Cabaran 7 Hari Blogging by Hanis Masturina

Assalamualaikum wbt..

Klik banner kalau nak turut serta

Cabaran 7 Hari Blogging by Hanis Masturina  |  Lea Azleeya join cabaran 7 hari woiii.. Hehe sebenarnya aku tak pernah join mane-mane cabaran sebelum ni.. Entah mengapa, untuk cabaran 7 hari ni aku rasa ingin mencuba.. Mungkin task yang disediakan tak memberat sangat kowt.. Tu sebab aku dengan rela hati nak join.. Lagi pulak, kengkadang tu aku buntu nak apdet blog.. Dengan join cabaran 7 hari ni, ada la jugak bende yang nak di apdet  kan.. 

Untuk minggu ni aku agak bizi dengan job review aku.. Aku pown tengah mendraf beberapa job review.. So, andai ada masa terluang aku akan updet cabaran ni mengikut susunan yang telah ditetapkan tu.. Moga aku dapat selesaikan cabaran 7 hari ni dengan gah gitu.. Haha.. 

Ok, aku nak sambung kerja aku balik.. Jumpa di lain entry ye.. :)
8 comments on "Cabaran 7 Hari Blogging by Hanis Masturina"
  1. Wahh seronoknya ada orang nak join juga hehehe semoga kita masing-masing dapat update entri baru hehehe

    ReplyDelete
  2. eh..eh..rasa nak joint jugak la..sebab kenkadang tak de idea nak up entry..hehe

    ReplyDelete