Top Social

Image Slider

Showing posts with label aku cinta. Show all posts
Showing posts with label aku cinta. Show all posts

Aku cinta - Syamel ft Ernie Zakri

Monday, August 12, 2019
Aku cinta - Syamel ft Ernie Zakri  |  Mula-mula kemunculan lagu ni memang aku tak dapat nak hadam lagu ni... Telinga tak dapat nak terima.. Rasa macam lagu ni entah apa-apa walaupun ramai yang cakap lagu ni best tapi tidak pada aku.. Eh! Sekarang aku pulak yang jadikan lagu ni lagu feberet aku.. Best la pulak.. Haha!! Rupa-rupanya dulu aku tak hayati sangat lirik dan melodi lagu ni.. Kehkeh.. Lepas aku hayati alunan lagu ni, yes lagu Aku Cinta ni memang best.. Tambahan pula yang tukang nyanyi tu, suara memang padu!! 


Aku cinta
Syamel ft Ernie Zakri

Kasih rahsiakan cinta
Tak mudah aku percaya
Setelah senda-tawa nan mesra
Relakan hati sucimu

Kasih rahsiakan hati
Perlahan dirimu pergi
Bila berdua bahagia rasa
Dirimu hanya milikku selamanya

Lengkapilah deraian cinta
Jangan biarku menunggu harapanmu
Kau terindah hadir di jiwa
Zahir hilang di hatiku tetap cinta

Berpalinglah semula
Kembalikan senyum indah
Sekali kau hadir dengan cinta
Hanya dirimu yang ku pinta

Lemah jiwaku meronta
Biar zahir terukir tawa
Di hati tak sanggupku bicara
Selain hanya dari kata
Aku cinta

Lengkapilah deraian cinta
Jangan biarku menunggu harapanmu
Kau terindah hadir di jiwa
Zahir hilang di hatiku tetap cinta

Berpalinglah semula
Kembalikan senyum indah
Sekali kau hadir dengan cinta
Hanya dirimu yang ku pinta

Lemah jiwaku meronta
Biar zahir terukir tawa
Di hati tak sanggupku bicara
Selain hanya dari kata
Aku cinta


Dorang duit kat AJL32 memang best gile.. Padu beb!! Time ni aku boleh lagi cakap tak best.. haha.. Sekarang tengok balik, perghhh memang power paduan suara dua orang penyanyi ni..