Giveaway Penghargaan SA-VIORS

Assalamualaikum wbt..

Klik banner cantik ni untuk join

Giveaway Penghargaan SA-VIORS  |  Holaaa.. Blogger Rii buat giveaway lagik.. Wajib join ni sebab hadiah menarik ohh.. Satu lagi dah terpikat dengan banner yang cantik tu.. Memang cantik gile.. Pandai betul Rii create.. Warna tu mengancam.. ehhhhh terpanjang pulak cite sal banner ye... haha..

Macam biasa, kalau nak join GA mesti tengok syarat-syaratnya dulu... Kalau terlalu cerewet memang tak join sebab tak punya masa yang terluang.. Ahakz.. Macam biasa jugak, bila Adik Rii buat GA ke segmen ke mesti syarat sempoi aje dan seharusnya hakak join dik non..!! So, jom tengok syarat-syaratnya yang telah aku tunaikan.. Hiks..


SYARAT-SYARAT.

1. Follow blog ni. (wajib) - Dah follow lama dah!!
2. Buat satu entri bertajuk 'GIVEAWAY PENGHARGAAN SA-VIORS'. - Dah tarok nun diatas sana..
3. Letak gambar kat atas tu. - Hehe mesti tarok sebab banner cantik gile bapak!!

4. Backlinkkan ke entri ni. - Insyaallah dah backlinkkannye.. 
5. Sertakan 2 maklumat berikut dalam entri tu :


Nama blog : Lea Azleeya | www.leaazleeya.com
Email : sotskirts@gmail.com


6. Dah siap, publishkan. - Akan dipublish selepas selesai menaip.. Hiks -done-

7. Tinggalkan url di ruangan komen. - holaaa harus ditinggalkan komennya nanti... -done-


Nak tengok hadiah klik SINI...

11 orang bertuah dicari... Moga ada rezeki.. Andai tiada rezeki, sekurang-kurangnya dapat menghavockan lagi GA ni support kengkawan.. tak gitu?? hehe..

Tarikh Tamat
Bila-Bila Masa Katanye..



11 comments on "Giveaway Penghargaan SA-VIORS"
  1. Haha, lawak jugak akak ni. Btw, terima kasih sudi join dan all the best :)

    ReplyDelete
  2. jalan2

    https://belogsjm.blogspot.my/2016/11/giveaway-penghargaan-sa-viors.html

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen yang sama :)
    http://mellyacrayola.blogspot.com/2016/11/giveaway-penghargaan-sa-viors.html

    ReplyDelete
  4. salam kunjungan

    http://notamengajarbelajar.blogspot.my/2016/11/giveaway-penghargaan-sa-viors.html

    ReplyDelete