Mummy Ayu's Giveaway

Assalamualaikum wbt..

Klik banner untuk turut serta

Mummy Ayu's Giveaway  |  Macam dah lama jerk tak join Giveaway... Bila kesihatan tak berapa nak mengizinkan, nak mengadap blog pown tak berapa nak selera.. Untuk tidak terus dilupakan, aku usahakan jugak untuk blogwalking ke blog-blog rakan blogger... hehe..

Pagi ni terasa terpanggil untuk join GA dari Mummy Ayu ni.. Hadiahnya terlalu kiut dan comel... Kalau ikutkan kemasalan ni memang tak daya nak join.. Bila terpandang hadiah yang begitu berwarna warni tu, ku gagahkan diri jugak untuk join.. Haha.. Cenggitu sekali yek.. Tapi yang sebetulnya aku dah buntu nak apdet blog ni.. Jalan terbaik aku join la GA.. Hahaha.. Jangan kecam hakak hokek...!!

Kalaulah ada rezeki untuk menang, aku nak pilih warna pepel tu.. Hahaha.. Contikkk songattt!!

Adehh terpanjang pulak entry GA kali ni.. Okeh la... Buat semua blogger melaysia, moh le kite join GA ni... Tak lama dah nak tamatnya... Support sesama kita... 

Tarikh Tamat
8 Mac 2017

12 comments on "Mummy Ayu's Giveaway"
  1. Yeah!! lea pun joint..
    semoga berjaya ye Lea..

    ReplyDelete
  2. nak join tp mcm x sempat. best of luck ya. :D

    ReplyDelete
  3. Good luck Lea...insyaAllah mana tahu rezeki kan....ameen.. :)

    ReplyDelete
  4. Comelnya hadiah GA ni :) Good luck Lea :)

    ReplyDelete
  5. Hi kak Lea.. Blogger Indonesia boleh join juga tak? hehehe

    Btw, saya dah follow akak. Saya follower ke 558 ^^

    www.theamazingjasmi.com

    ReplyDelete
  6. piga singgah from GA sama..
    Good luck^^

    http://mawarberduri-piqa.blogspot.my/2017/03/mummyayus-giveaway.html

    ReplyDelete