Giveaway : Travel Totebag by Ana Suhana

Giveaway : Travel Totebag by Ana Suhana  |  Assalamualaikum readers... Aku harap semuanya baik-baik belaka.. Setelah beberapa hari Blog Lea Azleeya ni dilanda Sepi Sekuntum Mawar Merah, baru hari ini ada masa untuk update.. Ada beberapa entry review lagi dalam draf yang masih belum disiapkan.. Dek kerana anak-anak tak berapa nak sihat, aku tangguhkan dulu untuk siapkan sepenuhnya.. Untuk tidak menyepikan lagi blog ni, aku mulakan dengan join Giveaway : Travel Totebag by Ana Suhana ni..

Klik banner untuk join

Banner pun dah comel membuatkan aku lagi bersemangat untuk join giveaway ni.. Hehe.. Orite, kalau korang nak tahu giveaway anjuran Ana Suhana kali ni mencari 5 orang pemenang untuk memenangi sebuah totebag bertemakan travel dan juga sebatang pen perfume.. Wahh menarikkan hadiahnya... Jadi, korang diseruuu untuk join secara beramai-ramai giveaway ni bagi merebut hadiah menarik yang disediakan.. Syaratnya superb simple dan mudah.. Jom join ramai-ramai ye..

Dengan lafaz bismillah aku join giveaway ini.. Yeyyyy!!


Tarikh Tamat
28 Februari 2018


27 comments on "Giveaway : Travel Totebag by Ana Suhana"
  1. Ika datang singgah sini kak lea. Goodluck kak lea.
    https://ikashoid.blogspot.my/2018/02/giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete
  2. Singgah follow #734 dari segmen yang sama..goodluck :)
    herlittlehome.blogspot.my

    ReplyDelete
  3. good luck Lea..akk singgah dr segmen yg sama

    ReplyDelete
  4. good luck , jemput singgah ke vitaminwawa.com , sekian " terima kasih " ...

    ReplyDelete
  5. good luck sis :)

    http://aztieyshana.blogspot.my/2018/02/giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete
  6. waa good luck lea.
    insyaAllah kalau ada rezeki menang GA ni

    ReplyDelete
  7. gud luck dear... singgah sini..

    http://byshaz.blogspot.my/2018/02/giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete
  8. datang dr segmen yg sama.. goodluck Lea :D

    http://www.sishawa.com/2018/02/giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete
  9. Best of luck, kak Lea..Saya pun dah join.. =)

    ReplyDelete
  10. Terima kasih join dan support GA di anasuhana.com. Good luck and all the best. Semoga ada rezeki kita semua InsyaAllah.

    Senarai peserta di sini ye:
    www.anasuhana.com/2018/02/senarai-peserta-giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete
  11. singgah dari GA yg sama
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2018/02/giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete
  12. Blogwalking dari giveaway yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2018/02/giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html
    all the best!!

    ReplyDelete
  13. gud luck
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2018/02/travel-totebag-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete
  14. gud luck
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2018/02/travel-totebag-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete
  15. Singgah dari segmen yang sama...salam perkenalan dan all the best! :D

    http://missbunnydiaries.blogspot.com/2018/02/giveaway-travel-totebag-by-ana-suhana.html

    ReplyDelete
  16. Ayu singgah dari GA yang sama. Good Luck Lea! Done follow. Keep in touch k! ;)

    ReplyDelete