First Beauty Box Giveaway by Us with Love ❤

First Beauty Box Giveaway by Us with Love ❤ |  Comel sangat tajuk giveaway ni sebab ada kat belakang tu.. hehe.. Mula-mula rasa malas nk join giveaway ni.. Lastnya terjebak jugak sebab tetiba ada masa terluang dan tak tahu nak buat apa.. Anak pun tido dengan gojessssnyee.. Hiks.. So, dapatlah aku join First Beauty Box Giveaway by Us with Love ❤ ni... Apa-apa pun kita up banner giveaway dulu yek.. Kang tak lengkap pulak syarat-syarat yang dikenakan.. 

Klik banner untuk join

Kalau korang nak tahu, giveaway ni ramai sponsor.. Jadi, sebab itulah hadiahnya jugak hebat iaitu pemenang akan mendapat sebuah beautybox yang didalamnya terdapat barangan bernilai RM 250.. Perghhh best ohh!! Tapi cuma seorang pemenang sahaja dicari... Layakkah aku? Bertuahkah aku? Terpilihkah aku?? Ohh, itu terpulang pada rezeki masing-masingkan.. Kalau terpilih, Alhamdulillah.. Kalau tak terpilih, itu bermakna bukan rezeki aku dan mungkin rezeki korang... hehe.. Yang penting, kite support sesama sendiri supaya ukhwah terjalin lebih erat.. Haaa tu dia, siap keluar ayat ukhwah tu.. Kerrrrrlaaazzzzz ko mak!!

Rasanya semua sponsor pun aku dah follow sebelum ni dan agak rapat jugak dengan mereka-mereka.. Siqah, Nurul, Mrs. Pip, Mellya, Shafyqah dan Aira... 

Siqah memang aku rapat sejak dulu lagi.. Tu pun sebab kitorang minat membaca dan aku banyak tanye dia pasal gambar.. Dia snap dan edit gambar memang cantik sangat,... Kagum siot aku dengan dia.. 

Nurul lak aku rapat sejak join giveaway dia dulu dan terus kontek untuk beli shaklee dan seterusnya disebabkan planner pulak.. Haha!! Gile betul kan... 

Mr. Pip, selalu blogwalking blog aku dan aku jugak selalu terjah blog dia.. Cuma sekarang jerk aku ni kekangan masa sangat tak dapat nak jengok Mrs. Pip Sangat.. Sori yek Mrs. Pip.. Nanti ada masa lea kembali.. hehe.. 

Mellya, dulu-dulu kerap join giveaway dia.. Semua giveaway yang dianjurkannya sangat menarik dan mendapat sambutan.. Dari situ aku kenal dia.. 

Shafyqah pun sama.. Selalu terjah blog aku.. Dan aku ni jerk jarang-jarang jengok dan melawat dia.. Cam aku cakap tadi la kekangan masa dik oiii... 

Aira, Yess baru jerk berkenal-kenalan.. Lagik rapat bila satu group dalam #teambloggerpantaitimur.. Moga terus erat silaturahim kita dalam group pata timo tu yek.. hehehe..

Hoh panjang lebo la pulak entry ni.. Saje buat panjang sebab semua sponsor aku kenal.. So, apa salahnya sekali sekala bercerita sal dorang kan.. Bukan selalu.. Jadinya, kepada korang yang nak join giveaway ni klik jerk banner kat atas tu yek.. Meh la kite pakat join reramai kasi meriah giveaway ni hokeh... Akak chowww dulu!!



Tarikh Tamat
20 Oktober 2017

8 comments on "First Beauty Box Giveaway by Us with Love ❤"
  1. Thanks sudi join ^^ good luck and all the best ya. Senarai peserta >> http://mellyacrayola.blogspot.my/2017/09/senarai-peserta-first-beauty-box.html

    ReplyDelete
  2. Malunya saya 🙈 Tak pandai mana pun edit. Anyway, thank you tau Lea selalu support 😍

    Siqah dah up entri pasal cara Siqah edit gambar eh. Nanti baca lah. Kalau mana yang tak faham, boleh tanya :)

    ReplyDelete
  3. hai awak.
    blogwalking sini.
    semoga murah rezeki awak ^_^

    https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/10/first-beauty-box-giveaway-by-us-with.html

    ReplyDelete