Problem Blog | Main Menu Blog Tak Berfungsi

Assalamualaikum wbt..


Problem Blog | Main Menu Blog Tak Berfungsi  |  Masalah pada blog datang lagi.. Kali ni banyak gadget tak berfungsi.. Setakat ni yang dapat dikesan adalah main menu (menu tab) dan comment button... Oh my!! Pening kepala fikirkan jalan penyelesaiannya.. 

Problem 1

Menu tab tak berfungsi seperti yang sepatutnya.. Bila aku klik dekat menu tab tersebut, akan terpapar halam utama dan bukan halaman yang sepatutnya yang telah aku label pada tajuk-tajuk tersebut..


Problem 2

Add caption
Comment button pown macam tu jugak.. Bila klik akan terpapar laman utama.. Dan bila klik sekali lagi baru akan terbuka entry tersebut.. 

Adoii apakah masalah yang melanda blog aku ni.. Rasanya aku tak de ubah apa-apa pada coding.. Lama dah dah mengupdate coding blog.. Masih setia dengan yang asal.. Tapi kenapa tetiba boleh terjadi masalah-masalah ni..

Aku tak punya masa yang banyak untuk melihat coding.. So, kalau korang tahu jalan penyelesaian harap dapat membantu aku ni.. Huwaaaaa.. Ataupown korang memang pakar atau mengambil upah untuk mengejas-ejas coding blog, dan boleh menyelesaikan masalah ni, bolehlah pm aku.. Hiks.. 


12 comments on "Problem Blog | Main Menu Blog Tak Berfungsi"
  1. blog error kot.. cer restrt !! kadang2 line kita mpegaruhi dan kondisi lp.. kot la, sbb Unni sllu kena macam ni lepas restrt smua bru ok

    ReplyDelete
  2. gadget2 dlm blog ni k.el x reti dik oiii
    hahah setakat up entry dah lahh
    ekeke

    ReplyDelete
  3. Haah lea.. satu lagi kalau siqah bukak blog lea pastu nak tekan read more, dia akan pergi ke home page jugak. Dah beberapa kali cuba..

    ReplyDelete
  4. alamak dah kenapa jadi lagu tu ? :O Akak ada minta orang tolong editkan blog akak tak sebelum ni? Mungkin dia lebih tahu.

    ReplyDelete
  5. Oooo padanlah masa awak tag nama saya untuk GA saya tak dapat nak bukak.. huhu

    ReplyDelete
  6. Ooo patutla masa awak tag nama saya, saya tak dapat nak bukak entri awak.. sabar yea..

    ReplyDelete
  7. problem yg kak lea sebutkan ni semua masih tak okay bila busyra try. tp yg komen tu dah okay kak lea. sbb bila tekan button komen tu mmg terus ke bahagian komen. dia dh tak ke homepage. maaf kak lea. busyra bab coding mmg lemah. x reti. tp mmg busyra rasa masalah html ni. mungkin akak kena tnya pada yg lebih pakar. busyra harap blog akak akan okay nanti. :)

    ReplyDelete
  8. Huu nak tolong pon tapi bab coding memang ke laut,, nak belajar pon tengok hrurf coding pon salit mata ... kena tanya yg pakar

    ReplyDelete
  9. Ermmm..nak bantu tapi kak PC tak tahu...cuma ada beberapa blog yang kak PC singgah kotak komen tak ada...

    ReplyDelete
  10. Mek biasa guna mobile view je. Jd stakat yg mek mlwt dgn mobile view ok :)

    ReplyDelete