Birthday Giveaway November By Blog Syifa

Birthday Giveaway November By Blog Syifa  |  Assalamualaikum wbt.. Hi uolls.. Selamat pagi.. Hehe.. Macam biasa aku akan keudara ditengah malam pagi buta.. (ada ke istilah cenggitu? hiks) Disebabkan aku diseru dengan tag oleh seseorang untuk join giveaway ini, jadi aku pun joinlah untuk menunjukkan aku ni support rakan-rakan blogger buat giveaway.. (perghhh ayat berdarah hidung... berlagak tak hengat.. hahaha... jangan kecam mak ye nakkk!!) Jom up banner giveaway dulu kasi semangat bergiveaway tu berkobar-kobar sikit.. kehkehkeh!!

Birthday Giveaway November By Blog Syifa
Birthday Giveaway November By Blog Syifa
Nak join, klik banner kat atas nun ye!

Alah comeynye banner dia.. Ada tedibey deting lagik tu.. hehe.. Ok, tentang giveaway ni aku dapat tahu daripada seorang rakan blogger iaitu blogger Najah Mustafa geng blogger pantai timur kita.. ThankQ Najah sudi tag untuk giveaway ni.. Dan dengan rasminya aku join Birthday Giveaway November by Blog Syifa ni.. 

Kalau korang nak tahu, hadiah yang ditawarkan sangat-sangatlah bestttt!! Kalau korang tak join memang rugi besar.. Nak tahu apa hadiah yang disediakan? Jom semak sesama..

Hadiah Pertama 
1) Hadiah Misteri.  
2) Tudung dari koleksi 3nurulscollection. 
3) Fridge Magnet.  
4) Kupon Diskaun Baucer beli-belah dari 3nurulscollection.  
5) Tersenarai dalam Bloglist di Blog Nabilasyifa dan 3nurulscollection (setahun).       

Hadiah Kedua 
1) Tudung dari koleksi dari 3nurulscollection.  
2) Fridge Magnet.  
3) Kupon Diskaun Baucer beli-belah dari 3nurulscollection.  
4) Tersenarai dalam Bloglist di Blog Nabilasyifa dan 3nurulscollection (setahun).       

Hadiah Ketiga
1) Tudung dari koleksi dari 3nurulscollection.  
2) Fridge Magnet.  
3) Kupon Diskaun Baucer beli-belah dari 3nurulscollection.  
4) Tersenarai dalam Bloglist di Blog Nabilasyifa dan 3nurulscollection (setahun).

Menarik kan!! Banyak gile kot hadiah disediakan untuk 3 orang pemenang.. Jadi, tak payah lah dok garu-garu dagu tu, moh le pakat join giveaway gempak ni... Tak join korang rugi.. sekian!!!! oh lupa, nak tag jugak la 3 orang kengkawan blogger aku.. Siapa yekk?? Hurrmmm... Haaaaaaa...

......... Sha Mohamad
......... Siqah
......... Sis Hawa


Tarikh Tamat
31 Disember 2017


5 comments on "Birthday Giveaway November By Blog Syifa"