Giveaway Pelukis Jalanan & Arkitek Jalanan by stnrsyfh

Giveaway Pelukis Jalanan & Arkitek Jalanan by stnrsyfh  |  Selepas menyiapkan beberapa draft penting yang tertangguh, aku selitkan juga entry giveaway dari rakan blogger untuk aku join.. Hehe.. Hajat nak buat giveaway sendiri masih dalam perancangan mengumpul hadiah.. Jadi, sebelum giveaway sendiri dilancarkan, kita join dulu Giveaway Pelukis Jalanan & Arkitek Jalanan by stnrsyfh ni..

Klik banner untuk join

Ok, giveaway ni sebenarnya terbuka kepada blogger, instagrammers dan twitterians yang menetap di Malaysia.. Jadi, korang diseruuuu beramai-ramai untuk join giveaway ini bagi memenangi 2 buah buku yang menarik.. Syaratnya sangat simple tak menyusahkan korang.. Jadi, jom la join reramai yek..

Tarikh Tamat
17 Februari 2018

12 comments on "Giveaway Pelukis Jalanan & Arkitek Jalanan by stnrsyfh"
  1. Hi.. Thank you sudi join.. Done letak dalam Senarai Peserta untuk GA kali ni & Bloglist February ;
    http://stnrsyfh.blogspot.my/2018/01/senarai-peserta-giveaway-pelukis.html

    ReplyDelete
  2. Gud luck sis...singgah dari GA yg sama

    http://byshaz.blogspot.my/2018/02/giveaway-pelukis-jalanan-arkitek.html?m=1

    ReplyDelete
  3. best of luck lea.
    insyaAllah kalau ada rezeki.

    ReplyDelete