End - New Year Giveaway by Izzati Athirah (31.01)

Assalamualaikum wbt..

Klik banner untuk turut serta

End - New Year Giveaway by Izzati Athirah  |  Kali ni nak join giveaway by blogger Izzati Athirah pula.. Dah cam demam giveaway pulak sekarang ni.. Ramai betul rakan blogger buat giveaway.. Untuk giveaway kali ni, memang tak leh lepas peluang sebab hadiah menarik gile.. Hehe.. Siap ada penambahan hadiah sekiranya penyertaan ramai.. Perghhh memang thorrrbaekkk!!

Ok, untuk syarat 2 & 3 aku dah settle kan.. Syarat yang ke-4 aje belum.. Untuk syarat ke-4, penganjur mahukan "post gambar throwback yang korang rasa paling kebaboom sepanjang tahun 2016 beserta caption yang menarik"

Jom tengok gambar throwback pilihan aku.. Hehe!!


02 November 2016
INSPEN, Bangi

Seorang Pemegang Playcard Kontinjen Pahang semasa Perbarisan Hari Sukan AADK telah tercabut tapak kasutnya dan juga terputus tali kasutnya akibat telah lama tidak menggunakan kasut tersebut.. Hahaha~!! 

Muka nampak ceria, tapi hakikatnya ada tragedi disebalik muka ceria tersebut.. Ahakz..


Biar gambar sahaja yang berbicara.. *malu*

-tamat cerita throwback-


Jom join korang giveaway ni... Menarik kowt!!


Tarikh Tamat
31 Januari 2016


8 comments on "End - New Year Giveaway by Izzati Athirah (31.01)"
  1. Alahai.. Comel je lea bawa sepanduk tu..
    Tragis tu bila kasut putus tali..

    ReplyDelete
  2. alahai comelnya lea... btw good luck lea

    ReplyDelete
  3. Thanks sebab sudi join my GA :) Semoga berjaya!

    ReplyDelete
  4. part kasut tu kelakor.. good luck dear.. =D

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen yang sama

    http://thezafirahnazri.blogspot.my/2016/12/end-new-year-giveaway-by-izzati-athirah.html

    ReplyDelete