7 Sebab Kenapa Kena Balik Kerja On Time!!

Assalamualaikum wbt..

7 Sebab Kenapa Kena Balik Kerja On Time!!  |  Haaa kali ni nak share pulak ngan korang tentang perihal balik kerja on time.. Dah kenapa pulak yeeekk?? Jom selidik.. Ada 7 sebab utama.. 

sumber : almari cantek










Ehhhh jangan balik sekarang tau.. Belum masa lagik.. Haha.. 


14 comments on "7 Sebab Kenapa Kena Balik Kerja On Time!!"
  1. setuju kerja dekat office memang tak pernah habis...tapi ada masa kena buat o.t jugak tu pun hujung bulan jelah..yg lain balik on time

    ReplyDelete
  2. Saya memang balik on time, jarang la o.t. sbb tak penah claim pun o.t. tue.. hihi sebenarnya bila balik on time jalan masih blum jammed lagi.. =)

    ReplyDelete
  3. Sha buat macam nielah sekarang..
    Kerja hanya dari jam 8 hingga jam 5..
    sesekali je Sha balas wassup bos time cuti or luar waktu kerja kalau urgent.. Kalau tak memang tak la.. hehehe

    ReplyDelete
  4. Saya ada masalah nak on time... huhu... selalu kerja datang menimbum je... huhu

    ReplyDelete
  5. no 5 tu yang tak tahan tu..

    hehe...akk mmg balik on time tapi balik rumah lepas Isyak sambung balik ..tu kira ok la jugak kan

    ReplyDelete
  6. Mmg kerja tak kan pernah habis, so balik je lah hehehe

    ReplyDelete
  7. Jarang dapat peluang balik kerja on time...sedih...

    ReplyDelete
  8. Setuju tapi tulah kalau tunjuk kat boss post ni mesti dia senyum sinis. kah3

    ReplyDelete
  9. hahhahahahaa kelakar jugakk point point ni. nasib baik belajar lagi =D

    ReplyDelete
  10. hahahahahah nice lah point ni. Mesti diam tak terkata kalau boss baca post ni.

    ReplyDelete
  11. Hehehe balik ontime ok .. jangan bukan masa balik dah balik dah ..

    ReplyDelete
  12. Setuju dengan post. Sy kalau bab bab on time ni mmg nombor 1. Hehe. Bukan apa, hidup ni bukan sekadar kerja ja, banyak benda lain pun hidup kita juga

    ReplyDelete