Jam Tangan Cantik Dari Blogger Roxalynne

Jam Tangan Cantik Dari Blogger Roxalynne  |  Dah kenapa sehari dua ni asyik bercerita tentang jam tangan jerk.. Baru-baru ni up entry Tip Memilih Jam Tangan Sesuai... Kali ni Jam Tangan Cantik dari Blogger Roxalynne pulak.. Hehe.. Ok, sabar dulu.. Sebenarnya kali ni aku nak cerita tentang hadiah kemenangan aku berkat join Giveaway Yes 2017 By Roxalynne akhir tahun lepas.. Hadiahnya dah selamat aku terima awal bulan ni.. Cuma aku aje tak sempat nak up entry.. 

sumber : cantikmenawan.com

Ehhh jangan salah sangka.. Bukan jam tangan ni yang aku dapat.. hehe.. Jap lagi aku tunjuk ye.. Masa mula-mula join giveaway tu, aku tak rasa pun aku boleh menang sebab agak ramai juga peserta yang join.. Jadi, aku tak letak harapan langsung untuk menang.. Tetapi, bila dah tertulis rezeki tu untuk kita kan, memang akan dapat jugak.. Alhamdulillah.. TQ ALLAH.. TQ Cik CT.. 


Yeahhh inilah rupa hadiah jam tangan yang aku menangi itu.. Cantik tak? Hehe.. Kalau korang nak tahu, Blogger Roxalynne atau aku panggil dengan panggilan manjanya Cik CT ada membuka bisness online menjual jam tangan.. Banyak gila kot jam tangan yang dijual.. Pelbagai bentuk, pelbagai design dan perlbagai warna.. Cantik-cantik baq hang!!

Kalau korang tengah mencari jam tangan yang sesuai untuk korang ataupun korang nak carikan hadiah buat seseorang, boleh lah terjah IG Cik CT.. Banyak pilihan jam tangan yang boleh korang pilih.. Insyaallah, harga memang murah dan berpatutan.. Layanan memang tiptop, sangat friendly.. Hiks.. Dan, kalau ada yang masih konfius untuk mencari jam tangan yang sesuai, boleh tengok tips memilih jam tangan sesuai di SINI ye.. Mungkin dapat membantu korang dalam memilih jam yang sesuai.. 

Untuk sebarang pembelian atau pertanyaan, sila layari :-

Instagram

Facebook


18 comments on "Jam Tangan Cantik Dari Blogger Roxalynne"
  1. eeeh cantiklaaaa klasik n penuh gaya. rare tu design macam tu. seronok dapat jam baru..

    ReplyDelete
  2. Cantikla jam tangan tu kak. Tahniah kak lea

    ReplyDelete
  3. lama btul tk pki jam tangan..bling3 gtu jam tgn tu

    ReplyDelete
  4. berkenan tgk yg dalam gambar tu hahahhaha

    ReplyDelete
  5. Boleh buat 2 in 1 aksesori. Simple and minimalist gituuu hehe

    ReplyDelete
  6. ya allah rabia nak sangat pakai jam macam tu...nk beli nak beli

    ReplyDelete
  7. cantiknya jaaam :D


    singgah blogwalking sini setelah sekian lama tak berblogwalking :D

    ReplyDelete
  8. Wah.. Cantiknya jam tu lea.. blink blink..
    Tahniah lea..

    ReplyDelete
  9. cantik sangat...baik, nak terjah skrg juga ig roxalynne tu...

    ReplyDelete