First Giveaway By Blog Buku Pinky!

First Giveaway By Blog Buku Pinky!  |  Holaaa...!! Selamat pagi gaisss!! Kembali bekerja setelah bercuti semalam.. Pepagi ni sesambil sarapan kita join satu giveaway kawan baru kita ni... Hadiahnya menarik uollsss... Sesambil tu bolehla kita support kengkawan baru kita ni kan.. Orite, first giveaway by Blog Buku Pinky!.. Yeahh itulah tajuk giveaway yang dianjurkan oleh Blogger Azie ni.. Ape-ape pun kita kasi up dulu banner giveaway bagi melengkapi syarat yang ditetapkan..

giveaway, contest, segmen
First Giveaway By Blog Buku Pinky!
Klik banner untuk join

Giveaway ni berlangsung selama sebulan ye tuan-tuan dan puan-puan sekalian... Syarat yang ditetapkan pun sangatlah mudah... Tutup mata pun boleh settle punye.. (yeyo-oooo jerk aku kan)... Blogger Azie mencari 10 orang pemenang ye.. Banyak tu.. Ada peluang untuk menang tau.. Korang tak berminat ke nak join.. Hadiah menarik menanti korang... Moh le join sesama dengan aku ni.. Segan pulak join sengsorang tak de geng.. Haha!! Kalau nak tengok hadiah boleh klik banner kat atas yek.. Kalau nak join pun kene klik banner kat atas tu.. Toksah nak segan-segan sangatlah ye.. Hiks..

Okies, semua syarat aku dah settlekan.. Para Sponsor sekali aku follow.. Ahakz.. Dengan lafaz Bismillah aku join giveaway by Blog Buku Pinky ni.. Alhamdulillah...

Jom korang join sama.. Kasi meriah giveaway sahabat baru kita ni...


Tarikh Tamat
05 Oktober 2017


16 comments on "First Giveaway By Blog Buku Pinky!"
  1. Buku pink memang dekat sangat dengan Lea tu. .moga berezki..amin.

    ReplyDelete
  2. Tq sis sbab dah join giveaway kita! good luck ye :D

    ReplyDelete
  3. ggod luck :)

    https://aztieyshana.blogspot.my/2017/09/giveaway-by-blog-buku-pinky.html

    ReplyDelete
  4. Datang dari GA yang sama...Good luck..

    http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html

    ReplyDelete
  5. datang dari GA yang sama :)

    https://eyranasrin.blogspot.my/

    ReplyDelete
  6. Hi, All the best k !
    Jom terjah sini jugakk~
    http://nonasani.blogspot.my/2017/09/first-giveaway-by-blog-buku-pinky.html

    ReplyDelete