Novel Siti Rosmizah Lagi Menjadi Pilihan

Assalamualaikum wbt

Novel Siti Rosmizah Lagi Menjadi Pilihan  |  Oke, semalam aku dah review novel Andai Itu Takdirnya 2... Itu menandakan aku dah habis baca novel tersebut dan akan memilih novel atau buku ilmiah lain pula untuk menjadi bahan bacaan aku.. Novel apakah menjadi pilihan aku kali ni?? Jom tengok sesama..


Novel ni lah yang akan menjadi bahan bacaan aku seterusnya.. Rindu Awak Separuh Nyawa juga hasil karya Siti Rosmizah.. Kenapa aku pilih novel ni?? Haa sebabnya penulisnya adalah penulis kegemaran aku.. Haha.. Aku yakin novel ni pown best kerana setiap penulisan Siti Rosmizah tak ada lagi yang mengecewakan aku setakat ini..

Jom belek sinopsis novel ni dulu sebelum baca...


Nampak tak?? Boleh baca tak?? Kalau tak boleh sila besarkan mata anda.. kalau tak nampak lagi, korang kene besarkan gambar ni la.. Haha.. 

Novel ni lagi tebal dari novel Andai Itu Takdirnya 2 tau.. Ketebalannya adalah 1225 m/s... Oh My!! Bilalah agaknya aku akan habis baca novel ni?? Jangan makan tahun sudah.. haha... Macam biasa, kalau aku dah habis baca novel ni nanti, aku akan buat review tentang novel ni ye..

Kalau korang nak tahu tentang apdet bahan bacaan aku dan nak tahu aku tengah baca buku apa sekarang.. Korang boleh tengah dekat Footer Bar aku ni..


Dekat kolum BEING READ tu aku akan update bahan bacaan aku... Kalau dah bertukar buku tu bermakna aku dah habislah baca buku sebelumnya.. Hehe.. Kengkadang ada jugak aku tak sempat nak buat review buku yang aku dah habis baca.. Mungkin masa tu aku terlalu bizi dan terlupa terus untuk buat review.. Ahakz.. 

Untuk novel ni tataw lah bila akan bertukar kepada yang lain.. Novel ni tebal sangat ohh!! Kene bagi masa yang panjang dekat aku untuk menelaahnya.. Haha..

Oke lah.. sampai sini dulu.. Dah habis baca nanti baru aku review k.. Bubeyy!!


2 comments on "Novel Siti Rosmizah Lagi Menjadi Pilihan"
  1. Lea.. jom lah joint Goodreads..
    Kat situ lagi senang nak update buku yang lea baca..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh yeke.. Cam menarik.. nanti lea skodeng sana..

      Delete