Belaian Menawan Sepanjang Hari Dengan ENCHANTEUR 24H Moist Perfumed Body Lotion

Belaian Menawan Sepanjang Hari Dengan ENCHANTEUR 24H Moist Perfumed Body Lotion  |  Wahh kemain panjang lagik tajuk entry kali ni yekk.. Mane tak nya terlebih teruja dengan surprise dari Enchanteur Malaysia.. Baru-baru ni aku ada terima sebuah kotak menawan dari Enchanteur Malaysia.. Siap berikat reben lagik.. Tak sabar-sabar rasanya nak tahu isi dalamnya.. Bila dah buka, nahhhh bau harum menerjah deria bau aku.. Kalau sebut aje Enchanteur, tak sah kalau tak dikaitkan dengan keharuman produknya.. Jenama yang diyakini sejak dulu lagi dengan keharumannya yang semerbak.. Betul tak? Kali ni Enchanteur muncul dengan produk baru yang akan memberi belaian menawan sepanjang hari dengan ENCHANTEUR 24H Moist Perfumed Body Lotion...


Sebelum korang berkenalan dengan rangkaian produk ENCHANTEUR 24H Moist Perfumed Body Lotion, aku nak tunjuk dulu kotak indah yang aku terima tu.. Inilah kotaknya.. Comel jerk siap ber-reben lagik.. Kotaknya pun cantik, berbunga-bunga... Jom tengok isi dalamnya pula..

enchanteur, body lotion, lotion. losyen, perfumed body lotion, ENCHANTEUR 24H Moist Perfumed Body Lotion
ENCHANTEUR 24H Moist Perfumed Body Lotion
Dalam box indah ini terdapat 3 item iaitu 2 wangian losyen dan memo bottle bersaiz A5... Kenapa disertakan sekali botol air tu? Haaa kalau korang nak tahu, ini jawapannya.. Fakta lazim yang sememangnya diketahui umum bahawa pengambilan 8 hingga 10 gelas air sehari dapat memastikan badan kita mempunyai bekalan air yang mencukupi untuk berfungsi. Tetapi ramai yang tidak menyedari bahawa hanya dengan meminum air tidak mencukupi untuk meningkatkan penghidratan pada kulit. Kulit yang mengalami dehidrasi akan menjadi kusam dan boleh membawa kepada masalah kulit yang lain seperti kegatalan dan alahan. 

Ramai wanita termasuklah suri rumah yang perlu berhadapan dengan kerja-kerja mencuci atau atau yang terdedah pada persekitaran yang berhawa dingin, akan cenderung mengalami kulit kering. Penggunaan losyen tangan dan badan boleh mengekalkan hidrasi kulit, namun memerlukan pengaplikasian semula beberapa kali sehari agar kelembapan sepanjang hari.   


Losyen baharu ENCHANTEUR 24H Moist Perfumed Body Lotion yang dirumus khas dengan air mawar, ekstrak lily putih, dan minyak zaitun menawarkan losyen untuk wanita yang sibuk dengan tugasan, agar kulit mereka kekal lembap, muda dan berseri sepanjang hari hanya dengan penggunaan sekali dalam sehari. Air Mawar merupakan bahan semula jadi yang menyubur dan menghidratkan kulit. Ekstrak Lily Putih pula kaya dengan asid amino dan mineral manakala Minyak Zaitun pula sememangnya terbukti dengan manfaatnya dalam mengekalkan kecantikan kulit. Gabungan ketiga-tiga bahan semula jadi yang istimewa ini bekerja untuk meresap jauh ke dalam kulit agar dapat memelihara, melembap, dan menyuburkan kulit agar tangan dan badan kekal lembut, licin dan awet muda! 

