#RAMADHANGIVEAWAY bersama SGShop Malaysia

#RAMADHANGIVEAWAY bersama SGShop Malaysia  |  Untuk sekian kalinya mencuba nasib dalam giveaway bersama SGShop ni.. Kali ni join giveaway anjuran Blogger Sofie Adie pulak.. Hadiahnya tetap sama iaitu shopping credit bernilai RM 100 untuk 10 orang pemenang... Giveaway ni juga berlansung serentak di Instagram beliau tau.. So, korang bolehlah join di salah satu medium yang disediakan.. Aku memilih untuk join di blog aje.. Lebih senang..

#RAMADHANGIVEAWAY bersama SGShop Malaysia
#RAMADHANGIVEAWAY bersama SGShop Malaysia
Klik banner untuk join

Orite, aku sediakan sekali username SGShop aku kat sini iaitu username : LeaAzleeya....

Seperti giveaway SGShop rakan-rakan blogger yang lain, aku kena nyatakan barang apa yang aku nak sangat beli dekat SGShop Malaysia kalau menang GA ni.. Dan seperti jawapan aku kepada giveaway yang lain juga, aku masih kekalkan jawapan yang sama.. Selagi aku tak menang, selagi tu lah aku akan kekalkan barang yang aku ingin sangat beli dekat SGShop Malaysia nun... Haha.. Mesti korang jemu tengok sebab barang yang sama jerk aku up.. Huhu.. Barang apakah?? Jom tengok..


Inilah barang yang aku nak sangat beli kat SGShop Malaysia tu... Kabinet baju multifunctional... Boleh buat rak baju atau rak hiasan... Boleh cantum-cantum lagi dan buat bentuk sendiri.. Banyak lagi sebenarnya pilihan.. Tapi aku tertarik yang ni sebab warna putih dan cam comel jerk gambar-gambar yang ada depan pintu kabinet tu.. Harga RM 61.81 sahaja.. Mungkin kalau termasuk dengan postage tu cukup la kot RM100 tu.. Ghehe...!!

Orite, kalau korang berhajat jugak nak shopping free di SGShop Malaysia, bolehla join giveaway anjuran Sofie Adie ni.. Kot-kot rezeki menyebelahi kitakan.. Leh la shopping kabinet comel ni..


Tarikh Tutup
14 Jun 2017


19 comments on "#RAMADHANGIVEAWAY bersama SGShop Malaysia"
  1. gud luck kak..moga2 menjadi salah satu pemenang

    ReplyDelete
  2. Good luck lea. InsyaAllah ada rezeki boleh shopping bj baby.

    ReplyDelete
  3. Rugilah sapa tak join. RM1000 banyak tu!!! Good luck guys

    ReplyDelete
  4. banyaknya . apapun semoga berjaya awak :)

    ReplyDelete
  5. All the best lea... banyak sungguh giveaway sgshop ni rasa nak join yang orang lain punya plak...laa hiii..

    ReplyDelete
  6. wah bagusnya lea terus bagi username. all the best and salam ramadhan! :D

    ReplyDelete
  7. goodluck kak lea :)

    http://raizahalisah.blogspot.my/2017/06/ramadhangiveaway-bersama-sgshop-malaysia.html

    ReplyDelete
  8. Good luck..Dah joint haritu kat fb anjuran blogger lain..Alhamdulillah menang :D

    ReplyDelete
  9. waaaa..ramai juga nak beli rak cmni ..gudluck!

    jom jalan2 blog tgk video VIRAL kena baling seliper :)


    http://denhanda.blogspot.my/2017/06/baling-selipar-kerana-berebut-parking.html

    ReplyDelete
  10. Good luck Lea..

    Cantik sgt wardrobe tu..

    ReplyDelete