Giveaway Hadiah Meletop By Lea Azleeya & Friends Tamat!

Giveaway Hadiah Meletop By Lea Azleeya & Friends Tamat!  |  Alhamdulillah, tamat sudah perjalanan Giveaway Hadiah Meletop By Lea Azleeya & Friends.. Seramai 85 orang peserta telah sudi meluangkan masa untuk join giveaway ini.. Sebenarnya aku sendiri tak sangka giveaway ini akan mendapat sambutan sebegini.. Alhamdulillah.. TQ pada korang yang sudi support giveaway yang aku anjurkan ni..


Insyaallah nama pemenang akan aku umumkan tidak lama lagi.. Mudah-mudahan minggu depan aku ada masa untuk memilih pemenang.. Bukan korang saja tak sabar nak tahu siapa pemenangnya, aku sendiri pun tak sabar.. Haha!! Pemenang akan aku pilih melalui khidmat random.org sekiranya aku kemalasan dan seandainya angin rajin aku datang, aku akan buat pemilihan melalui cabutan... Tengok yang mane termampu ye aku lakukan nanti..

Moga korang semua sabar menunggu..


4 comments on "Giveaway Hadiah Meletop By Lea Azleeya & Friends Tamat!"
  1. yayyyy. tak sabar nak tunggu sape la pemenang. mudahan azah ada rezeki. hiks

    ReplyDelete
  2. Yeah!! Tak sabar nak tunggu pengumuman pemenang..

    ReplyDelete