Cover Profile Facebook Page Blog Lea Azleeya By Blogger Busyra

Cover Profile Facebook Page Blog Lea Azleeya By Blogger Busyra  |  Lama dah nak buat entry ni tapi tertangguh aje.. Lama juga rasanya tak menaip sesuatu yang agak personal.. Kali ni cuba cari masa untuk taip entry ni sedaya mungkin.. Hehe.. Orite, ritu ada terbaca entry dari adik blogger kite ni.. Busyra Takiyudin tentang Request Free Header Blog | Little Home Design... Beliau nak hadiahkan header yang beliau create sendiri buat blogger yang berhajat nak tukar baru header blog.. Wahh teruja mak nak.. Tapi aku nak buat cover profile facebook page aku.. Jadi aku try la tanye kot-kot dia boleh buat.. Alhamdulillah, dia terima.. Thankz Busyra... Jadi rini aku nak kasi tunjuk cover profile facebook page Blog Lea Azleeya yang di create oleh Blogger Busyra ni..

Cover Profile Facebook Page Blog Lea Azleeya By Blogger Busyra
Cover Profile Facebook Page Blog Lea Azleeya By Blogger Busyra 

Inilah designnya.. Sedondon dengan header blog... Aku suka!! Hiks.. Bezanya cuma aku tambahkan sekali email aku di cover profile ni.. Jadinya, bila orang tengok header blog n cover profile facebook page aku dah boleh tau itu AKU..!! haha.. Kekwat betulkan MAK!!

Facebook page Blog Lea Azleeya


Ok, dah siap pasang dah pun.. Cantik tak?? Hehe.. Thankz sangat-sangat buat Adik Busyra sebab sudi buatkan akak cover profile yang cantik dan kemas ni... Percuma lagik tu... Yang sedang membaca tu, kalau nak sedekah LIKE untuk facebook page Blog Lea Azleeya dialu-alukan yek.. Jasamu dikenang.. Hehehe.

Oklah, kalau korang rasa nak tukar design header ke atau korang nak tempah bisness card pun boleh dengan Adik Busyra ni.. Design yang beliau buat memang MELATOP hokeh!! Bukan takat bisness card tapi memang beliau menyediakan perkhidmatan printing.. Boleh terjah blog beliau di http://www.busyratakiyudin.com/ sekarang untuk maklumat lanjut atau untuk sebarang pertanyaan, korang boleh terus email ke busyra_23@yahoo.com... 


16 comments on "Cover Profile Facebook Page Blog Lea Azleeya By Blogger Busyra "
  1. wah cantiklah lea....nak free jugak boleh????hahaha...

    ReplyDelete
  2. Cantik...sentuhan Busyra memuaskan hati..like.

    ReplyDelete
  3. Jemput singgah dan baca :)

    https://messarah.blogspot.my/2017/09/im-glad-to-be-part-of-them-sea-games.html

    ReplyDelete
  4. eh..cantiklah...nanti nak jugaklah suruh busyra buatkan

    ReplyDelete
  5. Cantik cover profile fb page tu, lea..saya nak buat page tak konfiden..ada ke orang nak 'like'..haha

    ReplyDelete