Disposable Nursing Pad Dari Shapee Memberi Keselesaan Berganda Kepada Ibu Menyusu

Disposable Nursing Pad Dari Shapee Memberi Keselesaan Berganda Kepada Ibu Menyusu  |  "Alahai tak selesanya, satu badan bau susu.. Malunya nak dekat dengan orang!!".. Haa ini salah satu rungutan hati aku time aku menyusu badan anak pertama dulu.. Alhamdulillah rezeki susu badan untuk anak aku memang murah sangat.. Sampaikan aku terpaksa pump dan simpan.. Kadang tu kalau tak sempat nak pump, maka habislah basah bra dan baju aku.. Time tu satu badanlah akan berbau susu.. Sangat tak selesa hokeh!! Nak dekat dengan orang pun naik segan.. Bukan tu aje, bra pun dah bertompok-tompok dek kesan susu tersebut.. Bila aku google jalan penyelesaian bagi masalah ni, barulah aku tahu tentang kewujudan Disposable Nursing Pad.. Haha.. Biasalah newbie mom kan time tu.. Banyak bende tak tahu lagi.. 


Sebenarnya Disposable Nursing Pad ni merupakan salah satu keperluan yang sangat penting bagi ibu-ibu yang menyusu.. Selain dapat menyerap susu badan yang keluar berlebihan, ia juga dapat mengelak daripada jangkitan kuman dan yang pastinya kebersihan terjaga.. Orite, tak nak bebel panjang lebar lagi, kali ni aku nak kenalkan kat korang semua terutamanya ibu-ibu yang menyusu satu brand Disposable Nursing Pad yang sememangnya diyakini ramai.. Brand apa? Dah tentunya Disposable Nursing Pad dari Shapee mampu memberi keselesaan berganda kepada ibu menyusu..

Disposable Nursing Pad Dari Shapee Memberi Keselesaan Berganda Kepada Ibu Menyusu

Oh ya, sebelum ni aku dah pernah menggunakan produk dari Shapee ni iaitu Nursing Bra... Kalau tanya aku selesa atau tak, ofkoslah sangat selesa.. Kualiti memang terbaik.. Baru-baru ni Shapee memperkenalkan pula produk terbaru mereka iaitu Disposable Nursing Pad yang diperbuat daripada korea.. Disposable Nursing Pad dari Shapee ini mampu memberi keselesaan berganda kepada ibu menyusu.. Kenapa aku cakap macam tu? Haaa kalau nak tahu, stay back sampai habis hokeh!


Kenapa Perlukan Shapee Disposable Nursing Pad?

Setiap produk mesti ada kelebihannya yang  tersendiri.. Begitulah juga dengan Shapee Disposable Nursing Pad ni.. Mungkin fungsinya sama sahaja dengan Disposable Nursing Pad dari jenama lain, namun ianya mempunyai keistimewaannya yang tersendiri.. Nak tahu apa? Jom sama-sama check it out!!

  • Reka Bentuk Yang Nipis (ultra thin)

Dengan rekaannya yang ultra nipis, dapat memberikan lebih keselesaan kepada ibu. Lebih nipis lebih selesa sebenarnya.. Sebab itulah aku sangat percaya dengan jenama Shapee ni kerana mereka sangat memahami keperluan setiap wanita yang bergelar ibu..

