Aidilfitri Giveaway By Faye And Friends

Aidilfitri Giveaway By Faye And Friends  |  Dah kenapa hari ni aku sakan sangat join giveaway ni.. Ngeee... Kali ni berusaha keras pula join giveaway by Faye and Friends ni pulak.. Dah bila ada ayat 'and friends' kat belakang tajuk entry, harussss lah syaratnya agak  mencabar.. Mencabar diri dalam follow memollow blog, fb, ig dan sebagainya.. Banyak ohhh!! Nasib baik lah ramai yang menjadi sponsor untuk giveaway ni memang dah aku follow.. hiks..

Aidilfitri Giveaway By Faye And Friends
Aidilfitri Giveaway By Faye And Friends
Nak join?? Klik aje banner kat atas ni ye..

Ok, giveaway ni agak ramai juga sponsornya.. So, jumlah pemenang juga ramai.. Seramai 32 pemenang dicari.. Ramai tu ohh!! Peluang untuk menang tersangatlah cerah.. Rugi kalau korang tak join tau.. Hadiah yang disediakan pun agak menarik.. Nak tau hadiah ape yang ada, klik SINI.. Dah tengok hadiah, jom pakat join ramai-ramai yek..

Tarikh tamat
03 Ogos 2017


15 comments on "Aidilfitri Giveaway By Faye And Friends"
  1. datang blog walking dr segmen yang sama

    https://ainimrashihah.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Best of luck Lea.. Semoga ada rezeki untuk awak... 😍

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum,
    singgah blogwalking dari GA yang sama.

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html

    ReplyDelete
  5. hi, terima kasih sudi join GA saya πŸ’— goodluck ye πŸ˜„ saya dah update senarai pesera. boleh semak di sini > https://fws00blog.blogspot.my/2017/07/senarai-peserta-aidilfitri-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  6. Good luck awak..Datang dari GA yang sama..

    http://anumabdullah93.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html

    ReplyDelete
  7. gud luck preggy Lea

    https://umifuzy.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-idilfitri-giveaway.html

    ReplyDelete
  8. Hi, saya datang dari GA yang sama.. good luck :)

    https://intansaffyna.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html

    ReplyDelete
  9. Singgah GA yg sama :)

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/07/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html

    ReplyDelete
  10. πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ
    Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...
    πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌπŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    ReplyDelete
  11. Haii, Adelia datang singgah dari GA yang sama. Good Luck ye

    https://adeliazahrah.blogspot.my/2017/08/aidilfitri-giveaway-by-faye-and-friends.html

    ReplyDelete