Telah terbukti secara klinikal bahawa hanya dengan sekali penggunaan ENCHANTEUR 24H Moist Perfumed Body Lotion, kulit dapat menikmati pelembapan segera dan penghidratan sehingga 24 jam. Ia membekalkan kelembapan serta tekstur yang selesa pada kulit. ENCHANTEUR 24H Moist Perfumed Body Lotion adalah berasaskan air dan tidak meninggalkan rasa berminyak dan melekit pada tangan mahupun badan. Sebagai pakar dalam produk penjagaan peribadi dengan wangian, ENCHANTEUR 24H Moist Perfumed Body Lotion  ini turut disulami dengan wangian inspirasi Perancis ENCHANTEUR yang mampu menyemarakkan dan menghidupkan semula detik romantis. ENCHANTEUR 24H Moist Perfumed Body Lotion mengekalkan kulit tangan dan badan anda sihat dan sehalus sutera manakala wangian ENCHANTEUR yang tahan lama meningkatkan daya penarik anda. 

ENCHANTEUR 24H Moist Perfumed Body Lotion menawarkan 3 variasi iaitu Romantic, Alluring dan Charming yang akan memastikan kulit anda sentiasa lembut dan halus dengan kelembapan sehingga 24 jam serta wangian yang tahan sepanjang hari. 


ENCHANTEUR Romantic 
(dicipta untuk membangkitkan keceriaan dan aura kewanitaan)  

Aroma keceriaan yang terhasil dari aroma Mandarin yang menyegarkan, bunga Violet dan Galbanum yang menjadi simbolik permulaan sebuah cinta yang indah. Sama seperti cinta sejati yang tumbuh mewangi, haruman ROMANTIC ini berkembang mekar dengan Bulgarian Roses dan White Jasmine yang dicampur dengan wangian Mimosa dan Orange Flower. Tarikan aroma Sandalwood dan Vanilla yang berkekalan ini bagai menghimpun kesemua aroma ini di dalam sebuah simpulan ikatan cinta yang penuh dengan keajaiban.  


ENCHANTEUR Alluring 
(dicipta untuk gadis mempersona, penuh semangat & misteri)  

Haruman eksotik menggoda yang memberikan aura si gadis manis yang penuh misteri. Ia menggabungkan nota Bergamot dan Passion Fruit, meresap  jauh kedalam haruman Mawar dan Iris yang memukau, dihangatkan oleh aroma Vanila, Musk dan Vetiver- mencipta wangian tersendiri yang penuh dengan keberanian.    


ENCHANTEUR Charming 
(direka untuk wanita yang sensual, elegan dan sofistikated) 

Wangian yang sepadan dengan personaliti sofistikated, kewanitaan yang bergaya melalui gabungan eksotik Rose dan Muguet (Lily) yang diserlahkan dengan Citrus dan Aldehydes. Ia kemudian disuami dengan bauan halus nota Musk dan Cedarwood yang pasti melengkapkan gaya dalaman anda dengan sempurna. 

Kini, wanita sibuk di rumah mahupun di pejabat boleh menjaga kecantikan dan memanjakan diri sendiri dengan harga yang berpatutan. Rangkaian baharu ENCHANTEUR 24H Moist Perfumed Body Lotion dijual pada harga RM11.90 (termasuk 6% GST) setiap botol bersaiz 220ml dan boleh didapati di semua pasaraya utama, pasaraya hyper, dan farmasi. 

Untuk maklumat lanjut tentang ENCHANTEUR, sila layari :- 

Website

Facebook 


12 comments on "Belaian Menawan Sepanjang Hari Dengan ENCHANTEUR 24H Moist Perfumed Body Lotion"
  1. ermmm...wanginyaaaaa....dlm pantang jangan waangi2 sangat tau....kikiki

    ReplyDelete
  2. Memang bagus kita jaga penampilan

    bau pun mnenyenagkan

    keyakinan diri bertambah

    ReplyDelete
  3. suka produk ni dari dulu..botol air tu pun cantik!

    ReplyDelete
  4. Suka sangat dengan bau losyen yang dapat tu...bau sampai ke malam tau....

    ReplyDelete
  5. encanter ni dari aida anak dara dulu kala.
    maintain sampai skang, lea.
    mantap!

    ReplyDelete
  6. mmg best sngt enchantuer niii.. mewangi satu rumah!

    ReplyDelete
  7. Shad paling suka Alluring. Romantic pun wangi.. Tidur nyenyak sebab bau best sangat.. hehe

    ReplyDelete