1st GA by BAJETciputseleraBESAR

Assalamualaikum wbt..

 Klik banner untuk join

1st GA by BAJETciputseleraBESAR  |  Hahaha korang jangan tensen ye jejak blog aku.. Asek entry giveaway aje yang bersiaran.. Hehehe.. Mood nak join giveaway aje untuk hari ini.. Esok lusa baru aku up entry ye.. Tu pown kalau keadaan diri mengizinkan.. Haha..

Untuk Giveaway kali ni, hadiahnya merupakan sourvenir dari Korea.. Sape yang minat Kpop tu mesti tak ketinggalankan join giveaway ni.. Hehe.. Nak harap diri sendiri jejak korea, entah bila la agaknya.. So, bila ada GA cenggini memang tak ketinggalan untuk join.. Mane tau ada rezeki untuk menang hadiah.. Dapat jugak buat kenang-kenangan.. Ye tak?? Hehe

Jom join ramai-ramai.. ehh tapi memang dah ramai gile kowt join GA ni.. Memang terbaikk..

Tarikh Tamat
31 Januari 2017


6 comments on "1st GA by BAJETciputseleraBESAR"
  1. Terima kasih Lea join GA sy. All the best and good luck ye 😍

    Nama Lea sy dah update. Boleh check dekat sini.

    https://bajetciputselerabesar.blogspot.my/2016/12/senarai-peserta-1st-ga-by.html?m=1

    ReplyDelete