Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By Lokmanamirul

Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By Lokmanamirul  |  Ramai betul blogger tengah buat giveaway SGShop ni.... Bab-bab shopping ni haruslah kena join kalau ada yang buat giveaway.. Sebab ada barang yang nak dibeli di SGShop Malaysia sebenarnya... Kalau menang, tak payah dah aku susah-susah keluarkan duit untuk dapatkan barang yang aku nak tu kan.... Hehe.. Kali ni, aku join pulak giveaway by blogger Lokman Amirul ni.. 

Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By Lokmanamirul
Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By Lokmanamirul
Klik banner untuk join

Aku dah selamat daftar akaun di SGShop Malaysia dengan menggunakan username : LeaAzleeya.... So, dengan lafaz bismillah aku menjoinkan diri dalam giveaway ni.. hehe...

Hadiah untuk pemenang giveaway ni adalah shopping credit bernilai RM 100 untuk 10 orang pemenang.. Andai kata ada rezeki aku untuk menang ni, harusss aku beli kabinet baju untuk baby baru aku nanti.. Hajat hati nak letak kat umah mak aku.. Senang time pantang nanti.. Aku dah siap usha dah kat SGShop kabinet tu.. Nak tengok tak camne gayenye?? Meh aku tunjuk..


Banyak lagi sebenarnya pilihan.. Tapi aku tertarik yang ni sebab warna putih dan cam comel jerk gambar-gambar yang ada depan pintu kabinet tu.. 

Orite, kalau korang berhajat jugak nak shopping free di SGShop Malaysia, bolehla join giveaway  ni.. Kot-kot rezeki menyebelahi kitakan.. Leh la shopping kabinet comel ni..


Tarikh Tutup
31 Mei 2017


6 comments on "Giveaway RM1000 Shopping Credit SGshop Malaysia By Lokmanamirul"