Butik Lanafira Menawarkan Busana Muslimah Yang Trendy

Butik Lanafira Menawarkan Busana Muslimah Yang Trendy  | Kalau ikutkan dulu-dulu agak susah untuk mencari pakaian muslimah yang boleh menepati citarasa sendiri... Mana taknya, dulu tak banyak butik yang dibuka menjual pakaian muslimah berbanding sekarang.. Kalau ada pun, tak mempunyai banyak pilihan.. Seiring dengan peredaran zaman, kini kesedaran wanita muslimah dalam menutup aurat dengan busana yang mengikut syariah semakin mendapat perhatian.. Justeru itu,  kini terdapat banyak butik muslimah telah dibuka yang menawarkan busana muslimah yang trendy termasuklah Butik Lanafira..

butik muslimah, pakaian muslimah, butik online, lanafira, butik lanafira, butik muslimah trendy

Adakah anda sedang mencari busana muslimah yang trendy tetapi mengikut syariat Islam? Adakah anda mahukan butik online muslimah yang menghargai anda sebagai pelanggan dan mempunyai pelbagai pilihan mengikut citarasa anda? Dengan berslogankan "A Style For Every Story", Butik Lanafira dapat memenuhi segala kehendak dan memenuhi citarasa anda... Kini, Butik Lanafira semakin mendapat tempat dikalangan peminat fesyen muslimah.. Jom kenali Lanafira lebih dekat..


Lanafira merupakan sebuah syarikat bumiputera yang berpengkalan di Malaysia dan telah mencipta kejayaan yang besar di pasaran Malaysia dan Asia Tenggara... Butik muslimah ini menawarkan pelbagai busana muslimah yang direka mengikut fesyen terkini dan trendy dijual secara online.. Lanafira juga lebih mengkhususkan busana muslimah yang berkualiti tinggi bagi memastikan setiap pelanggannya mendapat kepuasan 100%.. Kini, wanita Islam lebih mudah untuk mendapatkan busana muslimah dengan adanya Butik Lanafira dan boleh bergaya dengan rekaan yang mengikut syariat..

Trendy, Affordable & Quality adalah misi Lanafira dalam memenuhi keperluan berpakaian wanita Islam di seluruh Malaysia malahan dalam meluaskan perniagaan dan jenamanya ke pasaran antarabangsa dengan memfokuskan kepada kualiti dan nilai busana yang dihasilkan.. Lanafira adalah sebuah butik dalam talian yang bermatlamat menghasilkan pakaian yang berkualiti tinggi dengan menawarkan harga yang berpatutan malahan paling rendah berbanding yang lain dan menyediakan perkhidmatan secara online yang mesra pengguna..


Kenapa Perlu Pilih Lanafira?

Lanafira memahami keperluan pelanggannya dan mampu menyediakan pelbagai pilihan pakaian dan aksesori muslimah mengikut kehendak dan citarasa pelanggan berbanding di tempat yang lain.. Dengan kepelbagaian jenis pakaian muslimah seperti kurung moden, kebaya, dress, peplum dan pelbagai aksesori yang lain, semuanya mengikut gaya trendy masa kini.. Paling penting ianya menepati tuntutan syariat Islam... Kan lebih manis dengan gaya yang trendy tetapi menepati syariat Islam.. Baru lah awesome... Tak gitu..!


Apa Yang Ada Di Lanafira?

Ok, di Butik Lanafira korang boleh dapatkan pelbagai jenis busana muslimah yang cantik-cantik dan fesyennya mengikut trend terkini.. Jom kite lihat antara koleksi pakaian muslimah yang ada di Butik Lanafira ini..


Antara yang ditawarkan di Lanafira ialah Blouse & Tops, Kebaya Modern, Long Dress, Modern Peplum dan Skirt Labuh... Lanafira juga memperkenalkan rekaan eksklusif seperti koleksi Mellisa Long Dress dan Alana Kebaya selain daripada Sofea Modern Peplum dan Pucci Long Dress.. Setiap rekaan yang ditampilkan dihiasi dengan pelbagai variasi warna mengikut trend semasa..




Busana muslimah yang terdapat di Lanafira ini boleh digayakan dalam pelbagai keadaan.. Untuk kemajlis-majlis tertentu mahupun ke pejabat.. Bagi korang yang tengah mencari busana muslimah untuk majlis-majlis atau mungkin juga ada yang ingin buat koleksi baju ke pejabat, bolehlah cuba usha di Butik Online Lanafira ni.. Aku yakin korang akan menyukai fesyen yang diketengahkan oleh Lanafira..

Untuk mendapatkan busana muslimah yang trendy, berkualiti dan selesa untuk dipakai, korang bolehlah membeli belah di Lanafira sekarang..

Untuk sebarang pembelian dan maklumat lanjut, sila layari :-

Website

Facebook

Instagram


11 comments on "Butik Lanafira Menawarkan Busana Muslimah Yang Trendy "