Giveaway Ole-Ole Brunei By Mialiana.com

Giveaway Ole-Ole Brunei By Mialiana.com  |  Giveaway time!! Blogger Mia Liana buat giveaway lagi.. Kali ni hadiahnya merupakan ole-ole dari Brunei.. Wahh kalau dah ole-ole tu mesti pelekat peti pun ada kan.. Haha.. Jadi jangan lepas peluang ni, moh kita join... Mane tau ada rezeki menang, bolehlah hiasi peti aku tu dengan FM dari brunei pulak.. Insyaallah.. Jom kita mula...


Giveaway Ole-Ole Brunei By Mialiana.com bermula dari saat ini, 12.00 tengahari 9 November 2017 sehingga 11.59 malam 16 November 2017. Semua blogger yang bermastautin di Malaysia dijemput join. 13 pemenang bertuah dicari. Hadiah berupa ole-ole fridge magnet dan keychain di SINI.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.comAdd To Circle Google+ Mia LianaLike Fanpage Mialiana.com dan Follow Instagram @mialiana (jika ada)
  2. Buat entri bertajuk Giveaway Ole-Ole Brunei By Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Hantar URL entri anda ke dalam ruangan komen SINI
  5. Segmen akan tamat pada 11.59 malam 16 November 2017.

Pemenang akan dipilih melalui cabutan bertuah manual dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 30 November 2017.

Jom pakat join weh.. Kite support giveaway Blogger Mia ni..


15 comments on "Giveaway Ole-Ole Brunei By Mialiana.com"
  1. Wah bestnya ole2 dr Brunei. Nak join jgak. Hihihi. Good luck Lea

    ReplyDelete
  2. Best of luck, kak Lea.. Semoga ada rezeki untuk akak..

    ReplyDelete
  3. Hai gudluck.. deeba singgah dari giveaway yang sama..

    http://darikacamataseorangwanita.blogspot.my/2017/11/giveaway-ole-ole-brunei-by-mialianacom.html

    ReplyDelete
  4. singgah sini..good luck

    http://mummysupplementshop.blogspot.my/2017/11/giveaway-ole-ole-brunei-by-mialianacom.html

    ReplyDelete
  5. good luck..

    http://aztieyshana.blogspot.my/2017/11/giveaway-ole-ole-brunei-by-mialianacom.html

    ReplyDelete