Blog Hampir Berlumut Tebal

Assalamualaikum wbt..


Blog Hampir Berlumut Tebal  |  Dah kenapa lumut tebal sangat tuuuu?? Hehe lama sangat dah rasanya aku abaikan blog ni.. Last posting pown pada  6 Mac 2017 ritu pasal Scandalsss aku... Bukan atas faktor malas aku tak apdet blog tetapi kesihatan aku agak terganggu minggu lepas.. Cuti Sakit berpanjangan... Sampai kerja kat opiz pown banyak tertangguh... Hari ni baru aku start kerja balik.. Cover semua kerja yang tertangguh.....


Rindu gile nak update blog sebenarnya... Banyak benda yang nak aku apdate tetapi perlu masa yang betul-betul free baru rasa selesa untuk keluarkan idea... Ada juga aku dapat job berbayar tetapi terpaksa aku tolak kerana aku takut tak dapat beri komitmen disebabkan kesihatan aku ni.. Huhuhu.. Mungkin bukan rezeki aku untuk kali ni kan...

Rindu jugak untuk blogwalking blog korang semua... Nak tahu perkembangan terkini korang.. Rasa dah seminggu aku tak ikuti perkembangan korang.. Insyaallah hari ni aku cuba untuk blogwalking blog korang semampu mungkin ye... hehe

Moga korang tak pernah melupakan aku... (Drama sangat aku... hahaha)... K la.. nak sambung kerja pulak... Banyak lagi yang perlu dibereskan... Hiks..  Doa aku moga korang semua berada dalam keadaan sihat sejahtera... :)

20 comments on "Blog Hampir Berlumut Tebal"
  1. alahai..kesiannya mak yong ni..takpe...fikirkan kesihatan dulu ye..nanti dah sihat boleh blogwalking laju-laju

    ~ Kisahsidairy~

    ReplyDelete
  2. Lea mabuk ya..tak apalah Lea..yang penting kesihatan Lea..baby..bila rasa ok..update la blog..lunaskan dulu kerja-kerja yang tertunggak tu satu per satu..

    ReplyDelete
  3. mna boleh lupa bloger hebat.. hihihihi, kan masa ni kadang2 eles ngn kita smpai x smpat nk blog..apa pun moga dipermudhkn lea, bawaa baby kot tu y sakit2

    ReplyDelete
  4. Pembawakan baby lagi ke Lea? dah bape bulan ek sekarang? Moga lea cepat sembuh ye. jaga diri baik2 ye :)

    Takpelah. nanti ada masa boleh update blog dan BW. Kesihatan diri amat penting. Kesihatan adalah kebahagiaan :)

    ReplyDelete
  5. Patutlah lama menghilang.. Semoga awak cepat sembuh seperti sediakala dan jaga kesihatan tue baik-baik.. =) Apapun saya sentiasa doakan awak dan bila buat keja tue, jangan stress sgt tau..

    ReplyDelete
  6. patutlah lama x nampak lea.. biasalah lea sakit ,ni rasa nak rehat jaa..dulu.. x pe lah slow22.. semoga cepat sembuh

    ReplyDelete
  7. Kalau demam ditambah sakit kepala memang tak selesa nak update blog kan... semoga sembuh sediakala ya...

    ReplyDelete
  8. Kan kadang2 bila tak update blog rasa macam ada yang kurang. Kesian awak sakit, bawa-bawa la berehat k?

    Semoga cepat sembuh :)

    ReplyDelete
  9. hehe takdelah berlumut sangat kak lea hikhik. keep updating tau elsa dah lama tak baca cerita2 dari akak :*

    ReplyDelete
  10. GWS lea..take your time..nak update blog pun kena tengok mood..kalau tak sihat, memang idea tak berapa nak keluar...

    ReplyDelete
  11. Lea, jaga diri.. Rehat secukupnya..
    Dahulukan mana yang lebih penting dear..

    ReplyDelete
  12. Cepat sembuh Lea.. Aku pun tengah sakit jugak nie. Tapi menggatal hati nak blog walking dan update blog. hihihi

    ReplyDelete
  13. Takpe mak yong.. faham..
    Sian dia.. semoga Lea makin sehat dan cergas..

    ReplyDelete
  14. semoga cpt kuat ye. xpe blog belumut sket2.. nnt kita cuci sama2

    ReplyDelete
  15. Semoga cepat banyak mendapat ide untuk update blog. Salam dari kota Surakarta, Indonesia.

    Grosir Perlengkapan Pramuka

    ReplyDelete
  16. jaga diri kak leaaaa.. <3 tak pe nnti ada masa blogwalking la..

    ReplyDelete
  17. Semoga makin sihat, bersemangat dan ohsem..
    Lumut tu nanti boleh buang.. hehehe

    ReplyDelete