Serum Mawar Zeeta Serum Muka Terbaik

Assalamualaikum wbt..



Serum Mawar Zeeta Serum Muka Terbaik  |  Bersiaran lagi kita dalam dunia kecantikan.. Cewahh.. Dah macam berita terkini hiburan sensasi aje gayanya yek.. Dah lama tak berceloteh tentang kecantikan ni.. Kali ni aku nak stori mori pula tentang Serum Muka... Biasanya kalau sentuh pasal serum ni, mesti korang dah dapat agak serum yang jenis macam mana kan... Yeahhh ini bukan serum sebarang serum, serum ini adalah Serum Antipenuaan.. Hah Gitu!! Serum apakah?? Nak tahu, jom teruskan pembacaan korang...

Serum yang aku maksudkan tu adalah Serum Mawar Zeeta... Serum ini adalah produk keluaran Zeeta... Kalau korang nak tahu, Serum Mawar Zeeta ini merupakan serum yang diperbuat daripada ekstrak kelopak mawar dan berfungsi sebagai penyegar (toner) yang boleh mengecilkan liang-liang pori, menganjal dan menyegarkan wajah.. Serum ini diperkaya dengan Vitamin A,C,E serta Zat Omega 3 & 6 dan sesuai untuk semua jenis kulit.. Produk ini tidak bahan kimia dan dijamin HALAL serta selamat digunakan... 

Jom kita lihat kelebihan Serum Mawar Zeeta ini pula.. Korang mesti nak tahu kan??

Kelebihan Serum Mawar Zeeta

Antara kelebihan yang ada pada Serum Mawar Zeeta ini ialah :-
  • Semburan getaran aura mawar
  • Memberi kesegaran serta merta
  • Menyembuhkan luka dengan cepat
  • Sembur dengan kerap untuk kesan menakjubkan
  • Mengekalkan keanjalan kulit wajah
  • Mengecutkan dan menghilangkan jerawat
  • Menjadukan solekan di bawah lebih menyerlah dan tahan lama
  • Terapi minda dan anti-stress
  • Boleh melegakan selesema dan resdung

Wahh banyak gile kowt kelebihan Serum Mawar Zeeta ni.. Kelebihan paling win 'mengecutkan dan menghilangkan jerawat'... Kenapa paling win, kerana aku yakin kat luar sana pasti ramai yang menghadapi masalah jerawat.. Mungkin ada yang di tahap yang kronik.. Jadi, pada korang yang mempunyai masalah jerawat, bolehlah mencuba Serum Mawar Zeeta ni.. Mana tau, ianya serasi dengan korang dan sekali gus dapat menyelesaikan masalah jerawat yang korang hadapi tu....  Tak cuba tak tahu kan.. Sebenarnya ramai yang dah berjaya mengatasi masalah jerawat dengan mengunakan Serum Mawar Zeeta ni.. Nanti diakhir entry aku upkan testimoninya ye.. Hehe..

Botol ke-2 aku..

Aku sendiri adalah pengguna Serum Mawar Zeeta ni.. Aku suka akan haruman serum ni.. Bau mawar.. Yelah dah nama lagi diperbuat daripada kelopak mawar kan.. Harusssss lah bau mawar.. Haha.. Tapikan, bau mawar tulah yang dapat menyegarkan aku sepanjang hari.. Terapi minda bak kata orang.. Hilang segala stresssss aku di tempat kerja.. haaa itulah kelebihan mawar kalau korang nak tahu... Dapat menenangkan.. Ok, eceli muka aku memang tak banyak masalah sebenarnya.. Aku guna serum ni untuk segarkan wajah dan ofkos untuk anti penuaan.. Almaklumlah sejak dah meningkat ke usia remaja uban ni, kenalah jaga sikitkan.. Kalau tak dijaga, mahu berkedut sana berkedut sini muka.. Tak lalu nak menengoknyaa.. Huhu..

Okeh, yang paling best tentang serum ni, time dekat opiz bila dah dok mengadap pc lama sangat mula lah mata ni mengantuk lah bagai.. Kalau mengantuk time rehat, bolehlah lelapkan mata sekejap.. Tapi kalau mengantuk tu datang time tengah kerja, hadoiii seksa tahan bijik mata supaya tak tertutup.. Huhu.. Korang nak tahu apa yang aku buat untuk hilangkan mengantuk time tengah kerja?? Haaa Petua menghilangkan mengantuk di pejabat adalah aku kasi sembur Serum Mawar Zeeta ni kat muka aku, terus mata segar bugar tak jadi nak tertutup... Haha!! Memang terbaikkk toqqqq.. Bagi aku serum ni adalah serum muka terbaik dan ianya juga adalah salah satu produk menghilangkan mengantuk.. Hiks..

Ehh dah bercerita panjang berjela ni, mesti korang tertanya-tanyakan macam mana cara nak guna serum ni.. Meh aku ajar.. Senang, nanti korang beli serum ni sekurang-kurangnya korang dah tau camne cara nak guna serum ni kan..


Cara Menggunakan Serum Mawar Zeeta

  • Semburkan ke wajah seberapa kerap yang anda mahukan untuk kesegaran yang berpanjangan..

Mudah kan cara guna serum ni... Hanya dengan 1 cara sahaja... Just sembut serum ke muda, then muka akan segar serta merta... Sangat mudah... So, korang tak nak cuba ke serum ni?? Spray muka terbaik ni tau.. Sebelum korang cuba serum ni, korang baca dulu testimoni pengguna Serum Mawar Zeeta ni yang dah terbukti keberkesanannya... Mesti korang teruja nanti..


Masalah jerawat


Hilang mengantuk dan make up tahan lama

Kulit lembut & Make Up tahan lama



Sembuhkan luka


Kulit segar & berseri




Hilangkan ruam dimuka


Tu dia feedback dari customer yang dah menggunakan Serum Mawar Zeeta ni.. Pendek kata serum ni adalah serum serbaguna.. Macam-macam kebaikan yang dapat korang perolehi dari penggunaanya.. Memang terbaik serum ni.. Bagi aku Serum Mawar Zeeta ni serum muka yang bagus dan murah.. Hah, sebut pasal murah ni, mesti korang nak tahu berapa harga serum ni kan.. Meh aku kasitau harganya.. Jangan risau, harga mampu milik jer..

HARGA

RM 20 sebotol (70ml)
Tidak termasuk postage

Postage : RM 6


Jika korang berminat untuk membeli atau ada sebarang pertanyaan tentang produk ini,
korang bolehlah Whatsapp segera ke nombor :-

019-220 9069 / 013-330 8583

atau

Terus komen PM di :-

Facebook  :  Zeeta Pakar Mawar

Instagram  :  @zeetaofficial

Website Rasmi

#zeetamagisaura
#zeetanista
#mawarista





5 comments on "Serum Mawar Zeeta Serum Muka Terbaik"
  1. bagusnya serum nii.. tngok testi tu kak lea..

    ReplyDelete
  2. teringin nak try macam best je hehe
    sis ditag
    http://mellyacrayola.blogspot.com/2017/01/perjalanan-sebagai-seorang-blogger.html

    ReplyDelete
  3. selama hidup nak dekat 28 tahun nie, e'in tak penah pakai serum.. huhu

    ReplyDelete
  4. mesti rasa fresh je sebab bau haruman mawar... :)
    nak try juga lah nanti..

    ...

    ReplyDelete