Giveway Pertama Dari Blog IrdaGarmin

Giveway Pertama Dari Blog IrdaGarmin  |  Orite, malam ni sekali lagik aku nak join giveaway.. Entry kerja dah settle, jadi time free cenggini kita cari giveaway yang boleh disertai.. Kali ni aku tertarik dengan giveaway yang dianjurkan oleh Blogger Irda Garmin.. Kenapa aku tertarik?? Haaa nak tau sebabnya?? Yeahhh sebabnya Giveaway Pertama Dari Blog IrdaGarmin ini menawarkan hadiah buku motivasi buat para pemenangnya.. Harusssss join!! 

Ada yang nak join ke tu? Nak join, klik jerk banner kat atas ni yek..

Orite, giveaway ni syaratnya sangatlah simple.. Cuma perlu follow blog dan facebook page Irda.. Mudah gile kot.. Rasanya aku dah lama follow blog Irda ni.. Tapi tak ingatlah bila.. Bila dah tersebut 'tak ingat' tu bermakna dah lama la aku follow.. haha!! Facebook page beliau pun dah aku follow.. Settle!!

Hurmm kalau dulu aku selalu jugak singgah blog Irda ni dok baca entry tentang banking... (Sekarang jerk tak de masa nak blogwalking blog Irda malahan blog kengkawan yang lain jugak... Hadoiyai.. Sorry sangat yek uolls).. Banyak yang aku dapat dari blog beliau... Mungkin disebabkan sebelum ni beliau bekerja di dalam sektor perbanking, sebab tu banyak entry sebegitu di blog beliau.. Bagi aku sangatlah bagus sebab apa yang kite tak tahu tentang bank, kita akan tahu di blog Irda ni.. Thankz Irda..

Ok, dalam banyak-banyak entry dalam blog beliau, aku suka entry ni ---> Berakhirnya khidmat di CIMB BANK selepas hampir 13 tahun ... Bila baca, aku rasa macam aku pulak yang nak berhenti kerja.. Pastukan tetiba rasa sebak.. Haha.. Teruk bebenooo aku punye feeling.. Hiks.. 

Oklah, bagi korang yang nak join giveaway ni, boleh la join sekarang.. Mane tahukan dapat menang buku motivasi DR.HM Tuah Iskandar AL Haj... Jom pakat-pakat join deh..

Tarikh Akhir
04 Disember 2017





16 comments on "Giveway Pertama Dari Blog IrdaGarmin "