Lipstik NOVO Hadiah Top Commentator Blog Starlavenderluna

Lipstik NOVO Hadiah Top Commentator Blog Starlavenderluna  |  Bila dah terlebih makan kuih raya, semua bende pun lupa.. Hehe.. Agak lambat sikit aku update tentang hadiah yang aku terima daripada Blogger Shikin ni.. Lipstik NOVO hadiah Top Commentator Blog Starlavenderluna.. Di entry terdahulu aku pernah update yang aku tersenarai sebagai Top Commentator di Blog Starlavenderluna kan.. Baca kat SINI... Dan hadiahnya sudah pun selamat aku terima sebenarnya.. Sebelum raya lagi.. Aku aje yang terlupa nak update.. Adesss!!

Lipstik NOVO Hadiah Top Commentator Blog Starlavenderluna
Lipstik NOVO Hadiah Top Commentator Blog Starlavenderluna

Inilah rupa hadiah yang aku terima.. Lipstik NOVO... Lipstik ni best tau.. Dwiwarna.. Warnanya pun cantik.. Bukan jenis matte ye.. Bila pakai, nampak lembap jerk bibir.... Paling best bila apply kat bibir kedua-dua warna, nampak kontra.. Kalau bibir korang jenis cerah, memang cantik pakai lipstik ni.. Ala-ala bibir artis korea gittewwww!! Bibir aku ni tak berapa nak cerah.. Tapi masih ok la bila dipakai..


Dwiwarna... Red + pink... Kombinasi warna yang menarik bila dipakai memang nampak cantik.. Aku biasa pakai warna pink tu belah luar bibir.. Warna merah, belah dalam.. Lipstik ni pun tahan lama.. Lepas makan pun masih bersisa warna lipstiknye... 


Yeahhh... Calit kat tangan sudah.. Kang tunjuk gambar calit kat bibir aku kang, ramai yang muntah hijau pulak.. Haha... Kire jelas la kan tu warnanya.. Pink dan merah.. Banyak lagi sebenarnya variasi warna lipstik NOVO ni.. Kebanyakan warnanya menarik.. 


Ini antara warna-warna yang ada... No.01 tu pun menarik uolls.. hiks.. Aku pernah tengok orang jual lipstik NOVO ni dalam koleksi warna nude... Cantik ohhh!!.. Hadoii... Apa-apa pun, aku nak ucapkan terima kasih bebanyak kepada Blogger Shikin untuk hadiahnya yang terlebih ohsemnesssss ni... Alhamdulillah aku dapat warna yang aku suka.. Thankz tau Shikin...

Orite, nak promot sikit ye.. Kalau korang nak mendapatkan perkhidmatan Urut Terapi Buang Angin Bagi Wanita Muslimah bagi kawasan Salak Tinggi, Nilai, Dengkil, Putrajaya dan Cyberjaya bolehlah menghubungi Blogger Shikin ni.. Beliau ada menawarkan perkhidmatan tersebut.. Hanya untuk Wanita Muslimah aje yerk.. Lelaki tidak dibenarkan sama sekali.. Haha!! Untuk caj perkhidmatan, boleh tengok dekat bawah ni..

Caj Perkhidmatan untuk 1 Jam

Salak Tinggi
RM 35.00

Kawasan lain
Pilihan 1 - RM 35.00 (Rumah beliau)
Pilihan 2 - RM 45.00 (Rumah anda)


Untuk temujanji, sila hubungi :-

Shikin Razali
019-988 4032



11 comments on "Lipstik NOVO Hadiah Top Commentator Blog Starlavenderluna"
  1. Congrats dear..cantikkan lipstick ni...

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah rezeki...tahniah..memang terbaiklah..mesti ciut miut bila Lea pakai lipstik dwiwarna tu..sebab kak PC tengok pun cantik je.

    ReplyDelete
  3. Wahhh😍 thanks Lea sbb buat entri khas utk saya.. Amboii siao promote lagi tue, hihi... Semoga ikatan ukhuwah antara kita akan berkekalan hendaknya Insha Allah...

    ReplyDelete
  4. cantiklah warnanya! macam kena beli satu je hikhik. btw tahniah kak!

    ReplyDelete
  5. wow dua colour.. bling2 da mata kiteee tengok.. takleh tahan lipstick2 ni..

    CT follow sini..
    jemput singgah www.sitiyangmenaip.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Memang best lipstiknya.. hehehe
    Tahniah Lea..

    ReplyDelete