Abadikan Kenangan Indah Di Personalized Mug WePrintGift

Abadikan Kenangan Indah Di Personalized Mug WePrintGift  |  Sudah menjadi trend zaman sekarang, kalau boleh semua benda nak di custom made untuk dijadikan koleksi peribadi.. Begitu juga dengan aku, pelbagai barangan custom made dan personalized dah aku kumpul buat koleksi dengan mengabdikan gambar kenangan bersama yang tersayang.. Kebiasaannya barang yang sering menjadi perhatian untuk dijadikan barangan personalized adalah Mug.. Kenapa Mug? Mug adalah salah satu barang penting yang perlu ada di setiap rumah atau di tempat kerja.. Ia merupakan pilihan yang popular untuk dijadikan barang peribadi mahupun hadiah.. Macam aku juga, kalau nak create barang peribadi, pilihan pertama aku adalah Mug..  Terdahulu, aku sempat custom made Mother's Day Mug untuk emak aku sempena hari ibu.. Kali ni aku nak abadikan kenangan indah bersama anak aku pula di Personalized Mug WePrintGift..

weprint, weprintgift, mug peribadi, mug, personalized mug, mug cantik

Tentang WePrintGift

WePrintGift merupakan sebuah laman web printing online yang menawarkan lebih 3,000 produk  dan barangan untuk dipilih dengan kualiti tinggi, user-friendly design tools dan kaedah percetakan yang tahan lama... Selain itu, jaminan wang dikembalikan adalah 100%, bantuan customer service yang pantas dan terbaik serta anda akan nikmati pengalaman membeli belah di WePrintGift yang menyenangkan..


Abadikan Kenangan Indah Di Personalized Mug WePrintGift

Sepertimana yang aku nyatakan tadi, mug adalah sesuatu yang penting di rumah mahupun di tempat kerja dan menjadi item popular bilamana seseorang ingin jadikannya koleksi peribadi mahupun sebagai hadiah.. Kalau kita lihat sendiri, bila ke majlis kenduri kahwin, ramai yang memilih mug sebagai cenderahati.. Tak kurang juga yang memilih sebagai hadiah sempena hari jadi, hari ibu, hari bapa, hari guru dan sebagainya..

Aku sendiri gemar mengumpul mug sebagai koleksi peribadi aku disamping mengabdikan gambar kenangan bersama orang tersayang... Pilihan aku kali ni adalah dengan menggunakan perkhidmatan printing dari WePrintGift.. Kenapa aku pilih WePrintGift?? Haa banyak sebabnya.. Salah satunya, aku suka kualiti gambar dan tulisannya.. Jelas dan terang serta tahan lama kerana mereka menggunakan heat transfer printing technology untuk mencetak gambar dan tulisan mengikut design kita sendiri.. Jadi, gambar yang diprint cantik dan menarik.. Barulah moment indah terlakar dimug tersebut dengan sempurna.. Tak gitu?? Hehe..

Korang pun boleh dapatkan personalized mug anda sendiri di WePrintGift.. Korang pasti takkan kecewa dengan kualiti yang diberikan kerana WeprintGift adalah antara yang terbaik.. 


Kenapa Perlu Tempah Mug Anda Di WePrintGift

Beberapa sebab lain yang perlu korang tahu kenapa perlu tempah mug di WeprintGift adalah :-

  • Diperbuat dari bahan seramik
  • Bersaiz 3.25" diameter dan 3.75" tinggi
  • Boleh digunakan dalam Dishwasher dan Microwave
  • Boleh didapati juga dalam saiz 11oz
  • Gred AA dengan kualiti premium
  • Dicetak sepenuhnya dengan monogram, logo dan sebarang imej di permukaannya
  • Boleh didapati dalam 2 jenis cetakan iaitu Glossy dan Matte
  • Pesanan tiada had minimum ( no minimum order require (MOQ) )

Cara Order Personalized Mug Di WePrintGift

Tak rugi menempah mug peribadi di WePrintGift kerana perkhidmatan yang diberikan adalah superb terbaik. dan kualiti mug juga terjamin.. Aku sendiri berpuashati dengan perkhidmatan dan kualiti mug dari WePrintGift.. Mug yang aku tempah ni bolehlah menjadi kenangan aku dengan anak aku.. Manalah tahu, bila anak dah besar nanti gambar yang diabadikan tu dah hilang atau terdelete, bolehlah dia tengok di mug tersebut.. Sebab itulah, korang pun perlu ada satu untuk dijadikan kenangan.. Tak perlu risau, cara nak tempah mug di WePrintGift sangatlah mudah.. Jom aku ajarkan..

Cara membuat tempahan di WePrintGift :-

Langkah 1 - Pilih produk yang anda suka

Langkah 2 - Cipta design anda sendiri

Langkah 3 - Tempah dan buat bayaran

Untuk panduan lebih lengkap cara membuat tempahan di WePrintGift, sila klik link dibawah ini :-
http://www.weprintgift.com/index.php?route=information/information&information_id=22


Miliki Mug Peribadi Anda Sekarang!

Untuk maklumat lanjut atau sebarang tempahan, sila layari :-

Wedsite : www.weprintgift.com
Facebook : https://www.facebook.com/weprintgift2017/ 
E-mel : enquiry@weprintgift.com



15 comments on "Abadikan Kenangan Indah Di Personalized Mug WePrintGift "
  1. cantik sangat! ada logo logo social media disitu. warna warni..happening.Nak la jugak

    ReplyDelete
  2. cantiknya mug tu. boleh buat untuk bagi hadiah kat orang juga. huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nak juga la.... Hihi... Dah byk pilihan tuk print mug. Bgs ni persaingan yg sihat

      Delete
  3. cantikk!good sharing ni!senanglah pasni nak bagi hadiah kan!boleh customize muka sendiri!hehe

    ReplyDelete
  4. wahhhh.. weprintgift pulak.. banyak pilihan sekarang ni :D

    ReplyDelete
  5. comellah gelas tu siap ada gambar, kalau macamni minum hari-hari kena tatap muka.

    ReplyDelete
  6. untuk kenangan memang rasenya berbaloi untuk buat printing ni :) at least buat satu gmbr satu prcutian

    ReplyDelete
  7. Bestnya. InsyaaAllah nak print jgak one fine day. Sekarang kalut skit. Hihi

    ReplyDelete
  8. wow... cantiklah.. nanti boleh tengok-tengok. thanks sharing.

    ReplyDelete
  9. cantik! WePrintGift pulak ye.. busyra baru dngar. boleh try lepas ni.

    ReplyDelete