Menang Giveaway Raya By Mya And Friends

Menang Giveaway Raya By Mya And Friends  |  Dek kerana sibuk beraya sampai aku terlupa nak up entry tentang terpilihnya aku sebagai pemenang dalam Giveaway Raya by Mya And Friends ni... Senarai pemenang dah pun diumumkan pada 21 Jun 2017 yang lalu... Dah lama kot.. Aku jerk yang terlebih raya sampai lupa nak update.. Ngeeee!!

Menang Giveaway Raya By Mya And Friends
Menang Giveaway Raya By Mya And Friends

Seramai 4 orang pemenang telah diumumkan... Alhamdulillah aku tersenarai sebagai pemenang tempat pertama... Sungguh murah rezeki aku dibulan ramadhan dan di bulan syawal.. Mungkin juga rezeki baby baru ni kot... Hehe.. Alhamdulillah.. Hadiah untuk giveaway ni agak lumayan juga nilainya...

Tempat pertama : RM 100
Tempat kedua : RM 70
Tempat ketiga RM 50
Tempat keempat : RM 20

Dalam IG dah update sebenarnya.. Hehe.. Alhamdulillah dengan menangnya giveaway duit raya ni, dapatlah cover sikit sebanyak duit yang dah habis untuk persiapan hari raya... Syukur.. Pape pun terima kasih sangat-sangat kepada penganjur giveaway, Mya dan kengkawan yang menjadi sponsors.. Dorang pun tak asing lagik, semua pun dari group AFB... Thankz korang!!

Jom terjah blog dorang...

 Mya
 Ain



11 comments on "Menang Giveaway Raya By Mya And Friends"