Tonton Drama Isteri Tuan Ihsan Full Episod [2016]

Assalamualaikum wbt..

drama isteri tuan ihsan

Tonton Drama Isteri Tuan Ihsan Full Episod [2016]  |  Drama adaptasi novel Isteri Tuan Ihsan ini telah  mula bersiaran pada hari isnin 5 Disember 2016 yang lalu di saluran Astro Ria dan Ria HD dalam 20 episod.. Drama ini dilakonkan oleh Aaron Aziz dan Amyra Rosli sebagai pelakon utama..

Kalau korang ada Astro Ria atau Ria HD dekat rumah boleh la menontonnya terus di televisyen.. Bagi korang yang mungkin tak punya Astro kat umah atau top up Njoi bagi saluran Ria dah habis cam aku ni, hahaha boleh la kita melepak depan PC tengok online.. Hehe..

Drama ni dah bersiaran sebanyak 2 episod.. So, apa lagik yang dimenungkan tu.. Jom le ikut aku tengok drama ni togede gede.. hehe.. Klik kat pautan kat bawah ni ye..

novel isteri tuan ihsan


Jom TONTON drama











5 comments on "Tonton Drama Isteri Tuan Ihsan Full Episod [2016]"
  1. Jangan kau permainkan aku..kalau tak mau putuskan aku..2x biar saja biar sajaaa..

    nampak amyra rosli, teringat lagu dia hahaha..

    ReplyDelete
  2. tak berapa suka layan drama melayu hehhehe tapi kalau pelakon yg sy suka yes akan tengok :)

    ReplyDelete
  3. Cerita ramai sgt share unni suka baca review kamu semua, lain blog lain reviee tapi jalan cerita tetap sama.. Tertarik jgk nk tgk

    ReplyDelete
  4. Drama melayu kini semua jln cerita sama..xdk moral..

    ReplyDelete