Segmen: Making A Blog List by Blog Siqahiqa

Segmen: Making A Blog List by Blog Siqahiqa  |  Lepas penat seharian memerah otak untuk buat 1 sahaja entry review dek kerana banyak sangat halangan dan 'iklan' hari ni.. Dengan si kecik meragam sebab nak tumbuh gigi.. Yang si abang pun dok buat perangai aje hari ni.. Aku dah macam lipas kudung terkejar sana terkejar sini.. Semua bende nak handle dalam satu masa.. Tepat jam 11.45 malam tadi baru siap entry tersebut.. Dari pagi sampai ke malam.. Hari ini dalam sejarah.. Haha!! Jadi, untuk tenangkan diri, aku nak join Segmen: Making A Blog List by Blog Siqahiqa ni.. 

Klik banner untuk join

Geng ulat buku buat segmen mesti kene join.. Haha.. Lama gile tak terjah blog kengkawan sejak kesibukan luar biasa melanda diri.. Rasa masa nak kena ada tangan sotong kurita aje baru boleh buat banyak kerja dalam satu masa.. Haha!! Kegilaan apakah ini...!! Jangan cakap nak blogwalking, nak membaca pun dah tak de masa sekarang.. Goodread challange aku tu jawabnya gagal la tahun ni.. Huhu..

Ehh melalut lagik.. Orite, dengan ini aku mengumumkan bahawa aku join Segmen: Making A Blog List by Blog Siqahiqa ini selepas aku melepaskan segala perasaan aku untuk dibaca oleh Siqah.. Haha!! Jangan marah ekk Siqah.. Nanti cepat tuaaaa..!!

Jom korang pakat join kasi support sikit kat member blogger kita ni... Kalau join boleh masuk bloglist dekat blog cantik Siqah nunn.. Jom ramai-ramai join yek..

Tarikh Tamat
03 Mei 2018

11 comments on "Segmen: Making A Blog List by Blog Siqahiqa"
  1. singgah dari segmen yg sama ^^
    jemput join segmen zati juga :)
    Untuk join segmen boleh klik link ni SEGMEN BLOGLIST BY ZATI

    ReplyDelete
  2. Gud luck dear..

    http://www.byshaz.blogspot.my

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah berjaya juga kan join segmen.....semangat!..heheheee..

    ReplyDelete
  4. Haha. Your words made my day :D Super mom tau Lea, dengan anak dan blogging lagi, kerja lagi semua. Really a super mom <3

    Luahan hati Lea telah Siqah baca. Hihi. Goodreads challenge tu takpe Lea, ada banyak bulan lagi. Maybe nanti boleh kejar :D

    TQ Lea join segmen Siqah. And good luck tau :)

    ReplyDelete
  5. alaaa nak juga join jadi geng ulat buku sebab kc pun suka baca buku&novel jugaa hahahhaa. #nakjugamenyibuk #gengulatbuku

    ReplyDelete