Sis Gee First Giveaway

Sis Gee First Giveaway  |  Geng Blogger Pantai Timur buat giveaway haruslah kena support.. Ehh, yeke?  Cam ada lagik jerk yang aku tak join? ngehh ngehh ngehh.. Mintak maap mane yang tak sempat nak join tu yek.. Giveaway ni tetiba melintas depan mata aku tadi, tu yang aku join ni.. (haaa mengaku pun.. haha).. Jangan marah ekk geng blogger pantai timur.. Korang paling best!! Keh keh keh..!! Apa yang aku merepek ni labuuu.. Ok, jom join giveaway anjuran Sis Gee ni sekarang.. Up banner dulu untuk memenuhi syarat penyertaan..

giveaway, contest, planner
Sis Gee First Giveaway
Orite, syarat mudah sangat.. (Sebab tu aku join.. Haha).. Awal-awal dulu lagik dah follow socmed Sis Gee ni.. Kire settle lah kan.. Banner pun dah up dan backlink ke link giveaway ni.. Selesai semua.. Jadi, sekarang aku nk ajak korang semua, blogger-blogger di Malaysia untuk join giveaway ni.. Hadiah menarik menanti anda.. Hadiah utama berupa Planner 2018 yang comel... Kalau menang dah tak payah nak bazir duit beli planner untuk tahun depan kan.. So, meh la join ramai-ramai yek..



Tarikh Tamat
12 Disember 2017



12 comments on "Sis Gee First Giveaway"
  1. Moga berjaya Lea...insyaAllah ada rezeki..

    ReplyDelete
  2. all da best. ray singgah dr segmen yg sama

    ReplyDelete
  3. all the best kak leaa. mmg cntik planner tuuu

    ReplyDelete
  4. In shaa Allah sis akan join giveaway ini juga..
    By the way, selamat bersegmen Lea & good luck!

    ReplyDelete
  5. thanx lea sudi join GA pertama Gee ni!!

    senarai peserta dah update tau :
    http://www.sisgee.com/2017/12/senarai-peserta-sis-gee-first-giveaway.html

    good luck lea!!

    ReplyDelete
  6. singgah sini..good luck

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2017/11/sis-gee-first-giveaway.html

    ReplyDelete