SweetRoyale Stevia Halal Dari Pharmaniaga

SweetRoyale Stevia Halal Dari Pharmaniaga  |  Bagi mereka yang menjaga kesihatan mahupun ingin mengurangkan berat badan, rasanya ada yang telah mengamalkan pengambilan stevia sebagai pemanis di dalam minuman dan makanan kan.. Kenapa stevia, tak pemanis lain? Haaa sebabnya Stevia ni banyak manfaatnya.. Keunikan gula stevia itu sendiri membuatkan ia jauh lebih baik berbanding gula pasir yang diperbuat daripada tebu.. Tak hairanlah di pasaran sekarang, terdapat lambakan produk pemanis stevia dari pelbagai jenama.. Kali ni aku nak perkenalkan kat korang satu produk keluaran sebuah syarikat GLC farmaseutikal yang terbesar di Malaysia iaitu Pharmaniaga.. Produk apakah? Stevia Sweetener SweetRoyale Stevia halal dari Pharmaniaga...

SweetRoyale Stevia halal, Stevia Sweetener, SweetRoyale, pharmaniaga, Stevia halal, stevia original, pemanis stevia,

Memandangkan produk stevia sweetener ini telah menjadi trend dan terdapat lambakan produk ini dipasaran sekarang, maka aku sarankan agar korang lebih berhati-hati dan semak terlebih dahulu sebelum membeli mana-mana produk stevia sweetener kerana terdapat banyak produk pemanis stevia tiruan di luar sana.. Bila dah tiruan, sudah pastinya ianya bahaya untuk digunakan.. Jadi berhati-hati ya...!!


Agar korang tidak terjebak dengan pemanis stevia tiruan, maka disini aku ingin kongsikan dengan korang tentang pemanis stevia yang selamat dan halal digunakan iaitu Sweet Royale Stevia Sweetener dari Pharmaniaga..


Kenapa SweetRoyale bukan yang lain?

SweetRoyale adalah pemanis berasaskan stevia yang menggabungkan bahan-bahan terpilih untuk memberikan anda rasa manis yang sama seperti gula tetapi rendah kalori.. Berdiri dengan slogannya - 'Rasa Manis Unik Sejati' ... Unik? Apa yang uniknya? Nahh mesti korang pun tertanya-tanya kan apa yang uniknya dengan SweetRoyale ini.. Mari kita lihat keunikan yang ada pada SweetRoyale Stevia Sweetener ini..
  • Diformulasikan oleh pakar-pakar yang diiktiraf serta ujian makmal dilakukan dengan penuh terperinci
  • Formula yang diperbaharui dengan menggunakan Stevia bergred tinggi bagi rasa yang unik dan kurang pahit
  • Setiap 2 gram SweetRoyale menawarkan rasa manis sejajar dengan 2 sudu teh gula.
  • Diperkenalkan dalam bentuk serbuk seperti gula, bukan cecair bagi mengatasi masalah kontaminasi.
  • Antara yang termurah dan mampu milik serta mudah dibawa kemana-mana kerana didatangkan dalam bentuk sachet..
  • Disahkan HALAL oleh JAKIM ( No. Halal : MS1500:2009, 1071-02/2017)


SweetRoyale ini didatangkan dalam bentuk sachet yang mudah dibawa kemana-mana sahaja dan boleh dibancuh dengan minuman atau makanan kegemaran korang.. Korang boleh bancuh SweetRoyale ni sama ada dengan minuman sejuk atau panas.. Kedua-duanya pun boleh.. Macam aku, hanya bancuh dalam air panas sebab aku masih berpantang minum air sejuk.. hehe.. Ok, penggunaan yang disyorkan adalah satu paket SweetRoyale untuk kemanisan 2 sudu teh gula.. Moh tengok bidido aku bancuh air teh 'o' dengan SweetRoyale ni.. Nyumm nyumm..


Antara bahan-bahan yang terkandung dalam SweetRoyale ini adalah Erythritol, Xylitol, Stevia, Anti-caking Agent as Permitted Food Conditioner dan Oligo Fructose.

Testimoni Pengguna SweetRoyale





Nampaknya artis Malaysia pun menggunakan SweetRoyale ni.. Inilah rahsia artis-artis Malaysia seperti Scha Al-Yahya, Syarifah Sakinah dan Nisha Ezzati kekal cantik, langsing dan sihat.. Mereka sudah... Aku pun sudah.. Korang bila lagi?? Hiks..


Bagaimana untuk dapatkan SweetRoyale?

Bagi korang yang berminat untuk mendapatkan SweetRoyale yang superb sedap ini, korang bolehlah dapatkannya dari :-

Agent SweetRoyale Stevia
Whatsapp  : 013-473 1696

COD area Shah Alam/Kuala Lumpur atau Pos ke Seluruh Malaysia

Harga
Pos : RM 15.90 + Postage
COD : RM 17.00


Atau boleh didapati 
di semua cawangan Farmasi RoyalePharma seluruh Malaysia

Farmasi RoyalePharma Seksyen 7 Shah Alam
Farmasi RoyalePharma Quill City Mall
Farmasi RoyalePharma MyTown
Farmasi RoyalePharma Vista Alam
Farmasi RoyalePharma Laguna Merbok
Farmasi Royale Pharma Bangi

Harga bagi setiap kotak SweetRoyale Stevia adalah seperti di bawah : -

RM 17 pembelian di kedai 
* Perubahan harga tertakluk kepada promosi atau acara

RM 15.90 pembelian melalui kedai dalam talian tidak termasuk pos



SweetRoyale juga boleh dibeli secara online di website RoyalePharma



Selain itu, korang boleh dapatkan produk ini di Lazada, 11Street dan Shopee!!


Jadi, apa tunggu lagi!! Jom dapatkan SweetRoyale Stevia Sweeter ini sekarang untuk hidup yang lebih sihat disamping kekal cantik dan langsing... Kita mampu mengubahnya.. 


7 comments on "SweetRoyale Stevia Halal Dari Pharmaniaga "
  1. Sha tak pernah rasa stevia nie.. tapi baguslah perkongsian lea nie..

    ReplyDelete
  2. wahh...bagus ni.. eda pun sekarang ni tengah jaga berat badan...

    ReplyDelete
  3. Boleh lah beralih dr gula biasa ke stevia dah lepas ni. Baik utk kesihatan.

    ReplyDelete
  4. mmg tgh azam nak loss weight..tamo amik gula putih
    bolehlah ganti ngan stevia ni..

    ReplyDelete