SEGMEN | Jom Tambah Like

Assalamualaikum wbt..

Klik banner untuk join



SEGMEN | Jom Tambah Like  |  Wahh malam ni ada pulak blogger buat segmen untuk tambah like Facebook Page.. Kebetulan pula rakan dalam FB page aku tu tak berapa nak ada.. Al maklumlah Fanpage baru dibuat.. hehe..

Untuk kali ini, Segmen Jom Tambah Like ini dianjurkan oleh Blogger Izzati Suhaide... Bagus juga segmen seumpama ini dianjurkan kerana boleh la membantu penambahan rakan dalam fanpage kite.. Hehe..

Jadinya, jomlah wahai rakan-rakan bloggerku semua kite pakat join segmen ni.. Syarat mudah aje.. Tak menyusahkan hokek.. Pastukan, sudilah kirenya koram meng-LIKE Facebook Page aku seperti di bawah ni.. hikhik.. Juz klik aje like tu.. Hahaha.. Mudahkannnnn...!!





Segmen tamat pada :-
8 NOVEMBER 2016



8 comments on "SEGMEN | Jom Tambah Like"
  1. Good lcuk lea... macam na nak buat acam lea punya fanpage tu .. nak jugak buat hiii

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen Kak Lea. Nak join lah.

    ReplyDelete
  3. singgah

    https://belogsjm.blogspot.my/2016/11/segmen-jom-tambah-like-8november2016.html

    ReplyDelete
  4. Salam. Terima kasih sudi join.. dah like. jemput blogwalking peserta lain juga. :)

    http://www.izzatisuhaide.com/2016/10/senarai-peserta-segmen-jom-tambah-like.html

    ReplyDelete
  5. Good luck

    http://akupenulisluarbiasa.blogspot.my/2016/11/jom-tambah-like.html

    ReplyDelete