Hadiah "Terpilih Sebagai 2 Rakan Blogger Bertuah" Dah Sampai

Assalamualaikum wbt..

Hadiah "Terpilih Sebagai 2 Rakan Blogger Bertuah" Dah Sampai  |  Jeng Jeng Jeng... Haaa sepertimana yang pernah aku cerita ritu kat entry INI, aku telah dipilih sebagai 2 rakan blogger bertuah oleh Adik Rii tuan punye blog www.realsviors.blogspot.my ... Baca kat SINI ye.. Alhamdulillah, hadiah a.k.a buah tangan dari padang besar dah selamat mendarat depan rumah pada 26.01.2017 kalau tak silap aku la.. Nampak tak sekali lagi lupa tarikh.. Haha..

Beg comel dari Adik Rii

Inilah hadiah yang Adik Rii kasi tu.. Comel betul beg ni.. Bukan dalam gambar aje yang comel, tapi kat luar pown kemahinn comel agik.. Sampai sayang nak guna.. Dok simpan dalam bilik lagik.. Teragak-agak aku nak guna sebab sangat comel.. Ekekeke.. Ada pulak yang nak tu.. Hahaha.. Lagik best bila dapat pulak senaskah komik.. Huisss leh layan komik lak lepas ni.. 

Apa-apa pown thankz too Adik Rii kerana sudi pilih akak sebagai blogger bertuah tersebut.. Akak doakan semoga adik sentiasa dimurahkan rezeki oleh-NYA.. Amin.. Beg cecomel tu akak nak buat beg make up la supaya sentiasa ada bersama akak.. Hehehe.. 

5 comments on "Hadiah "Terpilih Sebagai 2 Rakan Blogger Bertuah" Dah Sampai"