  • Jalur Pelekat Double Anti-Slip
Gam pelekat pada Disposable Nursing Pad ni ada 2 line yang agak kuat... Ini bagi mengelakkan ia teralih dan tercabut semasa ibu memakainya.. Dengan Double Anti-Slip Adhesive Strips ni, para ibu boleh tersenyum dan berlapan fikiran sepanjang pemakaiannya..
  • Material Lembut
Diperbuat daripada material yang sangat lembut dan pengaliran udaranya juga baik menjadikan ianya selesa dipakai serta tidak berpeluh.. 
  • Penyerap Air (Ultra Water)
Mempunyai penyerap air (ultra water) yang mampu menyerap sehingga 55ml susu ibu dalam satu masa.. Banyak tu.. Jadi, bolehlah berjimatkan.. Tak perlu menukarnya terlalu kerap.. 
  • Perlindungan Dari Kebocoran
Shapee Disposable Nursing Pad ni mampu menyerap susu ibu dalam jangka masa yang lama dan memberi perlindungan dari kebocoran kerana kualiti yang ada padanya membuatkan ia tahan lebih lama..
  • Design 3D-Shape
Walaupun dalam keadaan basah, ia masih kekal dalam bentuk yang asal untuk memberi lebih keselesaan. Biasanya, kalau dah penuh dan basah mesti tak selesa tetapi dengan Shapee Disposable Nursing Pad ni, ibu-ibu masih boleh merasai keselesaannya..
  • Teknologi Dry-Comfy
Dihasilkan dengan pelbagai lapisan khas, membuatkan ibu-ibu kekal kering untuk tempoh yang lebih lama kerana teknologi ini memastikan kekeringan berada di tahap yang maksimum..


Nampak tak kelebihan yang ada pada Disposable Nursing Pad ni yang mampu memberi keselesaan yang berganda kepada ibu-ibu yang menyusu.. Dari segi reka bentuknya dah memberikan keselesaan.. Apatah lagi dengan kelebihan yang lain-lainnya.. Dengan menggunakan Disposable Nursing Pad dari Shapee ni, aku percaya semua ibu yang menyusu mampu tersenyum menikmati keselesaan yang ada padanya..



Dapatkan Shapee Disposable Nursing Pad Untuk Kekal Selesa Sepanjang Tempoh Penyusuan

Mesti ramai ibu-ibu yang menyusu diluar sana tercari-cari Disposable Nursing Pad yang terbaik kan... Rasanya bukan ibu-ibu menyusu aje yang mencari, malah yang sedang mengandung pun sedang mencarinya.. Kalau macam aku dulu, awal-awal lagi aku dah sediakan keperluan selepas bersalin termasuklah keperluan menyusu.. Salah satunya yang mesti ada adalah Disposable Nursing Pad ni..

Jadi, bagi ibu-ibu yang sedang mencari Disposable Nursing Pad, aku sangat recommend korang beli jenama Shapee ni untuk kekal selesa sepanjang tempoh penyusuan.. Satu kotak mengandungi 30 keping Disposable Nursing Pad.. Jadi, pandai-pandailah korang bajet berapa yang korang perlukan dalam masa sebulan.. Hehe..


Harga Shapee Disposable Nursing Pads

Harga Asal
RM 18.90

Harga Pengenalan
RM 13.90

Berita baik untuk semua pembaca Blog Lea Azleeya yang ingin mendapatkan Disposable Nursing Pads dari Shapee ini.. Korang boleh mendapatkan diskaun sebanyak 10% dengan menggunakan kod diskaun seperti dibawah :-

Kod Diskaun Eksklusif
10dnpblogger23


Untuk sebarang pembelian dan maklumat lanjut, sila layari

Website

Where To Buy

Facebook

Instagram

Youtube

Email
info@theshapee.com

Phone No.
07-554 7488


6 comments on "Disposable Nursing Pad Dari Shapee Memberi Keselesaan Berganda Kepada Ibu Menyusu"
  1. tak sabar nak try pakai breastpad ni jugak.. mesti selesa sangat kan sis..

    ReplyDelete
  2. Bagus untuk ibu menyusu ni, orang bujang baca je dulu untuk pengetahuan. kiki

    ReplyDelete
  3. WAHH, MURAH JEE. Boleh dah prepare nak beli ni.. hihi

    ReplyDelete
  4. lama betul tak singgah blog Kakak i sorg ni.

    ReplyDelete
  5. ibu yang menyusukan anak memang memerlukan nursing pad ni.
    Janji Kita

    ReplyDelete