Keputusan Konsert Akhir Gegar Vaganza Musim Ke-3 2016

Assalamualaikum wbt..


Keputusan Konsert Akhir Gegar Vaganza Musim Ke-3 2016  |  Semalam telah berlangsungnya Konsert Akhir Gegar Vaganza Musim Ke-3 bagi tahun 2016.. Sempat juga aku menonton semalam walaupown tergesa-gesa kerana melunaskan urusan yang lebih penting sebelumnye.. 

Konsert Akhir Gegar Vaganza semalam telah menampilkan 6 finalis yang terdiri daripada Ameng, Azharina, Gmie, Intan Sarafina, Siti Sarah dan Zarul..Konsert berlangsung di Dewan Auditorium, Majlis Bandaraya Shah Alam.. 

Pada konsert final tersebut, untuk persembahan pertama mereka telah menyanyikan 2 buah lagu secara medley dan sebuah lagu dalam pusingan "Battle"... Jom tengok lagu apa yang dorang nyanyi malam konsert final itewww..!!

Pusingan Medley

Lagu untuk task pertama

Pusingan Battle

Ameng (Duhai Malam) VS Intan Sarafina (Sampai Hati)

Zarul (Bila Cinta Didusta) VS Gmie (Bukalah Hati)

Azharina (Kesetiaan) VS Siti Sarah (Seandainya)


Bagi aku, persembahan dorang malam tu memang ohsem dan mantap.. Kalau aku duduk di tempat juri jawabnya takde keputusan la malam tu.. haha.. sebab semua hebat-hebat belaka..

Untuk anugerah khas kali ni adalah pilihan peminat.. Anugerah Persembahan Pilihan Penonton dimenangi oleh Siti Sarah.. Ehh Jihan dan Nabil pown dapat juga anugerah khas tau.. Dato' Seri Vida sediakan hadiah untuk pengacara bagi menghargai mereka berdua mengacarakan rancangan gegar vaganza iteww.. Hehe.. Tahniah buat mereka..

Siapakah Juara Gegar Vaganza Musim Ke-3 [2016]??

Meh tengok senarai ni..



TEMPAT KE-6

G-Mie



TEMPAT KE-5

Intan Sarafina



TEMPAT KE-4

Ameng



TEMPAT KE-3

Zarul



NAIB JUARA

Siti Sarah



JUARA

Azharina


Tahniah kepada semua pemenang.. Korang memang ohsem..!!


Tonton Konsert Akhir Gegar Vaganza 2016

5 comments on "Keputusan Konsert Akhir Gegar Vaganza Musim Ke-3 2016"
  1. Sekejap je pertandingan ni dah melabuhkan tirai 😅

    Cepatnya masa berlalu. Tahun 2017 pun dah berlalu pergi. 😆

    Kena tunggu tahun depan lah nampaknya


    ğŸ“ğŸŽ Jemput singgah blog mazni & komen. Komen terbaik akan memenangi RM50 setiap bulan ğŸğŸŽ

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah..tahniah kepada semua :) kak PC yang mingguan jarang tengok..tapi final ni boleh tengok awal hingga akhir..

    ReplyDelete
  3. tahniah azharina :D.. unni follow blog2 org j ni, memang x tgk lgsung gv ni

    ReplyDelete
  4. busyra mmg sokong azharina n sarah! suara dorang mmg power!

    ReplyDelete