Chat Box Bertukar Version

Assalamualaikum wbt..
Chat Box Bertukar Version  |  Kuwekk kuwekk!! Hehe dah kenapa bunyik cenggitu ye... Ok, rini nak sembang pasal Chat Box... Ingat balik sakit hati pulak bila pakai Chat Box lama.. Macam-macam problem dok mai.. 


Ini problem last sekali yang aku hadap.. Chat box ghaib.. Hadoii... Ritu aku guna Cbox... Sangat banyak menimbulkan masalah kepada aku... Jadinya aku decide untuk tukar chat box lain.. Carik punya carik, jumpa la aku dengan chat box yang best ni kat sini >>> http://www.free-shoutbox.net/


Dah beberapa hari guna chat box ni.. Bagi aku chat box ni best dan senang untuk digunakan.. Aku harap korang pown suka untuk tinggalkan jejak korang kat chat box aku ni.. Mudah untuk aku blogwalking nanti... Hehe..

Harapnye pasni tak de masalah yang timbul lagi.. Hiks..


7 comments on "Chat Box Bertukar Version"
  1. Okayyyy lulus chatbox ni! senang nak isi details hehehe.

    ReplyDelete
  2. Cantik..akak dah lama tak guna chat box Lea..konon2 nak ringankan blog..walhal lambat juga loading nya..

    ReplyDelete
  3. Nampak comel lah chat box ni... boleh tukar kucing tu ke? Hihi...

    ReplyDelete