Watermark Baru Blog Lea Azleeya

Assalamualaikum wbt..

Holaaaa...!! Selamat petang semua... Ngah wat ape tu?? Kalau tak de nak buat ape, meh baca blog Lea meh... Hehe.. 

Okeh, petang ni nak cerita tentang watermark baru blog aku ni... Al kesahnye aku dah bosan dengan design watermark yang aku pakai sebelum ni.. Terasa nak sesuatu yang baru dan dari hasil kerja orang lain.. So, aku buat keputusan untuk tempah watermak aku ni dengan seorang blogger yang terlebih OHSEM design-designnya iaitu Blogger Azhafizah... Kalau korang dikalangan blogger mesti kenal dengan beliau kan.. Aku memang mengagumi hasil kerjanya.. Semua design yang beliau reka pasti melatop!!

Jom tengok watermark baru aku...


Inilah hasilnya.. Aku berpuashati dengan hasil kerja Blogger Azhafizah ni.. Untuk kali ni aku request untuk masukkan 3 elemen tersebut iaitu Nama, URL blog dan desciption seperti di dalam gambar di atas.. Simple dan kemas...

Sebelum ni aku pernah menggunakan khidmat beliau untuk mendesign template dan header blog aku.. Dan kali ni aku tempah watermark pula... Kalau korang nak mendesign blog, watermark, header, bisness card dan lain-lain yang sewaktu dengannya, korang boleh lah terjah blog Azhafizah dan boleh tengok hasil kerja beliau yang bagi aku tersangatlah ohsem.. hehe..

Jom terjah..!!

BLOG SIHATIMERAHJAMBU


14 comments on "Watermark Baru Blog Lea Azleeya"
  1. ngantuk dah ni kat sini ..cuaca pun gelap hiii..wah cantik watermark :))).. blogger azhafizah memang cantik2 kalo dia design

    ReplyDelete
  2. akak fiza mmg kerja dia tiptop. busyra pun suka. btw cantik dan simple watermark kak lea :)

    ReplyDelete
  3. Dah tengok dah kat blog dia.. menarik betul semua watermark. Siqah masih blur lagi pasal design. Hee. Nanti nak order jugak satu.. hehe.

    Watermark lea yang nie ringkas dan padat :)

    ReplyDelete
  4. Cantik dan lawa...nak design watermark jugak lah macam ni...

    ReplyDelete
  5. wah cantiknyaaaaaaa. Kenal sangat artwork kak fizah tu. Semua tiptop. :D

    ReplyDelete
  6. Ok, saya dah faham maksud puan. Kira macam header kan?
    Boleh ke dia buatkan satu untuk saya.

    How much?

    ReplyDelete
  7. smart design watermark ni.. done follow. slam perkenalan.

    ReplyDelete
  8. Cantik. Nak g terjah blog dia jap. Thanks share.

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah..Terima kasih banyak-banyak Lea dan berpuas hati :)

    ReplyDelete