Giveaway Pre-Loved Buku 2017

Assalamualaikum wbt

Klik banner untuk join

Giveaway Pre-Loved Buku 2017  |  Opssss join giveaway lagi..... Giveaway Pre-Loved Buku 2017 by Blogger Kim Chaa.. Hadiah buku preloved.. Hurrmm menarik... Kalau tengok buku yang dok ada dalam gambar tu, aku nak baca sangat buku........

Buku Pilihan

Selumbar & Paranoia

Kenapa??

Sebab aku dah baca review dari Kim Cha kat SINI tentang 2 buah buku ni.. Menarik.. Jadinya, aku nak baca buku ni secara keseluruhan.. Selain tu leh la tambah koleksi buku aku kan... Jenjarang aku baca buku dapat kategori ini.. Hehe.. Biasa layan novel cintaaa aje.. Opssss..!! Haha...


Moh le join weh.. Tarikh tamat lambat agik... Support memembar kita ni.. hiks.. 

Tarikh Tamat
04 Mac 2017



17 comments on "Giveaway Pre-Loved Buku 2017"
  1. Semoga berjaya Lea.... Banyak membaca tambah ilmu...

    ReplyDelete
  2. Good luck! Okeyy, pilihan buku lain dengan saya. Hihi

    ReplyDelete
  3. good luck :D
    http://mellyacrayola.blogspot.my/2017/02/giveaway-pre-loved-buku-2017-04032017.html

    ReplyDelete
  4. hai awak , selamat petang

    saya singgah dari segmen yang sama

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/02/giveaway-pre-loved-buku-2017.html

    selamat berjaya okay !

    ReplyDelete
  5. πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌHi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...πŸŒΈπŸ’“πŸŒΌ

    #jombercontest
    #kisahhidupku

    ReplyDelete
  6. terima kasih sebab join GA :) . minta maaf sebab lambat umum pemenang :) Petang @ Malam nih, saya update pemenang ye :)

    ReplyDelete