Giveaway Paling Gedik

Giveaway Paling Gedik  |  Hi korang!! Nampaknya hari ni aku sangatlah free sebab semua kerja urgent dah selesai semuanya.. Time-time ni lah aku boleh lapangkan diri untuk join giveaway kengkawan... Orite, kali ni aku nak join giveaway yang agak gedik sikit.. Hehe.. Kenapa gedik? Sebab tajuknya Giveaway Paling Gedik!! Haha.. Sweet sangat tajuknya.. 

Klik banner untuk join

Untuk giveaway ni, hanya seorang pemenang sahaja dicari.. Hadiahnya pun comel sangat secomel tajuk giveaway ni.. Nak tahu ke hadiah apa? 


Tu dia.. Baju tidoq yang comel-comel belaka.. Haisss comel sangat weh baju tido ni.. Mane mau dapat ni? Rasa nak beli semua jerk kalau jumpa.. Haha.. Kalau korang rasa nak merasa pakai baju tidoq yang comel ni, jom la join reramai giveaway ni.. Mane tau ada rezeki menangkan.. Aku pun sekadar mencuba nasib jerk la ni.. Sebab sorang aje yang akan dinobatkan sebagai pemenang.. Hihi..

Kalau rasa nak join tu, boleh klik banner kat atas nun ye.. Syaratnya sangatlah mudah.. Pejam mata pun boleh setel.. Haha!! Drama sangat hakuu!!


Tarikh Tamat
Bila-bila masa sahaja!!



20 comments on "Giveaway Paling Gedik"
  1. good luck Lea.

    reen pernah tgok baju tdu comel2 kat sgshop. hee

    ReplyDelete
  2. menarik sgt tajuk GA dia.... hehehe....s emoga berjaya Lea

    ReplyDelete
  3. Ok, bila tegok baju2 itu memang terasa amat gedik untuk join...hehehe

    ReplyDelete
  4. ingat apa la giveaway gedik haaa.. good luck la lea.. kalau boleh baju tidoo gedikk :D

    ReplyDelete
  5. All the best kak 💪💪💪

    ReplyDelete
  6. Comelnya hadiah GA ni. Model pun comel. Macam tak muat je baju tu dengan Siqah. Hehe.

    Btw, Good Luck Lea :)

    ReplyDelete
  7. Best of luck, Lea.. Tahniah kerana nama awak tersenarai dalam Top Commentor saya pada bulan nie..

    ReplyDelete
  8. http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/10/top-commentor-september-oktober-2017.html

    ReplyDelete
  9. kawaiii sgt baju nya ! best of luck lea :)

    ReplyDelete
  10. amboi tajuk GA ni. mengancam .. hehe.. btw gud kakak cantik!

    ReplyDelete