Menang Contest Suria Resorts

Assalamualaikum wbt..

Menang Contest Suria Resorts  |  Orang kata kalau dah tertulis itu rezeki untuk kita, pasti tak kemana kan... Alhamdulillah, syukur sangat-sangat aku diumumkan sebagai pemenang pertama untuk Contest Menangi Percutian Ke Suria Resort yang dianjurkan oleh Blogger Nurul Syahirah dengan kerjasama Suria Resort ... 

Pada awalnya, aku pown was-was nak join contest ni.. Boleh menang ke??? Lastnye aku join jugak tapi dengan niat untuk support kengkawan blogger.. Untuk menang tu harapan memang ada.. Tapi sebelum ni kalau join contest yang besar camni, memang tak pernah menang pown.. Hehe.. Tu sebab pasang niat awal-awal untuk support member-member blogger aje.. Kalau pasang niat nak menang, bila tak menang mula la kuciwaaa itu bertandang.. Tak gitu??  So, lebih baik pasang niat yang lebih murni sikit.. Hehe..

Mungkin kali ni rezeki berpihak kepada aku.. Dan Alhamdulillah, aku memang... Di tempat pertama pulak tu... Rezeki dari tuhan siapa yang tahu kan... Alhamdulillah.. Terkejut kera aku time tengok nama pemenang... Sampai typo aku komen kat post tersebut.. Haha.. 



Apa-apa pown aku nak ucapkan terima kasih pada pihak penganjur.. Blogger Nurul dan juga Suria Resort kerana sudi memilih aku sebagai pemenang... Alhamdulillah di awal tahun 2017 ni banyak betul kejutan untuk aku.. Dikurniakan rezeki yang melimpah ruah.. Syukur sangat.. TQ Allah... 

Entry aku untuk contest ni boleh baca kat SINI ye..

Ehh cam serius pulak entry aku kali ni.. Seram pulak bila baca balik.. Haha!! Korang kalau nak baca, tolong baca dalam nada santai ye.. Tak best la serius sangat.. Kikiki..


22 comments on "Menang Contest Suria Resorts"
  1. Wahh tahniah Lea.. Murah rezeki awak dengan baby... =)

    ReplyDelete
  2. Wah Tahniah... Dapat percutian ke Suria Resort... Alhamdulillah rezeki...

    ReplyDelete
  3. Bestnyaaaaa.. tahniah menang. CR tak sempat nak join ritu.huhuhu

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah untungnya! Tahniah kak lea. Rezeki keluarga akak hehe

    ReplyDelete
  5. wahhh tahniah kak lea... bestnya. leh brcuti. hehe

    ReplyDelete
  6. Tahniah lea.. rezeki ibu mengandung nie.. hehehe

    ReplyDelete
  7. Tahniah ye..wah

    Rezeki anak tu..semoga sihat2 selalu

    ReplyDelete
  8. Murah rezeki baby, dalam perut dah belanja parents bercuti,hehehehe. Tahniah Kak Lea.

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah.. tumpang gembira. sedekah sikit hadiah tu kat kita. hahaha..

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah, tahniah Lea..
    Kalau rezeki tak ke mana..

    ReplyDelete
  11. Bestnya dapat bercuti ! Selamat berhoneymoon !

    ReplyDelete