita nak jadi ahli bina badan ataupown nak mencantikkan body cam Zul Ariffin, pelakon tu hiks.. Nahh ni aku suggest kat korang produk ni.. Terbaikk toqqqq!! Yang kuat bersenam pown disarankan mengambil produk ni.. Banyak kelebihan produk ni tau.. !! Kalau nak tau kelebihan dan manfaat produk ni kene tunggu entry aku yang akan datang ye.. Nak cite kat sini sekali gus kang, tak larat nak baca lak.. tak gitu?? Hiks..!! Entry seterusnya aku akan cerita tentang Ingredients, for what usage, benefit and feedback fuyyooo aku spiking london tu dari aku sendiri setelah sebulan aku ambil produk ni.. Saboooo yekk!!

Okeh-okeh dipendekkan cerita, kat mana korang nak beli produk ni?? Haaa jom terjah link kat bawah ni..

WHERE TO BUY??

Anda boleh mendapatkan Matrix Hibrid Amino Plus ini di :-

SiteGiant

Lazada

Shopee

11street 
FaceBook








Jom Kurus Bersama Zinnia Inner Cleanse

Wednesday, July 27, 2016
Assalamualaikum wbt..

Jom Kurus Bersama Zinnia Inner Cleanser  |  Kembali bersiaran kita ye di petang hari ni.. Hari ni sibuk betul dengan Majlis Jamuan Hari Raya kat tempat aku ni.. Macam-macam makanan dok ada... Kenyang sungguh.. Rasa tak larat nak bangun dah... Macam-macam aku bedal..  Boleh menaikkan berat badan lagi ni.. Haha..

Tapi sekarang aku dah tak risau, sebab aku dah ada teman karib yang menjaga berat badan aku dan men-slim-kan perut aku yang boncet.. Haha.. Nak tau tak siapakah teman karib aku tu?? Jom aku kenalkan pada korang.. Ahakz..

Zinnia Inner Cleanse

Zinnia Inner Cleanse.. Penah dengar tak tentang produk ni?? Ni la teman karib aku yang sentiasa menjaga dan mengawal berat badan aku.. Zinnia Inner Cleanse ni adalah produk yang diformulasikan daripada 100% rumusan herba untuk mengatasi masalah-masalah seperti berikut :-
  • Mengatasi masalah penghadaman dan melegakan sembelit
  • Mengempiskan perut.. ( ni paling penting ni.. haha )
  • Langsing dan menghapuskan Edema
  • Menghilangkan kembung perut

Fuyyoooo.. Kagum tak ngan produk ni??? Terbaikkk ohhh..!! Nak tahu apa ada dalam Zinnia Inner Cleanse ni?? Meh tengok...


Semua bahan yang ada dalam Inner Cleanse ni adalah berasaskan herba semula jadi dan telah diluluskan oleh KKM.. Ini bermakna produk ini selamat digunakan.. 



Produk ni sangat berkesan untuk aku.. Dengan pengambilan yang teratur tiada lagi masalah sembelit yang aku alami kini.. Berat badan pown dah turun sikit.. Biasa la hari raya banyak sangat juadah yang disediakan.. Makan ikut suka dan tak ingat dunia.. hehe.. Sampaikan aku timbang baru-baru ni, berat badan meningkat dengan mendadak... Pakai baju banyak yang dah ketat.. Punyalah risau aku.. 

Tapi dengan pengambilan Zinnia Inner Cleanse ni, berat badan kembali normal dan sembelit tiada lagi.. Alhamdulillah.. hehe.. Tapi aku nak tekankan disini ye... Kesan bagi setiap individu adalah berbeza ye.. Mungkin korang cepat sikit.. Aku pulak lambat sikit ke.. Haaa tengok atas individu itu sendiri... Badan manusia ni tak sama kan.. 

Keistimewaan Zinnia Inner Cleanse ni adalah ianya bukan serat atau mahupun julap, tetapi ia adalah produk kesihatan yang diperbuat daripada herba semulajadi, untuk mengatasi masalah sembelit dan membuang 99% najis, sangat sesuai untuk penggunaan jangka masa yang panjang.. Hebatkann!!


Cara pengambilan Inner Cleanse ni adalah untuk sembelit korang hanya ambil 1 kapsul saje sebelum tidur.. Tapi kalau sembelit yang agak kronik, boleh la ambil 2 kapsul sebelum tidur.. Kalau kekerapan membuang air besar sebanyak 4 atau lebih, kena kurangkan menjadi 1 kapsul ye.. hehe

Ramai dah yang berjaya kurus tau dengan produk ni.. Meh aku tempekkan testimoni para pengguna produk ni kat sini.. Sila kagum dari jauh yeee...!! Haha..

Testimoni Pengguna Zinnia Inner Cleanse





Kagum takkkk?? Kalau tak kagum lagi tataw la korang ni... hehe.. Zinnia Inner Cleanse ni juga telah keluar iklannya di majalah tempatan ye.. 


Zinnia Inner Cleanse bersama Media

Produk ni dah femes sebenarnya.. Mungkin ada dikalangan korang yang tak suka baca majalah, makanya memang tataw la tentang kewujudan produk ni kan.. Haa kat sini la peranan aku memberitahu korang tentang kehebatan produk Zinnia Inner Cleanse ni... 

Kalau korang nak KURUS... Nak atasi masalah SEMBELIT yang membelenggu... Nak KEMPISKAN PERUT yang memboncet...?? Boleh la cuba produk ni... Harga??? Ohh harga aku belum kasitau ye berapa.. Harganya tidak mahal.. Murah sahaja.. Harga mampu milik yang ditawarkan pada korang semua.. 

Tu dia harganya.. Beli banyak-banyak lagik untung dik nonnnn...!! Harga normal untuk sekotak Zinnia Inner Cleanse hanya pada harga RM 68.00 sahaja... Murahkan.. !!

Harga Istimewa Untuk Pembaca Blog Lea Azleeya

Khas buat pembaca belog Lea Azleeya, korang boleh dapatkan Zinnia Inner Cleanse dengan harga yang melatop iaitu RM 60.00 sahaja sekotak dengan menggunakan code seperti dibawah semasa pembelian..

VTB009
Valid from 25 Julai 2016 hingga 30 Ogos 2016

Minat untuk membeli?? Atau nak bertanya sesuatu berkenaan Zinnia Inner Cleanse?? Haaa korang boleh contact no. seperti dibawah ni ye..

Sebarang pertanyaan atau pembelian :-


Contact No. : 019-6744 557 ( Wawa )



1 Kapsul 1 Hari Zinnia Inner Cleanse